Merhaba arkadaşlar ben lise 4 gidiyorum ve bu senede sınava hazırlanıyorum.Ama şu ülkenin halini gördükçe sinava bir türlü odaklanamıyorum ve benden bir şeyler bekleyen ailemi gördükçe daha çok üzülüyorum.Sizce ne yapmalıyım?
arkadaşım sana tamamen katılıyorum.aynı düşüncedeyiz ve bazı arkadaşlara söyliyim bunun pek çalışmamamayı bahane etmekle alakası yok.şahsen derslerim gayet iyidir.gittiğim lise de gayet iyi fakat özellikle son 2 aydır bunları düşünmekten ve üstüne ek olarak dünyayı tehtid eden bazı olayları düşünmekten(küresel ısınma gibi)derslerime hiç odaklanamıyorum.mesela masaya oturuyorum başlıyorum çalışmaya fakat 10dk sonra aklıma şı geliyor;ulan biz böyle eşşek gibi çalısıyoruz da şu an ODTU den bile mühendis olup da açıkta kalan insanlar varken benim zamanımda kim bilir ne hale gelecek memleket.ben yurt dışına da gitmek istemiyorum ülkemde kalmak ülkeme çalışmak istiyorum fakat durum içler acısı.bu kadar çok sey aklıma girip benim adeta yiyip bitiriyor.inşallah bir çözüm yolu bulunur... HERKEZE İYİ AKŞAMLAR...
Bunları şimdi düşünme üniversitede bunları düşünnmek için bolca vaktin olacak (:
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
Bunları şimdi düşünme üniversitede bunları düşünnmek için bolca vaktin olacak (:
+1
Üniversite sandığınızdan daha zor kazanılan bir yer değil .Öncelikle kafanızdan atmalısınız bu düşünceyi . Zamanı gelince çalışın, zamanı gelince düşünün .Şu an çalışma zamanın forumu bırakmanı tavsiye ediyorum .
buzdağının görünen kısmı Öss'yi kazanmak. Üniversitede okumak,o öğrencilik hayatına ayak uydurmak emin ol çok daha zor.Zamanla anlarsın ne demek istediğimi.
Diploma lazım fakat diplomada herşey değil. İnsanın kendini geliştirmesi için okadar çok fırsat var ki ... İstemeye bağlı birşey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme