< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yemek Siparişinizi Hızlı Kart ile Ödeyin, %25'ini Geri Alın! (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
En alt sağda Kampanyalara girin. Sağ üstte karta özele girip bakın. Olması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece dijital hızilı kartım var ondan dolayı olmuyor galiba.
Bilmiyorum hocam bende gözükmüyor bomboş.getirfinasla beraber actigim hesap bu belki ondan olmuyordur
Migros yemek olumsuz.
Kampanya bu sene de devam ediyor.
Yalnız Kasım ayında Yemeksepeti harcaması yapanlar hesaplarını kontrol etsinler. Her ay yaptığım Yemeksepeti harcamaları işlem geçmişinde PARAM./YEMEKSEPETI olarak gözüküyordu ve iade geliyordu. Fakat Kasım ayı boyunca yaptığım harcamaların hepsi PARAM//YEMEKSEPETIPAY olarak gözükmüş ve Aralık ayında yatması gereken Kasım ayına ait harcamalarımın iadesi yatmamış. Bu durumu bugün Aralık yaptığım harcamaların iadesi yattı diye SMS gelince fark ettim. Aralık ayında yaptığım harcamalar yine PARAM//YEMEKSEPETI olarak gözüküyor.
-
Evet kasim ayı yemeksepetipay diye geçti.bende Aralık ta kayıt açtım.sektor uygun değil ancak gorunuyor ancak sipariş ekran görüntüsü iletirseniz tekrar değerlendiririz dediler.ve ilgili kampanya iadesi ni yaptılar.kayit açın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Papel en iyisiydi ya anında da yatıyordu.
Ah be keşke YS kampanyasını devam ettirselerdi
-
Hafta sonları deme geçerli sadece bu kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kampanya henüz yatmadı. Yemeksepeti harcamama da bir ödül vermedi. Vermemeleri için bir sebep oldu galiba.
Benim yemek ödülü yattı ama bu paylaştığım kampanya patladı galiba 😅
Yemek kampanyası, YEMEKSEPETIPAY gözüküyor diye yatmıyor sanırım. Diğer kampanya da acaba bu şekilde gözüken işlemleri mi saymadı? Diğer yandan, Fibabanka bazen akşam 10-11 gibi de ödül yatırabiliyor ve her müşteriye farklı saatte yatıyor. Umarım sorunsuz yatar.
Yatar mutlaka gerçi fiba genelde saat 3 gibi de yatırdığı oluyordu kampanyanın dahil olmadığı yerler belli (7995 mcc kodu olan yer gibi) kısacası yatmaması için sebep yok hemen hemen kimseye yatmadı yatarquote:
Orijinalden alıntı: Anxiolytic
Benim yemek ödülü yattı ama bu paylaştığım kampanya patladı galiba 😅
Benim iki hesabın birine dün 600₺ yattı, diğerine yatmadı. İkisi ile de aynı yerden işlem yaptım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fibabanka çok garip bir banka. Bir tarih veriyor, o tarihten önce ödül yüklüyor. Ödül kazanma mesajını da günler sonra atıyor. Yükleme tarihi bugün olan kampanyayı yine rastgele yatırmış. Bazılarına da gününde bile geç saatlerde yatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X