Şimdi Ara

- YEDEK SUBAY OLMA - ( Yardımlarınız ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkur ederim ya ben gercekten cok hevesliyim
    Ins silahli kuvvetler bana bu sansi tanirlar.
  • Evt arkadaslar yok mi tecrubelerini paylasmak isteyenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Evt arkadaslar yok mi tecrubelerini paylasmak isteyenler
    güncel
  • Guncel
  • Guncel
  • Guncel
  • Zorlamayın, güncel falan değil
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :D
  • quote:

teşekkürler :D
    Güncel..
  • quote:

Güncel..

Alıntıları Göster
    bende uzun işaretlicem, ama bir kaç sağlık sorunumda var flexible düz taban, sol göz kapatamama gibi. mezuniyet ortalamam 2.92 yine de işaretlicem tecil bozdururken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

bende uzun işaretlicem, ama bir kaç sağlık sorunumda var flexible düz taban, sol göz kapatamama gibi. mezuniyet ortalamam 2.92 yine de işaretlicem tecil bozdururken.

Alıntıları Göster
    hakkina hayirlisi :)
  • Ortalama, dil puanı ve lisansüstünün etkisi daha çok meslekçiler için geçerli. Ben gıda yük. Mühendisiyim 356.dönem meslekçi yedek subay olarak gittim. Dil puanımı da vermiştim. Meslekçi olmayı istiyordum öyle de oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Ortalama, dil puanı ve lisansüstünün etkisi daha çok meslekçiler için geçerli. Ben gıda yük. Mühendisiyim 356.dönem meslekçi yedek subay olarak gittim. Dil puanımı da vermiştim. Meslekçi olmayı istiyordum öyle de oldu.
    Bende mi acaba meselekci olarak gidecegim? Birde asal subeye o gun gittim diyor ki bana yuksek lisansin bir etkisi yok sistem bile giremiyoruz diyor var mi boyle bir sey?
  • Guncel
  • quote:

Guncel
    Meslekçileri bilmem ancak piyade yedek subay alımlarında boy, kilo, not ort., bölüm vs bunların hiçbir etkisi bulunmamakta. 1.50 boyunda olan da var 2.00 ortalaması olan da. Ve ayrıca çok sayıda iibf mezunu da bulunuyor. Ancak hava ve deniz yedek subay alımları için not ortalaması önemli bir kıstas diyebilirim. Tabi bunların kontenjan sayısı çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KojiroHyuga

Meslekçileri bilmem ancak piyade yedek subay alımlarında boy, kilo, not ort., bölüm vs bunların hiçbir etkisi bulunmamakta. 1.50 boyunda olan da var 2.00 ortalaması olan da. Ve ayrıca çok sayıda iibf mezunu da bulunuyor. Ancak hava ve deniz yedek subay alımları için not ortalaması önemli bir kıstas diyebilirim. Tabi bunların kontenjan sayısı çok az.

Alıntıları Göster
    Hakkımıza hayırlısı ozaman :D
  • quote:

Hakkımıza hayırlısı ozaman :D

Alıntıları Göster
    guncel
  • Guncel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.