Şimdi Ara

Yemeksepeti 30 harca, 30 maximum puan kazan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
14
Favori
17.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz Maximum mobil uygulama üzerinden düzgün bir sipariş verme olayını çözemedim, nasıl saçma bir arayüz tasarladılarsa artık
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sipariş verebilen var mı uygulama üzerinden?
  • evet beyler toplanın taktik veriyorum yarım saat telefon görüşmesinden sonuç alamayınca Türk usulü deneme yanılma yaptım ve sipariş verebildim

Öncelikle site üzerinden almak istediğimiz menüyü ileri tarihli olarak sipariş veriyoruz sonra uygulama üzerinden geçmiş siparişler bölümünde siparişimizi görebiliyoruz siparişi seçip onaylıyor ödemesini yapıyoruz. Site üzerinden ilk verdiğimiz siparişi iptal ediyoruz afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 18 Eylül 2017; 21:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

evet beyler toplanın taktik veriyorum yarım saat telefon görüşmesinden sonuç alamayınca Türk usulü deneme yanılma yaptım ve sipariş verebildim

Öncelikle site üzerinden almak istediğimiz menüyü ileri tarihli olarak sipariş veriyoruz sonra uygulama üzerinden geçmiş siparişler bölümünde siparişimizi görebiliyoruz siparişi seçip onaylıyor ödemesini yapıyoruz. Site üzerinden ilk verdiğimiz siparişi iptal ediyoruz afiyet olsun

maximum mobil uygulamasından sipariş verirken kupon kullanılabiliyor mu vodafone indirim vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @CARNIVALE hayır direkt ödeme ekranı çıkıyor ordan kart seçip onaylıyorsun
  • İşte üniversiteli kartım ile 30 TL'lik sipariş vermiştim dün. Bu sabah mesaj geldi 30 TL puan 6 Ekim'de yüklenecektir diye,güzel kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepHykr

İşte üniversiteli kartım ile 30 TL'lik sipariş vermiştim dün. Bu sabah mesaj geldi 30 TL puan 6 Ekim'de yüklenecektir diye,güzel kampanya

siparişi nereden verdin hocam direk yemeksepeti üzerinden mi yoksa maximum uygulamasından mı?
  • Bu şehir değiştirme olayını nasıl yapabiliriz? Israrla eski oturduğum ildeki adresleri çıkarıyor.

• Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    Ruhları fakir de ondan

• maximum mobil üzerinden sipariş verdim anında 30 tl maxipuan mesajı geldi
  • Maximum mobil üzerinden girince tanımlı adres bulunamıyor. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba?

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    girdiğimde direk göstermişti bana adresimi. yemeksepeti üzerinden adresinizi güncellerseniz belki çözülebilir.
  • maximum uygulamasinda yemeksepeti adresim istanbul olarak kaydolmus. yemeksepetinin uygulamasindan şehiri degistirmeme ve yeni adresler eklememe ragmen adresiniz yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: slimshqdy

Bu şehir değiştirme olayını nasıl yapabiliriz? Israrla eski oturduğum ildeki adresleri çıkarıyor.

bende de ayni şekilde maximum uygulama verilerini silip yeniden girdim fakat uygulamaya kaydetmis giris bilgilerini otomatik giriyor ve degisen olmadi.

• yemeksepeti uygulamasından joker siparişi veripte maxipuan smsi gelen oldu mu ? geçen ki kampanyalarında jokerle verince sms geliyoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

evet beyler toplanın taktik veriyorum yarım saat telefon görüşmesinden sonuç alamayınca Türk usulü deneme yanılma yaptım ve sipariş verebildim

bu işe yarıyor fakat bu sefer de ödeme yaparken hata veriyor

• MH yle konuştum. Kampanyaya katılmaya gerek yok. direk sipari veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

MH yle konuştum. Kampanyaya katılmaya gerek yok. direk sipari veriyoruz.

yemeksepetinden direk iş bankası kartı ile siparişi verirsek oluyor mu yani hocam?
  • up
  • Eski siparislerden vermek zorundasin baska turlu mumkun degil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.