Şimdi Ara

Yedim Geldim Mekan Tanıtımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yedimgeldim adıyla bir blog açtım. Mekan tanıtımları yapıyorum. Burada da blogdan yazılar paylaşmak istiyorum.

http://yedimgeldim.blogspot.com/

Ayrıca Instagram hesabıda açtım. Oradan da beğendiğim güzel yemeklerin fotoğraflarını paylaşıyorum.

http://instagram.com/yedimgeldim

Herkesi beklerim :)

• http://yedimgeldim.blogspot.de/2013/02/merhaba.html

Merhaba!

Yıllardır hep iyi lezzetlerin peşinde oldum. Servisiyle veya tadıyla ayrışan yerler hep ilgi alanımdaydı. Kimi zaman internetten araştırarak, kimi zaman arkadaşlardan duyarak, kimi zaman foursquare uygulaması yardımıyla çok değişik yerler keşfettim.
    Keşfettiğim yerlerle ilgili internette detaylı bilgi aradığımda ise hiç bilgi bulamadığım da oldu, çok ünlü olup benim yeni öğrendiklerimde :)
    İnternette bu konuda gerçekten çok iyi bloglar var, yemek konusunda uzman, tad konusunda acımasız, restoranın geçmişi hakkında detaylı bilgiler olan.

Bu blog daha değişik olacak.
    Ben basit bir şekilde anlatmak istiyorum derdimi, en azından bu mekanlara gidenlerin bir fikri olsun istiyorum. Blogun adı gibi yiyip geleceğim yerler oldukça ekleyeceğim. Sadece iyileri de yazmayacağım, beklentim olup gittiğimde bunu bulamadığım yerlerde eklenecek bu yazılara.
    Diğer bloglarda genelde göremediğim bir şeyi de burada göstermek istiyorum.
    Fiyatlar.
    Mümkün olduğu kadar menü fotoğraflarını yazılara eklemeye çalışacağım. Zaman içinde güncelliğini yitirsede en azından fiyat açısından da bir fikriniz olabilir.
    İnşallah başarılı olurum.

Hepinize afiyet olsun :)

• İlk mekan : Baylan Pastanesi - Kadıköy

http://yedimgeldim.blogspot.de/2013/02/baylan-pastanesi-kadkoy.html

Baylan'da ne yiyeceksiniz? Pastanenin spesiyali Kup Griye denen dondurma. Bizde ondan sipariş verdik. Kup gelene kadar olumsuz olan bütün düşüncelerim, dondurmadan tatmamla yerle bir oldu :)
    Böyle bir güzellik olamaz. Yediğim en güzel dondurmalı tatlı ünvanını kendisine veriyorum.
    Kup Griye vanilyalı ve karamelli dondurmayla beraber krem şanti, balbadem ve karamel sosunun bir karışımı. Yalnız ben karamel pek sevmememe rağmen beni bile böyle etkilediyse karamel seven birine ne yapar bilmiyorum :)

• Blog güzel olmuş, sade ve kullanışlı. Fotograflar net.
    Her mekanda imkanınız varsa fiyatları görme açısından menuye çekebilirseniz daha da sağlıklı olur.

Takip edeceğim, emekleriniz için teşekkürler.
  • Merhaba bloğun incelediğim kadarıyla güzel.
    bu tarz blokların genel sorunu devamlılığın sağlanamaması.
    bu sebeple yazılarının okunduğunu bilmeni isterim ve devamı getirmeni isterim.
    teşekkürler..
  • bence gayet güzel, çoğuna baktım. bakmaya da devam edeceğim. Ben de büyükçekmece'de oturuyorum. Yol güzergahlarımız kısmen aynı :)
  • Çok teşekkürler güzel sözleriniz için :)

@LSG
    Blogda yazıları gördüyseniz eğer menü varsa fotoğraflarını çekip eklemeye çalışıyorum. Fiyatlar değişebiliyor zamanla ama fikir verme açısından çok yararlı. Bende çok bloga bakıyorum bu şekilde, "Yemek çok güzel." deniyor, sonra gidiyorsun 100 TL verip çıkıyorsun :) 100 TL verdikten sonra o yemeğin güzelliğide göreceli olur :)
    O nedenle fiyat/performans en önemli şey benim için.

@osmanakman45
    Bu konuda haklısınız. Şimdiden yazmam gereken biriken mekanlar var ama zaman bulup yazmak hakikaten zor. Birde her mekana koca bir sayfa ayırmak gereksiz oluyor. O nedenle Instagram hesabını açtım. Daha kısa şekilde bahsedebiliyorum ilgimi çeken yiyecek ve mekanlardan. Takip etmenizi tavsiye ederim.

@FearLessGangsTa
    Özellikle Büyükçekmece tarafları için mekan önerileri çok az. O nedenlede blog açmak istedim. Mesela Enbey Döner yazdığımda hiç bir yerde tanıtımını görmemiştim. Herkes yemek yemek için Beyoğlu'na, Kadıköy'e gidemiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aunsalg82

Çok teşekkürler güzel sözleriniz için :)

@LSG
    Blogda yazıları gördüyseniz eğer menü varsa fotoğraflarını çekip eklemeye çalışıyorum. Fiyatlar değişebiliyor zamanla ama fikir verme açısından çok yararlı. Bende çok bloga bakıyorum bu şekilde, "Yemek çok güzel." deniyor, sonra gidiyorsun 100 TL verip çıkıyorsun :) 100 TL verdikten sonra o yemeğin güzelliğide göreceli olur :)
    O nedenle fiyat/performans en önemli şey benim için.

@osmanakman45
    Bu konuda haklısınız. Şimdiden yazmam gereken biriken mekanlar var ama zaman bulup yazmak hakikaten zor. Birde her mekana koca bir sayfa ayırmak gereksiz oluyor. O nedenle Instagram hesabını açtım. Daha kısa şekilde bahsedebiliyorum ilgimi çeken yiyecek ve mekanlardan. Takip etmenizi tavsiye ederim.

@FearLessGangsTa
    Özellikle Büyükçekmece tarafları için mekan önerileri çok az. O nedenlede blog açmak istedim. Mesela Enbey Döner yazdığımda hiç bir yerde tanıtımını görmemiştim. Herkes yemek yemek için Beyoğlu'na, Kadıköy'e gidemiyor :)

enbey dönere ben de gittim, gayet güzel. Şimdi yerlerini büyüttüler.

Madem enbey dediniz, hemen yanında meşale cafe var. Şimdiye kadar içtiğim EN İYİ NARGİLEYİ orada içtim. Huqqa'da nargile denemiştim, o bile o kadar hoşuma gitmedi. Yolunuz düşerse bir nargile için derim

• Baylan Pastanesi'nden fotoğraflar ekleyeyim.
     Yedim Geldim Mekan Tanıtımları Yedim Geldim Mekan Tanıtımları

• Baylan'da Kup Griye denenmeli kesinlikle.

• The Hunger

the Hunger yeni moda steakhouselardan bir tanesi. 2010 yılında Gayrettepe'de açılmış. Oldukça yeni bir mekan.
    Bizimde geçen gün Akbatı'da deneme şansımız oldu.
    Akbatı Alışveriş Merkezi'ni seviyoruz, daha sakin oluyor. Geçen sene restoran ve cafelerin olduğu bir meydan açtılar dışarıda. Güzel oldu, kapalı yerde yemek zorunda kalmıyorsunuz.
    Kaliteli bir mekanda lezzetli bir hamburger yemek her zaman hoşuma gitmiştir. Yoksa bas sosu donmuş hazır köfteye olsun sana hamburger.
    Öyle kolay olmamalı bu iş. Tabii bu lezzeti bu tür steakhouselarda tadacaksanız, standart bir hamburgeciden daha fazla para harcamanız gerekiyor ne yazıkki.
    Ortalık Mc Donalds ve Burger King'e boğulmuşken bu şekilde orijinal hamburger yapan yerlerin çoğalması hoşuma gidiyor.

http://yedimgeldim.blogspot.com.tr/2013/02/the-hunger-akbat-avm-bahcesehir.html

• Hunger'ın enfes hamburgeri.
  • LezzET Steakhouse Sapphire Avm - 4.Levent

Açıkçası çok daha güzellerini yedim. Böyle bir mekan olup sunuma özen gösterilmeyince olmuyor.
    Bir şeyler değişik olsun istiyorsun, yediğim hamburger bir şekilde farklılaşsın. Tattığında "Vay be!" dedirtsin.
    Öyle bir fark göremedim. Buradakinden çok daha güzel hamburgerler yedim.
    Özellikle buraya gelmem, fırsat olur, uygun fiyata yeme şansım olur, o zaman düşünebilirim.
    Fakat ne yazıkki diğer steakhouseların yanında vasat kalıyor.

http://yedimgeldim.blogspot.de/2013/02/lezzet-steakhouse-sapphire-avm-4levent.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aunsalg82 -- 16 Ekim 2014; 16:36:11 >

• Mini Köşk - Kocaeli

Mini Köşk'le tanışmamız geçen yaz oldu. Kocaeli'ne iş için geldiğimizde buraya yemek için geldik.
    O zamanda tadı damağımızda kalmıştı, şimdi geçen hafta yine yolumuz Kocaeli'ne düşünce yemek için ilk aklımıza gelen yer Mini Köşk oldu.
    Mekan aslında baya ünlü bir yer, müdavimleri çok fazla. Hatta geçen yaz gittiğimizde biz çıkmadan bakan geldi yemek yemeğe.
    Söylendiğine göre çok sayıda "ağır" misafiri oluyormuş.
    Biz iki seferde de öğlen gittik, ikisinde de neredeyse yer yoktu. Zaten önüne park edilmiş arabalardan anlıyorsunuz ünlü bir yer olduğunu.
    Devamı;

http://yedimgeldim.blogspot.de/2013/02/mini-kosk-kocaeli.html

• aunsalg82 A kullanıcısına yanıt
    inceliyorum şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekspres İnegöl Köftecisi - Kadıköy

Kadıköy gezimizde Baylan Pastanesi'nden başka yemek için aklımda olan bir yere de gittik.
    Ekspres İnegöl Köftecisi. Burayı duyuyordum fakat uzak olduğumdan gidememiştim.
    Kadıköy'e gittiğimizde fırsat bu fırsat buraya da uğradık.
    Bir kere dışarıdan bakarsanız hiç albenisi olan bir dükkan değil, farketmeden geçebilirsiniz.
    Fakat güzel tatlar genelde bu tür yerlerde oluyor, reklamı yapan müşterileri zaten :)
    Dışarıdan dikkat çekmeyen mekana girdiğimizde içerinin ağzına kadar dolu olduğunu görüyoruz.
    Hatta masa kalmamış, sırada da bekleyenler var. Öyle küçük bir mekanda değil, baya geniş ama işte lezzet güzel olunca doluyor.
    Fakat o kadar hızlı yaşanıyorki herşey, yiyen hemen kalkıyor. Boşuna adında "Ekspres" ifadesi yok :)

Yedim Geldim Mekan Tanıtımları Yedim Geldim Mekan Tanıtımları Yedim Geldim Mekan Tanıtımları

• Arkadaşlar instagram hesabımı tekrar paylaşmak istiyorum. Sıklıkla paylaşım yapıyorum oradan. Forumdan da ekleyenler oldu, sizde takip ederseniz sevinirim :)

http://instagram.com/yedimgeldim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.