dominos'tan pizza aldık 119 liraya, 69 liraya geldi haber veren arkadaşa teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Kasım 2022; 22:12:36 > |
yemeksepeti 50/100 kodu (2. sayfa)
-
-
Bu kupon daha önce kullanılmıştır uyarısı verdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kullandirmadi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boşuna heyecan yaptık.
geçersiz diyor.
-
Kodu kullanamadım.
Kupon uygulanamadı
Bu kupon kodu daha önce kullanılmıştır.
-
daha önceden kullanılmıştır hatası biraz zorlayınca gidiyor yoğunluktan ya da sistemde sıkıntı var gibi
-
Defalarca denedim ama 2.kez denettirmiyor zaten dönüp duruyor.
-
bu değirmenin suyu nerden geliyor.? kuponda kişiye özel yazıyor. muhtemelen o kişi , şahsa özel bu kuponu her tarafa yaydı ve umumi hale getirdi
-
olmayan arkadaşlar bilgisayardan 1-2 dk spamlasın ben siparişi geçebildim
-
yemeksepeti kendi paylaştı
yok kişiye özelmiş bilmem ne
sonra neden fırsat paylaşılmıyor diye ağlarsınız
Yemeksepetitwitter“Yemeksepeti’ne gir ve bu nefis ortayı gole çevir.😉 Favori lezzetini "gol50" kupon kodu ile indirimli sipariş ver, maçların tadını çıkar.🍕😉”https://twitter.com/yemeksepeti/status/1595836501534932995 -
M.hizmetleri kupon aktif. Çık-gir yapıp deneyin diyor.
-
Ne yaptimsa olmadı geçmi kaldık anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. İşte aradığım buydu. umumi kampanya imiş. halbuse kupon kodunu girince kişiye özel kupon olduğunu kendisi söylüyor, ben uydurmadım. ana sayfaya da 2 defa baktım, orda da bu kampanya yoktu. o yüzden işkillendim
-
Bu kupon kodu daha önce kullanılmıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bu haberi almadan 20 dk önce sipariş vermiştim içime oturdu
-
birşey kaybetmedin kişiye özel diyor
-
23-30 Kasım 2022 tarihlerinde kişiye özel daha önce kullandın diyo
Simdi mh yi aradım. Sistemimiz değişti artık hem telefon hem e mail hem de adres bilgileri kontrol ediliyor. Eğer multihesapta bu bilgilerinizden biri mevcutsa kullanamiyorsunuz dedi.
30 kasıma kadar geçerli diye eklendi ama bu saatte kullanacak yer yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X