Şimdi Ara

YEĞENİME AKÜLÜ ARABA ALDIM AMA HESABA KATMADIGIM BİR ŞEY VARDI... [SSLİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yarım saattir bu yoruma gülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Yarım saattir bu yoruma gülüyorum
    Hocam uzulerek yazdim ama cidden hala cok hosuma gidiyorlar ve binmek istiyorum ya

Gecen cocugun teki antares avmde binmis gidiyordu off keyfe bak ya otoban gibi yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam durumunuz varsa ona da alsanıza

Ben de hep böyleydim babam zaten yanım da degildi sorumsuz du hep

Hala binmek isterim

Ah ulan ah

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    gel bindiriyim

• Beyler güzel şeyler yazın ilerde yeğenim büyüyünce ona göstercem konuyu :)
  • Ağlayasım geldi. Hafif tebessüm var, çaktırmamaya çalışıyor. Ellerini de arkasında birleştirmiş =(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

Ağlayasım geldi. Hafif tebessüm var, çaktırmamaya çalışıyor. Ellerini de arkasında birleştirmiş =(
  • Esnaf bir arkadaşımla muhabbet sırasında açılan konu.Çocukken akülü arabaya binmeyi çok istemiş fakat ona ne akülü araba almışlar ne de bindirmişler.Bende istemiştim bana da alınmamıştı.Hala içimde uktedir.Arada o çocuğa da bindirin yazık.

• evinizde çocuklar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar, püskevitler, birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar. o çocuk aklından geçiriyor: "benim de bir çikolatam olsa, benim de bir püskevitim olsa" diyor,"anne bana niye almıyorsunuz" diyor, "bizde niye yok?!" diyor!
  • boyle hayarin..

• Vay be apartmanda otururken üst kattaki zengin akrabalarda almıştı çocuklarına akülü araba. Biz gittiğimizde de utanıyorduk söyleyemiyorduk binmek istediğimizi yetişkinlerde mal olunca binemedik tabi her akülü araba gördüğümde hep gelir aklıma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.