Şimdi Ara

Yemeksepeti.com restoran açmak ücreti ne kadar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
121.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tamers_57

Kesinlikle yemek siparişi verecek olanlar veya restoranı olupta satış yapmak isteyenler bikoshu.com sitesine üye olsun. orada restoran açsın. Adamlar iyi bir sistem kurmuş. Tutarsa çok iyi olacak en azından yemeksepeti saçmalığının, adamların derebeyi gibi hareket etmesinin önüne geçilecek. Bikoshu.com da 40 TL lik siparişi 20 TL ye söyleyebiliyorsunuz. Yemeksepeti.com un jokeri gibi ama ne restoranın cebinden çıkmıyor bu para. 20 TL müşteri ödüyor diğer 20 TL yi bikoshu.com sitesi hafta sonu restoranların hesabına geçiyor. Sadakat programı denilen müthiş bir olay var. 20 TL lik siparişinizde yüzde 10 sadakat para birikiyor. Aynı yerden başka zaman sipariş vermeniz halinde 2 TL sadakat paranız birikiyor. Arkadaşlarınızı bikoshu.com sitesine davet ediyorsunuz. 5 TL her davetten para geçiyor hesabınıza.
    Anında bu parayla yemek siparişi verebiliyorsunuz. Aynı şekilde davet alan arkadaşınızın hesabınada hemen 20 TL geçiyor. Gerçekten bu adamların tutunmasını çok istiyorum. Çokta profesyoneller.

www.bikoshu.com

bir üstte eklediğim faturaya neden cevap vermediniz ? aylık ücretten bahsetmişsiniz böyle birşey yok tamamen saçmalık.Bölgeden bölgeye değişir..Ben 2 yıldır yemeksepetindeyim %10 komisyon dışında hiçbir ücret vermedim insanları yanlış bilgilendirmeyin

• Site komisyon alıyor diye şikayet edenler var, işinize gelirse, adam kaç yüz milyon doları keyfine vermedi, bu işte karşılıklı kazanç var, denersin yaparsın hesabını, işine gelmiyorsa çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hep 5tllik dürüm söylediğim için beni ilgilendirmiyo
  • Restoranlar %10 komisyon vererek hem reklam oluyor hemde iş potansiyelini artırıyor.

Benim işletmem olsa üyeliğe düşünmeden geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamers_57

Yemeksepeti.com sitesine restoranınızı üye yapmanızın hiçbir anlamı yok. Restoran sahiplerini tamamen keriz yerine koyuyorlar. Mesela bir arkadaşımla bir iş yaptık zamanında başıma gelenleri yazayım.

-Aylık üyelik bedeli 120 TL
    -Bulunduğun mahallede 5 TL lik siparişlere gitmek zorundasın.
    -Joker denilen bir sistem var. 40 TL'lik siparişi 25 TL ye, 30 TL'lik siparişi 20 TL ye, 70 TL lik siparişi 45 TL'ye müşteriye ulaştırmak zorundasın. Artı her joker müşterisinden yemeksepeti.com sitesine 5 TL ödemek zorundasın. JOKER almamak gibi bir lüksün yok. O yüzden yemeksepeti.com sitesi üzerinden restoranlar fiyatları daima en az yüzde 30 pahalı belirtmek zorunda. Örnek vermek gerekirse 2,5 TL lik dondurmayı yemeksepeti.com sitesi üzerinden en az 6 TL'ye alırsınız. Halbuki telefon üzerinden sipariş verseniz adamlar fiyatları daha uyguna veriyor. Uygun olmasa bile emin olun malzemeden çalmıyor.

-Bunların haricinde yemeksepeti.com sitesi üzerinden yaptığın işlerin yüzde 12'sini adamlar senden alıyorlar.

Son bomba ise restoran sahiplerini tamamen keriz yerine koyan, haksız rekabet oluşturan bir uygulama. Birisi yemeksepeti.com üzerinden restoran arattığında en üstte çıkmak için baya baya ekstra ücretler ödüyorsunuz. Mesela mahalle başı aylık 400 TL gibi. Yani aramalarda sıralama kullanıcı yorumları, fiyat düşüklüğü filan değil.

Şu anda site isminin Türk olduğuna bakmayın. Alman firması satın aldı yemeksepeti.com sitesini ve sistemlerini.

Yani sen yemeksepeti.com sitesine üye işyeri olduğunda kafadan adamlar senin yüzde 25 gizli ortağın oluyor. Sigortasız maaşsız yemeksepeti.com sitesinin yanında çalışan oluyorsunuz üye olduğunuzda. :) Gram şüpheniz olmasın yemeksepeti.com üzerinden alışveriş yapanlarda baya baya, ciddi ciddi kazıklanmak zorundalar.

Ne diyeyim. Afiyet olsun. :)
    ne kadar eksik ve cahilce bir bilgilendirme. yanlışlarını düzeltmen için harcayacağım zamana değmezsin,öyle bilmeye devam et :)

• O artı alan arkadaş ağır saçmalamış. Kesinlikle yemeksepetinde yer alın.
  • RASYONALIST birilerini cahillikle suçladığına göre bir bildiğin var. Anlat ne cahillik var orda. Ne biliyorsun.

Aynı şekilde whisper242 kimi kastettin o cümleyi kurarken. burası bilgi paylaşım mekanı. Bir şey biliyorsanız bildiğinizi anlatın. Birilerine hakaret edilecek bir yer değil burası. Saçmalamış diyen saçmalığın nerde olduğunu söylesin. Cahillikle suçlayan da benim sunduğum bilgilerin cehlini alsın. Meydan sizin. Dökün eteğinizdeki taşları ne biliyorsunuz. Ben bir zaman sepette çalışmış birisiyim şu an çalışmıyorum. İspat olarak ta faturayı gösterdim. Hala bu faturayı göre göre cahillikle suçlayanlar inkar edenler var.

Bir ithamda bulunuyorsanız arkasında durun. Aksi takdirde gidin kumda oynayın.

Öyle bir söz söyle ki sözünden ibret alsınlar; söz söylemesini bilmiyorsan sükut eyle adam sansınlar...
  • Burada yazılanlara inanmayın sorusu olan yazsın biz çalışıyoruz yemeksepetıyle abartılı fiyat yazanlara aldanmayın

• yukardaki bazı yorumlardan sonra bir kez daha cafe restaurant işletenlerin ne kadar pislik olduğunu bir kez daha görmüş olduk.Sistemi kullanıp satış yapıp nimetlerinden faydalanan tipler /15 lik indirim için malzemeden kısıyoruz,malzemeden kısarsınız yazmış.Haha ulan sonra Mahalleye Fastfood zinciri açılınca ağlıyorlar.İçiniz dışınız pislik.Batmanız dileğiyle.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Ben yemeksepeti üyesi bir işyeriydim. Bir insana cahilce demeden önce araştır öyle konuş. Kazancının yaptığın işe göre en az 4 te birini yemeksepeti almaktadır.Bunu bana yansıtılan fatura örnekleriyle bilgilendirerek yaptım. Hala nasıl cahilce gibi birşey diyip insanları yanıltıyorsun veya saçmalamış diyorsunuz. Balıkkesirde restoran açan işletme sahibine uyguladıkları fatura bedeli az iken istanbulda bu oran en az yüzde 20. Ne biliyorsunuz da cahilce diyorsunuz elinizde ne bilgi var ben elimde bana yolladıkları fatura örneğiyle konuştum siz neye göre konuşuyorsunuz. Hayırdır yemeksepetine çalışıyor veya yemeksepetinden paramı alıyorsunuz.
  • tamers_57 T kullanıcısına yanıt
    Faura bedelin çok düşük bu şunu gösteriyor. İş yapmamışın. Joker bedelinde çok düşük. Çünkü gelen joker siparişlerini iptal etmişin ve yemeksepeti de sana iş göndermemiş. Onlara göre jokerleri kabul etmediğin için reklamın yapılmamış ve az iş yapmışın. O fatura bana onu gösteriyor. Allah aşkına çok dürüst konuşuyorum. Aynı dürüstlükle cevap ver bana. Yemeksepetinden kaç paralık iş yaptın o ay. 500 TL mi 300 TL mi. :)
  • Niye 1 sene sonra cevap veriyorsun mesaja?@tamers_57
  • Yemeksepeti milyonlarca kullanıcıya ulaşınca bunu restoran aleyhine kullanan sistemdir. Jokeriyle beraber komisyonu %20 yi geçiyor. Bazı arkadaşlar işine gelirse yazmış. Sömürünün hiçbi türlüsü işime gelmiyor. Burada tek suçlu devlettir nasıl emlak komisyonu %4 ü geçemiyorsa tüm ticari faaliyetlerde azami komisyon oranı şunu geçemez demediği için kör tuttuğunu düdüklüyor misali yemeksepetide n11 de hepsiburada da önünde eğilenin gırtlağına kadar geçiriyor. Devlet niye el atmıyor rakamlar nekadar kabarırsa alacağı vergi okadar artıyor halkı düşünen kim ucuz alabileceğimiz şeyi fahiş fiyata almak zorunda kalıyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.