Orijinalden alıntı: ThePhenoM ''Lan'' dedim diye banlanmıştım.Çok sinirlenmiştim,üzerine birde ''LanDemeyleBanlanılmaz'' diye fake üyelip alıp bir daha ban yemiştim.Ne günlerdi.
Gerçek mi bu? Lan da ne var ki?
Ben de anlamamıştım.Sene 2006
by by simileyine ban yedim... çok saçma gelmişti ama konu başlığı küfürlü olduğu için konuyu yukarıya taşımaktan dolayı yedim..haklılar ama 1 dakika içinde 30 mesaj gelmişti onların hepsini banlamışlardı...bence ya herkesi banlıyacaklardı yada hiçbirini banlamıyacaklardı...
quote:
Orijinalden alıntı: Shisha
quote:
Orijinalden alıntı: vix
quote:
9yillik dh kariyerim boyunca 1 kez ban yedim onuda haketmistim. Sorun yok devam ediyoruz:)
Üye profilini göremiyorsunuz.
Evet çünkü kapalı
Zeki Çocuk
quote:
Orijinalden alıntı: Çalıyakalı
quote:
Orijinalden alıntı: Suki_
Nası olur Hiç bişi yapmamıştım halbuki Bu MusaKKa'yı anlayamıyorum hiç bişi yapmamıştım halbuki Yanımda olsa varyaaa Ln MusaKKa senmisin beni banlayan, senin...
Böle bişi
Admin banla bu adamı , küfürü ...... ile örtmüş.Ben aynı yazıyı yadığımda 4 gün ban çakmıştınız.ADALET İSTİYORUZ GÖRELİM BAKALIM ADALETİNİ !
Benim ettiğim küfürden nolcak dostca ediyorum ben
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Çalıyakalı
quote:
Nası olur Hiç bişi yapmamıştım halbuki Bu MusaKKa'yı anlayamıyorum hiç bişi yapmamıştım halbuki Yanımda olsa varyaaa Ln MusaKKa senmisin beni banlayan, senin...
Böle bişi
Admin banla bu adamı , küfürü ...... ile örtmüş.Ben aynı yazıyı yadığımda 4 gün ban çakmıştınız.ADALET İSTİYORUZ GÖRELİM BAKALIM ADALETİNİ !
Benim ettiğim küfürden nolcak dostca ediyorum ben
bende dosthane şekilde etmiştim fakat 10 dakkaya kalmaz banned yazıyordu
Küfürün ''DOST'' version'umu olurmuş hiç
Şikayetmi ettin ayıp be
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
quote:
quote:
quote:
9yillik dh kariyerim boyunca 1 kez ban yedim onuda haketmistim. Sorun yok devam ediyoruz:)
Evet çünkü kapalı
Zeki Çocuk
Çocuk dediğin adam senden kaç yaş büyük.
quote:
Orijinalden alıntı: pwnzs
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet çünkü kapalı
laf sokardım ama ceza almak istemiyorum
Kendinden büyüklere saygılı olmalısın corç sen yeni doğmuşken adam DH'de takılıyodu diye kıskanmamalısın.
sende bizim yaşımıza geldiğinde anlarsın
Tavşan sevgisi diye bir forum vardı tavşanla yapıal bilcek yemek tarifleri vermiştim ban yedim. ban yedikten sonra, morelim bozuldu bahcede yakaladım ilk tavşanı kestim yüzmesi çok zor oluyo. eti balık etinden bile daha bayaz olyur. bir gün sirkede bekletmekte fayda var çok kanlı olyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: pwnzs
Uyarı listesinden SS alıcaktım tek sayfaya sığmadı lan.
quote:
Reddedilmiş Kapalı Neden: İmza kurallarına uygunsuzluk Bu konu hakkında: DH'yi inci hackledi! Citizen kovulmalı! Admin pwnzs 15 Mart 2011; 17:16:48 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Küfür/Kısaltma küfür vs.. Bu konu hakkında: Cevap : Bu forum ............................................. dolu Admin pwnzs 8 Mart 2011; 10:03:59 pwnzs
Onaylanmış Kapalı Neden: Şahsa hakaret Bu konu hakkında: Northrend Lich King buraya gel ............. Admin pwnzs 3 Şubat 2011; 16:25:00 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Şahsa hakaret Bu konu hakkında: Cevap : Arıdan Korksaydık bal yemezdik Admin pwnzs 8 Ocak 2011; 18:09:55 pwnzs
Onaylanmış Kapalı Neden: Şahsa hakaret Bu konu hakkında: Cevap : Ankara Ulaşıma zam.. M.büs 2 Tl oldu. EGO larda %10 zam... Admin pwnzs 30 Aralık 2010; 18:16:22 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap : @w.cn Hesaplı Mail ve MSN adreslerimi açamıyorum.. SS Admin pwnzs 13 Kasım 2010; 19:57:46 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Küfür/Kısaltma küfür vs.. Bu konu hakkında: citi yeter ..... forumun ağzına! [mobilden giriliyor konulara] Admin pwnzs 8 Ekim 2010; 16:28:11 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Küfür/Kısaltma küfür vs.. Bu konu hakkında: Cevap : 13 yasinda manken oldu!!! Admin pwnzs 20 Eylül 2010; 22:08:59 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Şahsa hakaret Bu konu hakkında: Cevap : bune yaa :O:O:O inanılır gibi değil Admin pwnzs 25 Ağustos 2010; 20:52:47 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Küfür/Kısaltma küfür vs.. Bu konu hakkında: Cevap : Sabri Sarıoğlu'nun Lisedeki Hali [SSli] Admin pwnzs 26 Temmuz 2010; 12:49:07 pwnzs
Onaylanmış Kapalı Neden: Bu konu hakkında: Cevap : Arkadaş bu ne saçma iştir! Admin pwnzs 13 Haziran 2010; 20:37:58 pwnzs
Reddedilmiş Kapalı Neden: Şahsa hakaret Bu konu hakkında: Cevap : Kendimi kötü hissediyorum :S Admin pwnzs 13 Haziran 2010; 20:02:38 Admin
Reddedilmiş Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap : DH CEPTEN BEDAVA OLSUN! Admin pwnzs 13 Haziran 2010; 14:32:53 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap : İNCİ ALARM VERMİŞ !!! Admin pwnzs 10 Mayıs 2010; 23:04:27 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Bu konu hakkında: Cevap : Oha bu gerçekmi ? Admin pwnzs 12 Nisan 2010; 17:04:53 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap : LAPTOP'UN renkleri ile MASAÜSTÜ PC'min renk tonları farklı?? Admin pwnzs 23 Şubat 2010; 16:17:04 pwnzs
Onaylanmış Kapalı Neden: Bölümle ilgisiz konu (Konu dışı) Bu konu hakkında: BIOS Şifresini bulma [acil] Admin pwnzs 25 Aralık 2009; 15:19:47 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Bu konu hakkında: Cevap: S60 v9.1 yeni firmware çıkmış (3250, N80, N91, E serisi vs.) Admin pwnzs 31 Ekim 2009; 18:50:25 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Kural dışı konu Bu konu hakkında: İnanılmaz dalış kazası! (+18) Admin pwnzs 15 Ekim 2009; 15:21:08 Admin
Onaylanmış Kapalı Neden: Kural Dışı Davranış Bu konu hakkında: Cevap : . Admin pwnzs 19 Eylül 2009; 23:17:02 Admin
....'lı yerler küfür. Lan şimdi dikkat ettimde çoğunda sebep yok demekki her banımda adminlerin salak olduğunu düşünüyomuşum. Oha lan bişey daha farkettim son uyarıda imza kurallarında uygunsuzluk diyo.
Birisine zeka yaşın 4 herhalde demiştim.4 gün uzaklaştırma almıştım allahtan daha büyük bir sayı dememişim.
bi baktım sayaç boyuna sayıyor dönüp dolaşıp aynı yerden bidaha başlıyor saymaya noluyoruz depremmi var kıyamet mi koptu derken al takke ver külah o kapı senin bu kapı benim hasbihal edip banımı açtırdım
İlk cezam konu dışından 4 ay uzaklaştırma almak oldu, konuda herhangi bir içerik yok osuruğum çok fena kokuyor diye konu açmıştım. Faturası 4 ay kesildi savunmamda herhangi bir küfür ve ya şahse hakaret olmadığı niye bu 4 ay yasak aldığımı belirtincede Admin' den gelen cevap her osuran konu açsaydı buyrun cenaze namazına.
Toplam Uyarılar: 38
hangi birini söyleyeyim panpa?
*up
aramızda süresiz ban yiyen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
15 günlük ban 3 saat önce bitti.Feykime alışmışım bir soğuk geldi nedense.
Saf dedikleri bu olsa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: alicanbaba37
aramızda süresiz ban yiyen varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme