Şimdi Ara

Yeğenime Hediye Telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WanPorsia

Çok fazla oyun oynamayacaksa Xperia M veya Lumia 525 yetecektir diye düşünüyorum

telefondan çok tablet gibi kullanılacaktır büyük ihtimal. 14 yaşında çocuk sonuçta. çok fazla oyun oynayacaktır. 525 hafta sonu teknosa'da 499TL idi. cazip geldi. bu hafta sonu kart hesap kesim tarihi de geçeceği için alacağım. Lumia 525,Huawei 610,Xperia M üçünden biri olacak gibi. ancak Xperia M neredeyse hiç bir mağazada yok. daha canlı göremedim.
  • O yaşda bir çoçuğa Lumia 525 yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onixon29

quote:

Orijinalden alıntı: WanPorsia

Çok fazla oyun oynamayacaksa Xperia M veya Lumia 525 yetecektir diye düşünüyorum

telefondan çok tablet gibi kullanılacaktır büyük ihtimal. 14 yaşında çocuk sonuçta. çok fazla oyun oynayacaktır. 525 hafta sonu teknosa'da 499TL idi. cazip geldi. bu hafta sonu kart hesap kesim tarihi de geçeceği için alacağım. Lumia 525,Huawei 610,Xperia M üçünden biri olacak gibi. ancak Xperia M neredeyse hiç bir mağazada yok. daha canlı göremedim.

O zaman Lumia 525 en ideali hocam

• Mağazası her ne kadar eksiksiz olmasada lumia öneririm çünkü sağlam olsun kasası demişsin.Benim tavsiyem xperia m veya s3 mini almanız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.