Şimdi Ara

Yemeksepeti.com 10 tl yüklemiş hesaplarınızı kontrol edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
4.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

kardeşim biz üvey evlatmıyız ?

Ben sordum değilmişiz
    Küçük bir grup üzerinde deneme amaçlı kupon tanımlıyolarmış çok yeni bir hizmetleriymişmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hesaplara da 5 TL yüklemişler. Bir kaç kez sipariş verdim, son verdiğim siparişi arayıp iptal ettiler
  • Bana da gelmemiş su ana kadar bir kez bile gelmedi, sürekli sipariş veriyorum burdan.
    Dün sikayet kaydı olusturdum. Klasik cevap yazmıslar donemsel kampanya fln
    Dedim silin üyeliğimi. Sildiler. Artık telefon ile sipariş vermeye basladım.
  • gelmemıs banada gelene kadar yemekdemek.com kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

gelmemıs banada gelene kadar yemekdemek.com kullanıyorum

yemekdemek pepsiye 5 TL indirim yapıyordu o tekrar gelirse yine kullanırım.

• geçen seferde dağıltıldığında "yeter artık" diyerek 2 adet yeni hesap oluşturmuştum. 5 yıldır kullandığım hesaba bir tane bile çek tanımlanmamıştı, yeni açtığım iki hesabada gelmiş.. Yeni ve hiç sipariş vermeyen hesaplara teşvik olması için gönderiliyor.

Düzenli sipariş verilen hesaplara tanımlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 27 Ağustos 2014; 12:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

gelmemıs banada gelene kadar yemekdemek.com kullanıyorum

yemekdemek pepsiye 5 TL indirim yapıyordu o tekrar gelirse yine kullanırım.

aynen bende ozaman amma çiftlik pızza yemıstım sezardan :=)
  • Vallahi bu 3. oldu açtım canlı sohbeti yazdım :

Ada says:
    Merhaba. Ben Ada size nasıl yardımcı olabilirim?
    Korhan Karaman says:
    Merhaba ada hanım ben bir sitemde bulunmak istiyorum yıllardır yemeksepeti kullanıyorum hiç yada çok çok nadir kullanan arkadaşlarıma çek geliyor hediye çeki bana 1 kez bile gelmedi bu nasıl bir sistem acaba ? Siz nasıl olsa kullanıyorsunuz gerek yok gibisinden bi müşteriyi salak yerine koymak mı oluyor.
    Ada says:
    Yemeksepeti üzerindeki indirim kuponu çok yeni bir yapı ve sadece küçük gruplarda denemeler yapılıyor, genel bir kullanımı yok. Dolayısıyla sizi farklı bir yerde konumlama gibi bir uygulamamız tabi ki yok, ben tepkinizi ilgili departmanlara aktaracağım.
    Korhan Karaman says:
    bu birçok arkadaşımın şikayeti cidden kendimizi "salak" gibi hissediyoruz binlerce tl lik sipariş verilmiştir benim kullanıcı adımdan nerdeyse kurulduğundan beri üyeyim belli bir süre sipariş vermeyide artık düşünmüyorum ilgili birimlere iletirseniz teşekkürler
    Korhan Karaman says:
    iyi çalışmalar.

not: cidden uzun süre sipariş vermeyi düşünmüyorum ararım kendim söylerim sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 27 Ağustos 2014; 14:20:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Vallahi bu 3. oldu açtım canlı sohbeti yazdım :

Ada says:
    Korhan Karaman says:
    Merhaba ada hanım ben bir sitemde bulunmak istiyorum yıllardır yemeksepeti kullanıyorum hiç yada çok çok nadir kullanan arkadaşlarıma çek geliyor hediye çeki bana 1 kez bile gelmedi bu nasıl bir sistem acaba ? Siz nasıl olsa kullanıyorsunuz gerek yok gibisinden bi müşteriyi salak yerine koymak mı oluyor.
    Ada says:
    Yemeksepeti üzerindeki indirim kuponu çok yeni bir yapı ve sadece küçük gruplarda denemeler yapılıyor, genel bir kullanımı yok. Dolayısıyla sizi farklı bir yerde konumlama gibi bir uygulamamız tabi ki yok, ben tepkinizi ilgili departmanlara aktaracağım.
    Korhan Karaman says:
    bu birçok arkadaşımın şikayeti cidden kendimizi "salak" gibi hissediyoruz binlerce tl lik sipariş verilmiştir benim kullanıcı adımdan nerdeyse kurulduğundan beri üyeyim belli bir süre sipariş vermeyide artık düşünmüyorum ilgili birimlere iletirseniz teşekkürler
    Korhan Karaman says:
    iyi çalışmalar.

not: cidden uzun süre sipariş vermeyi düşünmüyorum ararım kendim söylerim sorun değil.

aynı şeyi ben de canlı chatten yazmıştım. Birebir kelimesi kelimesine aynı cevabı vermişlerdi. Demek ki o mesajı otomatik olarak gönderiyorlar daha önce kaydetmişler sisteme. Pek bir şey bekleme , ben de yazdım bana da göndermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Vallahi bu 3. oldu açtım canlı sohbeti yazdım :

Ada says:
    Korhan Karaman says:
    Ada says:
    Korhan Karaman says:
    Korhan Karaman says:
    iyi çalışmalar.

aynı şeyi ben de canlı chatten yazmıştım. Birebir kelimesi kelimesine aynı cevabı vermişlerdi. Demek ki o mesajı otomatik olarak gönderiyorlar daha önce kaydetmişler sisteme. Pek bir şey bekleme , ben de yazdım bana da göndermediler.

göndermeleri önemli değil hocam alışveriş yapmayız olur biter telefonla arayıp yada kendi sitelerinden siparişte veriliyor heryerde. Pratik diye kullanıyordum birazdan üyelik iptali isteyeceğim zaten :) sorun salak yerine koymaları başka birşey değil 10 tl lik çek verip vermemeleri sorun değil dediğim gibi.

• İlla yeni hesap açtıracaklar adama. Az önce bir tane açtım bile zaten.
  • 4-5 senelik üyelik var o kadar alışveriş vs. hiç bana yüklemiyorlar yahu ayıp
  • Merhabalar,

Çek-Kod-Hesap konuları ile ilgili Paylaşım-İstek-Takas-Alım-Satım isteklerinin yeri bu bölüm değildir ve mesajlar silinmiştir.

Bu tür paylaşımlar için lütfen " Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü " nü kullanınız...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm

İyi forumlar,
  • Vaaaayyy bu çok iyi oldu yine beleşe lahmacun yiyeyim en iyisi banada yüklenmiş

An itibari ile 4 lahmacun söyledim 2 lira verdim yarım saat sonra mideye inecek

@Essentiel Anladıgım kadarıyla siteye girdiginiz de anketelere katıldıgınız da böyle kupon veriyorlar ben her anketi cevaplıyorum 4. seferdir 10 lira yüklediler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 27 Ağustos 2014; 16:45:57 >
  • hayır cıkmaz
  • Lahmacunlar şu an midede
  • 5 tl iyide sürekli her yeni hesaptan sipariş verince yemeksepeti arıyor artık bıkkınlık getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

Benim hesaplara da 5 TL yüklemişler. Bir kaç kez sipariş verdim, son verdiğim siparişi arayıp iptal ettiler

Neden ettiler hocam , ona göre önlem alalım bizde
  • bende 3 aydir sipariş vermiyordum gecen mail atmışlar videolu o başkanları konuşuyor İsmail 3 aydir sipariş vermiyorsun bir sorun mu var vs gibisinden 5tl de cek yollamışlar kullanmamıştım boşa gitmişti eskiden cok sipariş veriyordum ama artık azalattım dısardan yemeği oyüzden gecen gün 30tl verdim uzun bir süre vermem heralde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.