red4spy yedek subaylık hakkında soru Ben meslek lisesi mezunuyum bu sene mezun oldum fakat meslek lisesi mezunlarını kara harp okuluna almiyorlarmiş bilgisayarada ilgim var pc mühendisliği düşünüyorum ordan yedek subay olarak kalmak istiyorum şimdi gelelim sorularima.
1.en çok ihtiyac duyulan bölümler hangileri bilgisayar mühendisi olup yedek subayliğa seçilmeme şansım varmı seçilmessem sonraki sene tekrar deniyebiliyormuyum
2.kara harp okulundan çıkan bir asker ile ne gibi farklarim oluyor onlar 1 rütbe farkindan başka
3.İlk gittiğimde mesleki subay oluyorum evet ama sözleşme konusuna gelince normal asker olabiliyormuyum yani orada mühendislik yapmak istemiyorum
4.sağlik raporunu gitmeden bir baktirmak istiyorum ona göre bölümü seçicem yani askerliğe uygunmuyum diye nasil baktirabilirim daha üniye bile gitmedim
5.sağ kulağimda 63 db işitme sorunu var bazi bilgilere göre 60 bazilarina göre 65 db sınır bu sınır nedir aslini tam bilen varmi
hepsini cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme