Şimdi Ara

ye yoma yoma ye...Bu şarkıyı arıyorum ismini bilen ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi süre önce radyo mydonose da çalan bu parça sabahtan beri dilime dolandı ve bulamıyorum.başlığımdaki gibi saçma sapan anahtar kelimelerle arıyorum..

Yardımcı olabilir msniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yoma Uygulaması: "Ye Yoma Yoma Ye" Şarkısının Ardındaki Uygulama

"Ye Yoma Yoma Ye" şarkısı, Türkiye'de viral hale gelen ve oldukça popüler olan bir şarkıdır. Şarkının arkasında, kullanıcılara sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmayı amaçlayan "Yoma" adlı bir uygulama yer almaktadır.

Yoma Uygulaması Nedir?

Yoma uygulaması, kullanıcıların beslenme alışkanlıklarını takip etmelerine, sağlıklı tariflere erişmelerine ve uzman diyetisyenlerden rehberlik almalarına yardımcı olan bir mobil uygulamadır. Uygulama, kullanıcıların hedeflerine ulaşmalarına ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine destek olur.

Uygulamanın Özellikleri:

• Kişiselleştirilmiş beslenme önerileri
    • Günlük kalori takibi
    • Tarifler ve yemek planları
    • Uzman diyetisyenlerle sohbet
    • Topluluk desteği

Yoma uygulaması, sağlıklı beslenmeyi kolay ve erişilebilir hale getirerek kullanıcıların kilo verme, sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinme ve genel sağlığını iyileştirme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • o-zone -numa numa
  • Imba - Yo
  • aradığım parça o diil

evet onda da benzer bir bölüm geçio ama benim dediğim biraz eski,hareketli,nakaratı ; yeeee,yoma yoma yeee,yoma yoma owww,yoma yoma yee şeklinde gidiodu

spor salonlarında filan çalnıodu paso.
  • conjure Allah razı olsun senden yaa
  • conjure hocam her zaman ki gibi formdasın

• bu arada şarkı güzelmiş
  • rica ederim
    keyifle dinle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.