Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ - ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
7
Favori
27.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende ingiliz dili ve edebiyatına başladım bu sene , imzayı kapıyorum .
  • Eczacılık okuyacağım ben de ama bu sene hazırlık olacak,umarım güzel bir üniversite bizi bekliyor 25inde başlıyor hazırlık sanırım fakülteler başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melanozom -- 21 Eylül 2017; 15:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melanozom

Eczacılık okuyacağım ben de ama bu sene hazırlık olacak,umarım güzel bir üniversite bizi bekliyor 25inde başlıyor hazırlık sanırım fakülteler başladı.

evet bende hazırlığım yarın okulun ilk günü bakalım

Bu arada haberiniz olsun saat 19:00 da fatma turgut 21:00 da duman konseri var kampüsde duman sevmem ama fatma turgut candır.
  • Ocakta ingilizce alt seviyeden gireceğim. Bilgisayar Müh. daha kimlik kartımı almadım :D
  • hazırlık okuyacağım sonra da turizm bölümünü bitireceğim hazırlık ve bölüm hakkında bilgi verebilecek var mıdır? Veya üniversite hakkında genel olarak bilgi verebilecek var mıdır?
  • Merhaba. Ben daha yüksek puanlı bir okulda tam burslu okuyorum. Yatay geçiş yaparsam yeditepede de burs alabilir miyim? Ayrıca yurt imkanları hakkında bilgi alabilir miyim?
  • bu şerefsiz üniversiteden uzak durun dini imanı para olmuş bir okul başınıza birşey gelse ölüm raporu götürseniz size burs felan vermiyorlar tamamen tezgah aynı şekilde bedrettin dalanın okulu değil bedrettin dalanın malikanesi resmen adamları içeride mafya gibi dolanıp öğrencilere kelle hesabı yapıyorlar.

Bu bilgiyi heryerde söylemezler. Zengin para babası iseniz gidin. Gözünüzün yaşına bakmazlar. Ayrıca ben sınıf birincisiyim vs. muhabbetini unutun adamı tanıdığı yakını olan bu okulda burs alır.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.