Bu talihsiz bir savunma olmuş, şu an piyasada saplamaya çalışmayan esnaf 1 elin parmaklarını geçmez, hadi senin güzel hatrına 2 elin olsun. İnternet fiyatı ile işletme fiyatı tabi ki farklı olacak bak ona da hak veriyorum, ancak 2x-3x ve üzeri gibi farklar ahlak dışı ticarete giriyor ve bizim insanımız maalesef bu konularda çok kötü. |
Yedek Parça Fiyatlarının Delirmesi (2. sayfa)
-
-
Direksiyon kutusu bozuldu uzun zamandır ses yapıyordu boşluk vardı değiştirdik Orjinal Opar malzemeye 12 bin dediler. Opar dediğinde sıradan fiat markasının en ucuz otomobilin yedek parça tedarikçisi yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay sonra o dandik körük yırtılacak. Tekrar işçilik parası vereceksin sanayiye gitgel mazot yakacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i20 2012
iki ön disk+ ön balata
bakım yağ+ filtreler vs
1 hafta önce işcilikle 2850 ödedim
-
eder fiyatı o zaten . direksiyon körüğü dediğin şey dandik bişey 170 tl edecek bişey değil. sonradan ortaya çıkacak ama esnaf tayyip zamanında kazandığı parayı hiç bir zaman kazanmadı. bende işçiliği kendim yapanlardanım. ufak tefek körük çatlağına yarığına silikon sıvı conta sür geç . ben külbütor contasını değiştirirken almıştım daha duruyor mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 3 Ekim 2022; 21:47:18 > -
Nette 85 tl ye satılan lpg dolum ağzına sanayide 2-3 yeri sordum 250 tl dedi değiştirme dahil. Verdim siparişi trend kardeşe yarın evin altındaki marketin önünde duran trend kutusuna bırakırlar. iki vida bir tane somun değiştirmesi 5 dakika sürmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 9 Ekim 2022; 12:46:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X