Şimdi Ara

Yedek Anahtar Ve Kasko (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
25.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet bugün servise gittim eski anahtarı iptal ettiler, yenisini sipariş ettik, 2 hafta sonra gelirmiş, sanırım artık araca bişey olsa bile kasko açısından sorun çıkmaz, bu durumu kaskoya bildirmeli miyim sizce?
  • biz sigorta şirketleri ilede calışıyoruz araçınız calınması durumunda kasko size yedek anahtarınız sorar yedek anahtarınız yok ise aracın yedek anahtarı kullanılarak calındıgına hükmeder ama siz her iki anahtarıda kaskoya ibraz ederseniz birşey talep edemez aracın buunmasına karsın belirli bir gün bekler daha sonra size aracın bedelini öder yani yedek anahtar cok öenmlidir otomobil yedek anahtarı çok uygun fiyatlarla kısa bir zamanda yapıyoruz maltepede belediye karşısındayız eger tek bir anahtarınız varsa her zaman risktir eski kaybolan anahtarlarınız başkasının yada satın aldıgınız kişinin elinde bulunmasına ve kötüye kullanımasına mahal vermemek için yeni bir kart yaparken diger hafızadaki kaybolan anahtarlarıda siliyoruz buda artı bir güvenlik önlemi olarak size sunuyoruz aşagıdaki linkten internet sitemize girip ürünlerimizi inceleyebilir online satın alabilirsiniz önemli hatırlatma ;anahtar yaptırmak için ofisimize geldiğinizde rusat ve kimliginizle gelmeniz gerek keza sadece ruhsat sahibine yapabiliyoruz yada mutlaka vekaletiniz olması gerek
    http://www.asanlaranahtar.com/araba_kumanda_anahtari_urunleri_57.aspx

• 2001 model BMW aldım aracın önçeki sahibi yedek anahtarını vermedi yedek anahtarın kendisinde olduğunuda söylediği halde bana teslim etmiyor
    bunla ilğili yasal bir düzenleme varmı ne yapmamlazım? TEŞEKKÜRLER
  • Konu eski ama ben bilgilendirme açısından yazayım.

Arabayı aldınız ve yedek anahtarı yok diyelim, kasko yaptırdıgınız firmaya arabanın yedek anahtarı olmadan satın aldıgınızı belirttiğiniz zaman policelerineze ek olarak bir zeyilname hazırlıyorlar. Arabanın yedek anahtarının olmadığına dahir bir belgedir bu. Arabanız çalınsa bile kesinlikle yedek anahtarı sormazlar, en azından benim kasko yaptırdığım firma bu şekilde çözdü olayı. Birde 2. el olarak aldıgınız arabaların yedek anahtarı olsun olmasın ne olursa olsun yetkili servise gidip anahtarların imbolizer kodlarını değiştirin. Böylece aklınızda oluşabilecek çalınma kuruntularından kurtulmuş olursunuz. Kod değişince arabanın kilidini manuel olarak açarlar ama asla çalıştıramazlar
  • çok faydalı bilgiler
  • benimde gündemim şu an bu konu
  • Sigortayla anlasmali anahtarcilar var onlar nasil yapiyorlar.Eski tek anahtarimiz iptal mi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki tüm mesajların hepsini okuyamadım gerçi ama benim sorumda şu olacak :

Arabam 2015 model ve full koskolu.

Alınırken 2 anahtar verildi.

Bir süre sonra evden bir şekilde yedek anahtar çalındı / alıp götürüldü.

Bu noktada kasko devreye nasıl ve ne şekilde girer.

İlk aşamada yapılması gerekenler nelerdir.

Elbette ilk planda düşünülen çalınan anahtardan ziyade arabanın diğer anahtarla çalınıp götürülmesi durumu.

Bir arabanın kendi anahtarı ile alınıp götürülmesini Kasko nasıl karşılar ?

Bu ve buna benzer sorular ...

Konuya vakıf bilgili ve tecrübeli arkadaşların geniş bir bilgi geçmelerini bu noktada rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Konudaki tüm mesajların hepsini okuyamadım gerçi ama benim sorumda şu olacak :

Arabam 2015 model ve full koskolu.

Alınırken 2 anahtar verildi.

Bir süre sonra evden bir şekilde yedek anahtar çalındı / alıp götürüldü.

Bu noktada kasko devreye nasıl ve ne şekilde girer.

İlk aşamada yapılması gerekenler nelerdir.

Elbette ilk planda düşünülen çalınan anahtardan ziyade arabanın diğer anahtarla çalınıp götürülmesi durumu.

Bir arabanın kendi anahtarı ile alınıp götürülmesini Kasko nasıl karşılar ?

Bu ve buna benzer sorular ...

Konuya vakıf bilgili ve tecrübeli arkadaşların geniş bir bilgi geçmelerini bu noktada rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

ortalama 1000 yada 1500 TL ye kadar anahtar kilit sistemi ve beyin değişimini karşılıyor ama 1500 TL sadece anahtar değişimi yapabilirsiniz kilit ve beyin değişimini cebinizden ödersiniz.

• Teşekkür ederim.

Sadece anahtar değişimi 1500 TL mi ?

Beyin ne kadar tahmini ?

Yastık altında saklayacağım demekki anahtarları ...
  • Benimde yedek anahtar yok.. aynı konuda düşünceliyim dışardan mi yaptırsam kaskodan serviste mi yaptırsam? Disaridan yaptırmak ucuz ama kasko açısından sorun olur mu? Kaskodan yaptırmak istediğimde komple kapı beyin kilit sistemlerinin değişmesini istiyor böyle olunca fiyat uçuk çıkıyor ve kasko deliniyor. Peki servisten sadece yedek yaptırsam beyinden de öncekini sildirsem kaskoyu ise karistırmayip kendim ödesem yine sorun olur mu? Yani kasko kapıların kilit sistemlerini de degistrseydin der mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.