Şimdi Ara

Yedekleme Oturumu Başarısı Olduğu İçin iTunes '...' iPhone'u Yedekleyemedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İOS 4.3.3 den İOS 5.0 a geçtim. iTunes 10.5 yükledim ancak ne yaptıysam başlıkta yer alan hatayı yok edemedim. Lütfen yardım edin. Bir çare bulamıyorum artık... iTunesi komple kaldırdım tekrar kurdum olmadı.. Restore yaptım yine olmadı.. Ne yapacağımı şaşırdım..Lütfen yardım...

• Bendede aynı sorun vardı ve biraz araştırma yaptım ve sorunu buldum.3. yöntem bende iş yaradı linke girince anlayacaksın :)

http://www.thedailybuggle.com/itunes-fails-backup-iphone/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Bendede aynı sorun vardı ve biraz araştırma yaptım ve sorunu buldum.3. yöntem bende iş yaradı linke girince anlayacaksın :)

böyle yapınca da iphone bağladığımdan itunes donuyor. win 7 saat dilimini istanbul yaptım. Siz sorunu nasıl çözdünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: hgunaydin

quote:

Bendede aynı sorun vardı ve biraz araştırma yaptım ve sorunu buldum.3. yöntem bende iş yaradı linke girince anlayacaksın :)

böyle yapınca da iphone bağladığımdan itunes donuyor. win 7 saat dilimini istanbul yaptım. Siz sorunu nasıl çözdünüz

Alıntıları Göster
    time zone değiştirin

• quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

time zone değiştirin

oyle yapınca da itunes donuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

time zone değiştirin

oyle yapınca da itunes donuyor.

Alıntıları Göster
    Ben 10.5 i yükledim, yüklemez olaydım

- Store açılmıyor
    - Yedekleme yapmıyor
    - 5 i yükleyemedim hala

Format attım ama yine düzelmedi
    Sistem win7 64 bit

• quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

Ben 10.5 i yükledim, yüklemez olaydım

- Store açılmıyor
    - Yedekleme yapmıyor
    - 5 i yükleyemedim hala

Format attım ama yine düzelmedi
    Sistem win7 64 bit

Alıntıları Göster
    başka forumlarda da bu sorundan bahsedenler var ancak bazı arkadaşlar sorunu çözmüş ancak ben hala çözemedim. İphone çok güzel ancak iTunes beni deli ediyor:))
  • quote:

başka forumlarda da bu sorundan bahsedenler var ancak bazı arkadaşlar sorunu çözmüş ancak ben hala çözemedim. İphone çok güzel ancak iTunes beni deli ediyor:))

Bu ITunes kadar embesil bir programa henüz rastlamadım. Dün iso5 yükledikten sonra pc den Itunes aracılığıyla resim atmak için yaklaşık 6 saat uğraşmak zorunda kaldım.
    İlk önce resim arşivimi bulamadım. Sonra eski yedeklere baktım. Daha sonra eski backup bulup yükledim. Bu sefer aynı resim dosyalarını 2 kez kopyaladı. Tek filim rulosunda 450 adet resim vardı. Şimdi aynı resim dosyasından bir tane daha var ve bu diğer dosyayı silince her iki resim dosyasını da siliyor. Dün gece sadece bu ikinci klasörü silmek için sabaha kadar uğraştım. Sonunda yine olmadı.
    Yani sanki sekiz bilinmeyen denklemi çözüyoruz. Alt tarafı resim, müzik vs atıp alacaksın nedir ki yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

quote:

Bu ITunes kadar embesil bir programa henüz rastlamadım. Dün iso5 yükledikten sonra pc den Itunes aracılığıyla resim atmak için yaklaşık 6 saat uğraşmak zorunda kaldım.
    İlk önce resim arşivimi bulamadım. Sonra eski yedeklere baktım. Daha sonra eski backup bulup yükledim. Bu sefer aynı resim dosyalarını 2 kez kopyaladı. Tek filim rulosunda 450 adet resim vardı. Şimdi aynı resim dosyasından bir tane daha var ve bu diğer dosyayı silince her iki resim dosyasını da siliyor. Dün gece sadece bu ikinci klasörü silmek için sabaha kadar uğraştım. Sonunda yine olmadı.
    Yani sanki sekiz bilinmeyen denklemi çözüyoruz. Alt tarafı resim, müzik vs atıp alacaksın nedir ki yani.

Alıntıları Göster
    Bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim :)
    İstanbul olan zaman dilimini Minsk olarak değiştirdim düzeldi, yok artık Itunes...

• quote:

Orijinalden alıntı: hknfb1907

Bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim :)
    İstanbul olan zaman dilimini Minsk olarak değiştirdim düzeldi, yok artık Itunes...

Alıntıları Göster
    bende de aynısı olmuştu saat dilimini değiştirince düzeldi..
  • quote:

Alıntıları Göster
    sorun yaşayanların çoğu win7 64 bit galiba, ben de sorun yaşıyordum, saat dilimini (merkez saat ABD&Kanada) yapın yedek alacaktır büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 17 Ekim 2011; 11:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

sorun yaşayanların çoğu win7 64 bit galiba, bande sorun yaşıyordum, saat dilimini (merkez saat ABD&Kanada) yapın yedek alacaktır büyük ihtimalle.

Dediğinizi yaptım ama sorun yine çözülmedi
    Hala:
    - Store açılmıyor
    - Yedekleme yapmıyor
  • quote:

quote:

Ben 5 sene geri aldım saati backup aldı sorunsuz. Hatta n itibaryle ios 5'e geçtim mğzşklerim dahil herşey geldi. Mail adresimden mesajlarıma kadar. Hçbir veri kaybı yaşamadım. JB'li uygulamalar dışında.

• quote:

quote:

quote:

Ben 5 sene geri aldım saati backup aldı sorunsuz. Hatta n itibaryle ios 5'e geçtim mğzşklerim dahil herşey geldi. Mail adresimden mesajlarıma kadar. Hçbir veri kaybı yaşamadım. JB'li uygulamalar dışında.

Alıntıları Göster
    ben win 7 32 bit kullanıyorum. win 7 saat dilimini değiştirdim olmadı. Yılı 5 sene geri aldım olmadı. Aynı durumu iphone da yaptım yine olmadı. kafay yicem artık..

• quote:

ben win 7 32 bit kullanıyorum. win 7 saat dilimini değiştirdim olmadı. Yılı 5 sene geri aldım olmadı. Aynı durumu iphone da yaptım yine olmadı. kafay yicem artık..

Alıntıları Göster
    Merhabalar, iphone'umu itunes'a bağladığımda şöyle bir yazı çıkıyor: itunes "...." adlı iphone'un içeriğini okuyamıyor. bu iphone'u fabrika ayarlarına döndürmek için iphone tercihlerinin özet sekmesine gidip geri yükleyi tıklayın. ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Bende de düzelmedi.Sizin itunes store'a bağlanıyormu acaba ?
  • quote:

quote:

Evet. itunes store ve eşzamanlama da problem yok. ancak backup almıyor.
  • quote:

quote:

quote:

backup almayı başardım ama nasıl oldu inanki bilmiyorum. Ancak uyarı hala çıkıyor. Şu anda tek çalışmayan backuptan geri yükle. backup klasörünün içinde backup dosyası olmasına rağmen backuptan geri yükle ituneste çıkmıyor. bu itunes beni deli edecek bu arada bios güncelledim belki ondandır diye ama nafile..

• quote:

quote:

quote:

quote:

backup almayı başardım ama nasıl oldu inanki bilmiyorum. Ancak uyarı hala çıkıyor. Şu anda tek çalışmayan backuptan geri yükle. backup klasörünün içinde backup dosyası olmasına rağmen backuptan geri yükle ituneste çıkmıyor. bu itunes beni deli edecek bu arada bios güncelledim belki ondandır diye ama nafile..

Alıntıları Göster
    İtunes store i çalıştıramayan arkadaşım, henuz forumda yeniyim cevaben yazamadım kusura bakma, ama sorunun çözümünü şöyle tarif ediyim, İnternet Download manager veya flashget yada benzeri bir download programı kullanıyorsan, gelişmiş tarayıcı özelliklerini kapatmalısın. böylelikle itunes store'e erişebileceksin.
    öte yandan yedekleme yapamamak bende de sorun teşkil ediyor. çözümünü bulursam buradan kısa sürede yanıtlamaya çalışırım.
    iyi akşamlar dileirm.

• quote:

Orijinalden alıntı: taklitsis

İtunes store i çalıştıramayan arkadaşım, henuz forumda yeniyim cevaben yazamadım kusura bakma, ama sorunun çözümünü şöyle tarif ediyim, İnternet Download manager veya flashget yada benzeri bir download programı kullanıyorsan, gelişmiş tarayıcı özelliklerini kapatmalısın. böylelikle itunes store'e erişebileceksin.
    öte yandan yedekleme yapamamak bende de sorun teşkil ediyor. çözümünü bulursam buradan kısa sürede yanıtlamaya çalışırım.
    iyi akşamlar dileirm.

Alıntıları Göster
    Bu arada IDM için gelişmiş tarayıcı seçenekleri menüsüne IDM penceresinde, indirilenler (downloads) tabından, seçenekler (options) a gir, Genel sekmesinde alt kısımda gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini görüceksin. yanındaki tiki kaldır.
    kolaylıklar dillerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.