Şimdi Ara

YBR İLE GİDERKEN OLUŞAN BÜYÜK ARIZA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    datashhet dediğinz nedir
  • aynen datasheet ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasincap53 kullanıcısına yanıt
    O konuda haklisiniz hocaM ama bi yerdede isin ehli olmak lazim.Sahsen ben parcalari sokerim oyle kalir geri sokmayi beceremem @Yasincap53

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • datasheed dedigi kullanım klavuzu gibi birşey ama daha detaylı içini dışını herşeyi gösterir profosyoneller kullanır sen ben bakmayla anlayamayız direk oturup incelemek gerekir, mesela elektronik kartlardan biliyorum ben içindeki bütün veri yollarını falan gösterir ince ince herşeyi anlatır, anakart tamircileri yani elektronikciler yaaanii kart tamircilerinin sevdiği birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

datasheed dedigi kullanım klavuzu gibi birşey ama daha detaylı içini dışını herşeyi gösterir profosyoneller kullanır sen ben bakmayla anlayamayız direk oturup incelemek gerekir, mesela elektronik kartlardan biliyorum ben içindeki bütün veri yollarını falan gösterir ince ince herşeyi anlatır, anakart tamircileri yani elektronikciler yaaanii kart tamircilerinin sevdiği birşey

Arkadaş gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

O konuda haklisiniz hocaM ama bi yerdede isin ehli olmak lazim.Sahsen ben parcalari sokerim oyle kalir geri sokmayi beceremem @Yasincap53

EE bu konuda da söyleyebileceğim bir şey var mesela okulda benle hep dalga geçiyorlar derste felan neymiş lazların kafa 12 den sonra duruyormuş. Sen bu motoru götür tamirciye ver dediler inadına vermedim tamirciye zaten versem en az cebimden 400 tl yi çıkartabilmem lazım. E öğrenciyiz nerde arar o para bizde Motoru yaptıktan sonra herkez şaşırdı zaten nasıl yatın felan derken bak bende dedimki benim kafa 12 den sonra mesayi yapıyor dedim ses çıkaramadılar. sade helal olsun dediler. bilirsin emre zaten icatlar ve tuhaf şeyler hep Rizelilerden çıkıyor. ee bunu biliyorsan 17 yaşında lise 3 e giden motor hakkında az bir bilgisi olan birinin motoru söküp tamir edip yerine takmasına şaşırmamak gerek

• Debriyaj balatasına baktır. Yerine tam oturmamış olabilir veya yerinden çıkmış olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.