Bildirim
Yemek sepeti kadar uyduruk bır sıte gormedım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burger filan yiyeceksem hep ordan söylerim,şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. -
up up beyler ne yapmalıyım yardıme din -
senden iyi ekşi yazarı olur oraya gitsene sen? Yemek sepeti kadar müşteri memnuniyetine önem veren kaç tane şirket var ki? -
quote:
siz siz olun burada daha alışverıs ypmayın .
http://forum.donanimhaber.com/tamam.asp -
quote:
Orijinalden alıntı: thriller2
hamburger sipariş ettım whopper jr. bana 2 tllık mini hamburgerlerı yollamıslar . şikayet ettım yemek spetine aradık gelıyor dıyor. yarım saattır mgelmıyor. siz siz olun burada daha alışverıs ypmayın .
yemeksepeti sadece siparişini iletir dükkana. sen x sipariş etmişken onlar dükkana y diyemez. Gönderenler hata yapmış. Şikayetinden sonra da getircek olan sipariş verdiğin yerin çalışanı. Yemeksepetinin suçunu çözemedim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jamais Vu
Burger filan yiyeceksem hep ordan söylerim,şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: srgn03
quote:
hamburger sipariş ettım whopper jr. bana 2 tllık mini hamburgerlerı yollamıslar . şikayet ettım yemek spetine aradık gelıyor dıyor. yarım saattır mgelmıyor. siz siz olun burada daha alışverıs ypmayın .
yemeksepeti sadece siparişini iletir dükkana. sen x sipariş etmişken onlar dükkana y diyemez. Gönderenler hata yapmış. Şikayetinden sonra da getircek olan sipariş verdiğin yerin çalışanı. Yemeksepetinin suçunu çözemedim?
sen olayı anlamadın galıba kardeş. operatorlerıyle konusuyorum yemek sepetinin aradık gelıyor dıyor. gelmıyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: srgn03
quote:
yemeksepeti sadece siparişini iletir dükkana. sen x sipariş etmişken onlar dükkana y diyemez. Gönderenler hata yapmış. Şikayetinden sonra da getircek olan sipariş verdiğin yerin çalışanı. Yemeksepetinin suçunu çözemedim?
sen olayı anlamadın galıba kardeş. operatorlerıyle konusuyorum yemek sepetinin aradık gelıyor dıyor. gelmıyor
yarım saattir gelmiyor demişsin, sonradan geldi sandım. gerçi yine aynı kapıya çıkıyor olay. Yemeksepeti aradık diyorsa gerçekten aramıştır. Gelmemesi yine şubenin suçu.
-
siteyi savunmuyorum ama suç getirenlerde ayrıca getiren yere değil de yemeksepetine niye laf söylüyorsun anlayamadım bir yazı vardı çürük müşteri aynı o hesapsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X