Şimdi Ara

yedek parca (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: drtufan

2004 dizel accent triger seti kaça değişir acaba tüm masraflar dahil

parçalarla beraber 130 ytl
    trıger kayısı gergısı
    v kayısı
    + işçilik
    tabı bunun yanında yag hava fıltresıde var tapa tapa contası
    vs
  • Bir soruda benden;Matrix için aracın üstüne tavan rayını ne kadara temin edebilirim?izmirde sende yoksa tavsiye edebileceğin bir yer varmıdır?teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşım, bende 1,6 Accent Era var, ben aracıma spor yay 35 mm. taktırmak istiyorum. Arkası yüksek duruyor ve viraj kabiliyetini biraz daha artırmayı düşünüyorum. Önerebileceğin marka varsa elinde veya başka bir yerde fiyatıyla birlikte verebilirsen memnun olurum. Saygılarımla...
  • alp___@
    bak ofonese diye bir arkadaş eski accentinin arkasını yükselmek istemiş.ben her zaman diyorumya eski accentler eralar kadar yüke dayanıklı değil diye.sen hoplatma sorununu taktın arabayı yere indireceksin heralde.ofoneseyle süspansiyon sistemlerinizi değiştirindeğiş tokuş yapın
  • izmir şube@
    excellerin orj.parçaları bulunuyormu?yani parça sorunu varmı?fiyatları nasıl örneğin:ön far ne kadar arka stop içiyle beraber ne kadar bilgilendirirsen sevinirim iyi günler.....
  • adamı sorulara boğduk ambale oldu kime cevap vereceğini şaşırdı yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606
    alp___@
    bak ofonese diye bir arkadaş eski accentinin arkasını yükselmek istemiş.ben her zaman diyorumya eski accentler eralar kadar yüke dayanıklı değil diye.sen hoplatma sorununu taktın arabayı yere indireceksin heralde.ofoneseyle süspansiyon sistemlerinizi değiştirin değiş tokuş yapın

adamı sorulara boğduk ambale oldu kime cevap vereceğini şaşırdı yaw

Doğru diyorsun arkadaşım inan taktım bu işi kafaya, ya ben yük atmıyorum ki arabaya yere yakın olunca hem çok esneme sorunu hallolur (zıplama, hoplama) hemde daha şık durur ve daha iyi yola tutunur. Ben araca en çok iki bilemedin üç kişi biniyorum. Bu dediğim olayı yaptırırsam araba tam süper olacak...Saygılar.

• hocam hala varmı elinde bu parçalardan ? çok zaman olmuş ama şansımı deniyim dedim ? HYUNDAI Elantra 2 ( 1996-2000 ) rölanti ayar valfi lazım. lütfen eğer görürsen bunu cevap yaz iletişime geçelim çok lazım.
  • selam arkadaşlar 2005 elantram var direksiyonu tam sola veya saga kırdıgımda yuruken tıkır tıkır ses geliyor aks larda sorun var sanırım bilgisi olan varsa ne kadar tutar...
  • arkadaşlar 2004 elentram var alarmın yedek kumandası yok servise dün sordum 270 ytl dedi. Çok fahiş bir fiyat. Başka türlü kumandayı nasıl ve ne kadar kadara temin edebilirim örneğin çıkmacılardan temin edilirmi edilsede benim aracımın şifresi ona yüklenebilirmi? slm
  • 2.el bir araç alırken , arabanın eski sahibi bize arabanın 2.anahtarını vermezse ne yapmalıyız?
  • erhan baba çok iyi bir soru sormuşsunuz.
    cidden hiç benim aklıma gelmedi.
    sanki özellikle vermiyorlar:)
  • Bende 2007 era dizel var. Bana bir turbo lazım. Ama kesinlikle 2007 veya 2006 modelin turbosu olmalı. 2008 ve 2009 olanların turbolarının bar basınçları daha düşük olduğu için istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailtr -- 17 Şubat 2009; 19:27:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.