S40 2011 model için orijinal alçaltma kiti bulabilir misiniz?
orjinal volvo kit liste fiyatı 864tl dir
Sizin vereceğiniz fiyatın bayilere göre avantajlı olacağını düşünerek sormuştum, ancak görünen aşağı yukarı aynı fiyatlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Medelhavet
quote:
Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO
quote:
S40 2011 model için orijinal alçaltma kiti bulabilir misiniz?
orjinal volvo kit liste fiyatı 864tl dir
Sizin vereceğiniz fiyatın bayilere göre avantajlı olacağını düşünerek sormuştum, ancak görünen aşağı yukarı aynı fiyatlar.
VOLVO ORJİNAL PARÇA İÇİN; Liste rakamları tüm Türkiyede aynıdır. %de olarak iskonto yapılır bu rakamlardan. Orjinal parça fiyatları fazla değişiklik göstermez.
1yıı aşkın volvo kullanıcısıyım znt volvo en uygun parça fiyatı aldığım adres oldu dürstlükleri ve uygun fiyatları için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mtnkrsln
1yıı aşkın volvo kullanıcısıyım znt volvo en uygun parça fiyatı aldığım adres oldu dürstlükleri ve uygun fiyatları için teşekkürler
Bizde teşekkür ederiz.
Merhaba, 2011 S60 krom egzos ucu icin fiyat verebilirmisiniz?
Hocam orijinal jantlar için de fiyat verebiliyor musunuz?
quote:
Model vs bilgisini belirtirseniz fiyat çıkartırım.
quote:
quote:
Volvo S40 için 17" Serapis ve 18" Midir jantların fiyat bilgilerini verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
quote:
quote:
Cıkma Jant konusunda etrafınızda bize yardımcı olacak birisi var mı acaba? Esnaf arkadaşlarınızdan filan?
quote:
quote:
quote:
Volvo S40 için 17" Serapis ve 18" Midir jantların fiyat bilgilerini verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
jant modeli belirtmediğiniz için herhangi bir 18" baktım. 18" jant fiyatı 1373 tl adet fiyatıdır. bunun dışında model inch model vs belirtmek gerekmektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: imagoodman
quote:
quote:
Cıkma Jant konusunda etrafınızda bize yardımcı olacak birisi var mı acaba? Esnaf arkadaşlarınızdan filan?
istediğiniz model varsa yardımcı olurum ancak 1000lerce jant modeli var mevcut 10larca da volvo jant modeli var.
quote:
quote:
quote:
quote:
jant modeli belirtmediğiniz için herhangi bir 18" baktım. 18" jant fiyatı 1373 tl adet fiyatıdır. bunun dışında model inch model vs belirtmek gerekmektedir.
Teşekkürler. Aslında yerinizde Ankaradaymış, imkanım olursa uğramak isterim. Aynı zamanda ikinci ellere de bakmak ta yarar görüyorum, fiyatlar çok uçuk sıfır Volvo ürünlerinde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: imagoodman
quote:
quote:
istediğiniz model varsa yardımcı olurum ancak 1000lerce jant modeli var mevcut 10larca da volvo jant modeli var.
Haklısınız kusura bakmayın. 17 inç zaurak düşünüyorum takım alacağım dediğim gibi çıkma olabilir
1071tl liste fiyatı var bu jantın adet olarak.17" zaurak
quote:
1071tl liste fiyatı var bu jantın adet olarak.17" zaurak
Çıkma olarak bulabileceğimiz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
SLM 2001 MODEL S 40 KULLANIYORUM VİTES KOLUNU BAĞLAYAN DERİ KÖRÜK TIRNAKLARI KIRILMIŞ YERİNDEN ÇIKIYOR NERDEN BULABİLRİM YADA FİYATI KAÇ PARADIR
quote:
Orijinalden alıntı: PELIKAN
SLM 2001 MODEL S 40 KULLANIYORUM VİTES KOLUNU BAĞLAYAN DERİ KÖRÜK TIRNAKLARI KIRILMIŞ YERİNDEN ÇIKIYOR NERDEN BULABİLRİM YADA FİYATI KAÇ PARADIR
Vites körüğü sanırım sorduğunuz parça. Parçayı temin edebiliriz 128 tl bu günkü liste fiyatıdır.
2000 model volvo s80 t5 sahibiyim orta daki ikili havalandırma ızgarası(4 lülerin ordaki) arızalı yani sağa sola yukarı aşağı gitmiyor bunun fiyatı birde aynı şekilde sol ön havalandırmanın fiyatını öğrenebilirmiyim
2001 model s80 t5
araç içindeki gaz pedalı elektironik aksanıyla bereber
aracın sıfır motor ve şanzuman fiyatını işçilik dahil verebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: fsnn
2000 model volvo s80 t5 sahibiyim orta daki ikili havalandırma ızgarası(4 lülerin ordaki) arızalı yani sağa sola yukarı aşağı gitmiyor bunun fiyatı birde aynı şekilde sol ön havalandırmanın fiyatını öğrenebilirmiyim
arkadaşım aynı araç bende var benim aracımda da çalışmıyordu hareket ettiren bi tel var fazla eğlenceli deildi ama uğraşırsan kendin yaparsın büyük ihtimalle teli içindedir bi dene derim ben denedim yaptım