Şimdi Ara

Yemeksepeti Dolandırıcıları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lowermad

quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

Hocam onun sebebi tekrar o hesaba çek gelmesi o yüzden otomatik iptal oluyor bence dikkat etmek lazım dediğin gibi

Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum, indirim kullandığım hesaplara ertesi gün yada bir kaç gün sonra tekrar 20/10 tanımlanan indirimleri sorunsuzca kullandım.
    Hatta bir kaç gün önce yine aynısı oldu ve siparişlerim sorunsuz bir şekilde geldi.
    Bu işin içinde başka bir şey var, mesela ben yemeksepeti hesaplarını forumda belli başlı bir kaç kişilerden alıyorum ve bugüne kadar bir kez olsun iptal sorunu ile karşılaşmadım.

Aynen hocam aynı hesaba çek gelmişse zaten onaylı hesap onu gönül rahatlığıyla kullanabiliyoruz. Gerçekten işin içinde bi dolandırma var yoksa böyle düzgün verilen siparişler iptal olmazdı. Ayrıca aynı hesaba defalarca kupon tanımlanması da hep ilgincime gitmiştir bunun da bir hilesi var galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-3 Günde bir satın alıp kullanırım. Hep aynı numaramı kullanıyorum siparişlerde tahminim 200 den çok daha fazla siparişim oldu ama hiç iptal yaşamadım.
    Ard arda 3-5 sipariş verenler veya dükkanı olupta bu yolla ekstra para kazanmak isteyenler engelleniyor olabilir.Hatta biri vardı forumda nickini hatırlamıyorum 200-300 tane yemek sepetini 1 seferde arıyordu. Yüzde 99 dükkanı olan biri bu yolla vurgun peşinde. Yoksa 5-6 gün kısa sürede 200-300 hesabı kullanıp yemek yemek imkansız.
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    81 ili taramak zor elbette,ama büyük şehirlere bakılabilir.Ayrıca bazen sipariş iptalinde geride iz bırakmadan silinebiliniyor herşey. En iyisi daha önce kuponlu olarak sipariş vermişseniz bu hesaplardan uzak durmanız olacaktır kanımca.
  • yabancı şirkete satılmayıp devam etselerdi keşke milli maç günü verdikleri sınırsız 5 lira kodu hala hatırıımda.
  • Dün yemeksepeti 20/10 indirim kuponu satın aldım forumdan ve akşamısı da sipariş verdim. İlk sipariş gibi gözüktüğü için akşam üzere teyit için müşteri temsilcisi aradı beni. Hiç bir sorun çıkmadı, siparişim de geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Ben bu konuyu telefondaki elemanla yaklaşık yarım saat boyunca tartıştım. Sonuç sıfır. Siteden veya kupon şartlarından bana iptal etmenizi gerektirecek maddeyi söyleyin diyorum, doğal olarak öyle bir madde bulamıyorlar. İfindim kupon kişiye özeldir bilmem ne. Resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. Madem öyle bir durum var, sitenize bunu ekleyin ki insanlar durumun farkına varıp sipariş vermesinler.

Bir de telefondaki görevli bana utanmadan kullandığım hesapları okuyor, bir de üstüne üstlük ismimi karıştırınca, bir sürü hesabınız var ya, ondan karıştırdım diye dalga geçiyor. Nereden buluyorlar böyle tiplemeleri şaşırıyorum. Ben Yemeksepeti çalışanı olsam, ekmek yediğim firma da olsa bu eleman gibi körü körüne savunamam.

malesef adamlar haklı o indirim kuponları farklı müşterileri çekmek için tanımlıyorlar ama bir bakıyorlar kaç yıldır indirimli kupondan %70-80'i hep aynı adamlar yani bir nevi aynı adamları bedava doyuruyorlar yeni müşteri çekemiyorlar.Sende yemeksepetinin bir görevlisi olsan yada böyle bir uygulamanın sahibi olsa önce şerefsizlere bak sürekli aynı kişiler kullanıyor hesaplar forumlarda satılıyor halbuki biz bu kuponları farklı ve yeni müşterilere tanımlıyoruz ki yeni müşteri çekelim der güzel bir küfreder sonrada iptallere başlardın ama yararlandığın için zoruna gidiyor.Bende senin gibiyim yanlış anlama ama bu durumun sebebi bizleriz dediğim aynı şey senin başına gelse olsun ya hep aynı adamlar yesin bunları doyurayım felan diyecek halin yok.Sezarın hakkı sezarı yemeksepeti gibisini bulamazsınız 20/10 çok uygun fiyata kaç yıldır yemek yedik.Nankörlük yapmayın yaptığımız şey bir nevi dolandırıcılık.

Hocam kusura bakmayın ama saçmalamışsınız. Şu an Yemeksepeti sistemi benim birden fazla üyelik açmama izin veriyor mu? Evet. Ben birkaç tane hesap açıp, buradan kazandığım hediye çekini kullandığım zaman dolandırıcı mı oluyorum? Yoksa böyle bir şeyin yasak olduğunu belirtmeyerek beni yanıltan firma mı dolandırıcı oluyor?

Eğer bir iş yapacaklarsa kitabına göre yapsınlar. Üye olurken sms onayı konabilir, kupon açıklamasına bir kişi aynı numarayla birden fazla kupon kullanamaz gibi maddeler eklenebilir. Bunların hiçbirini yapmadan, hak iddia edemezler.

Sözde kullanıcısınız ama firmanın ağzından konuşuyorsunuz. Firmalar sizin gibi babasının malı gibi savunan insanları çok sever. Nasılsa bizi ölümüne savunan fedailerimiz var diyerek her haltı rahatça yiyebilirler.

• quote:

quote:

quote:

Ben bu konuyu telefondaki elemanla yaklaşık yarım saat boyunca tartıştım. Sonuç sıfır. Siteden veya kupon şartlarından bana iptal etmenizi gerektirecek maddeyi söyleyin diyorum, doğal olarak öyle bir madde bulamıyorlar. İfindim kupon kişiye özeldir bilmem ne. Resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. Madem öyle bir durum var, sitenize bunu ekleyin ki insanlar durumun farkına varıp sipariş vermesinler.

Bir de telefondaki görevli bana utanmadan kullandığım hesapları okuyor, bir de üstüne üstlük ismimi karıştırınca, bir sürü hesabınız var ya, ondan karıştırdım diye dalga geçiyor. Nereden buluyorlar böyle tiplemeleri şaşırıyorum. Ben Yemeksepeti çalışanı olsam, ekmek yediğim firma da olsa bu eleman gibi körü körüne savunamam.

malesef adamlar haklı o indirim kuponları farklı müşterileri çekmek için tanımlıyorlar ama bir bakıyorlar kaç yıldır indirimli kupondan %70-80'i hep aynı adamlar yani bir nevi aynı adamları bedava doyuruyorlar yeni müşteri çekemiyorlar.Sende yemeksepetinin bir görevlisi olsan yada böyle bir uygulamanın sahibi olsa önce şerefsizlere bak sürekli aynı kişiler kullanıyor hesaplar forumlarda satılıyor halbuki biz bu kuponları farklı ve yeni müşterilere tanımlıyoruz ki yeni müşteri çekelim der güzel bir küfreder sonrada iptallere başlardın ama yararlandığın için zoruna gidiyor.Bende senin gibiyim yanlış anlama ama bu durumun sebebi bizleriz dediğim aynı şey senin başına gelse olsun ya hep aynı adamlar yesin bunları doyurayım felan diyecek halin yok.Sezarın hakkı sezarı yemeksepeti gibisini bulamazsınız 20/10 çok uygun fiyata kaç yıldır yemek yedik.Nankörlük yapmayın yaptığımız şey bir nevi dolandırıcılık.

Hocam kusura bakmayın ama saçmalamışsınız. Şu an Yemeksepeti sistemi benim birden fazla üyelik açmama izin veriyor mu? Evet. Ben birkaç tane hesap açıp, buradan kazandığım hediye çekini kullandığım zaman dolandırıcı mı oluyorum? Yoksa böyle bir şeyin yasak olduğunu belirtmeyerek beni yanıltan firma mı dolandırıcı oluyor?

Eğer bir iş yapacaklarsa kitabına göre yapsınlar. Üye olurken sms onayı konabilir, kupon açıklamasına bir kişi aynı numarayla birden fazla kupon kullanamaz gibi maddeler eklenebilir. Bunların hiçbirini yapmadan, hak iddia edemezler.

Sözde kullanıcısınız ama firmanın ağzından konuşuyorsunuz. Firmalar sizin gibi babasının malı gibi savunan insanları çok sever. Nasılsa bizi ölümüne savunan fedailerimiz var diyerek her haltı rahatça yiyebilirler.

Hocam gerçekten çok haklısınız kişiye özel olcaksa üyelikte sms onayı sistemini getirirlerdi aslında işlerine geliyor. Her üye ilk siparişi verdiğinde aktif kullanıcı olarak sisteme geçiyorlar ve şirketin piyasası artıyor bu da onların işlerine geliyordu iki taraf da kazanıyordu yani. Son zamanlarda ne değişti onu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazazz -- 8 Eylül 2016; 18:05:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

Hesabı görmüyor eklediğin isim ve adresi görüyorlar bizzat yemeksepetinden verip hep orda oturup yediğim yerden biliyorum

Teşekkürler hocam kafamdaki soru işaretini giderdiniz.
    İndirimli hesapları sürekli aynı kişilerin kullanması yemeksepeti için olumsuz bir durum olmadığını düşünüyorum. Sonuçta 1 kişinin tek hesaptan değil yüzlerce hesaptan sipariş vermesi yemeksepetinin işine gelir, çünkü bu sayede aktif üyelik sayısının fazla olması sürekli yeni hesaplar açılması ve bir çok aktif yeni hesaplardan siparişler verilmesi yemeksepetinin değerini arttırmaktadır.
  • quote:

quote:

quote:

hocam empati yapamıyorsunuz buradaki yorumunuz tamamen subjektif çıkarları için konuşan bir kullanıc yorumu.Her kurumsal şirket birden fazla üyeliğe müsade etmez sms onayı yada tc istemiyor diye yemeksepetinin birden fazla üyeliğe müsade ettiği felan yok.Adamlar sürekli aynı kişiler ucuz yemek yesin diye o kuponları tanımlamıyorlar.Aynısı sana yapılsa çemkirirsin burda çıkarların gitti diye akıl mantık dışı yorum yapıyorsunuz.Ben o yorumu beni anlayacak 2-3 kişi için yaptık forumun çoğu ölücü 10 yıl karnını doyur birgün doyurma senden şerefsizi olmaz.

• sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok haklisiniz ama buradaki kimse empati yapamıyor eğer sen bir açığı gorup o açıktan yararlanırsan dolandırıcı olursun her seferinde ben ilk kez sipariş veriyorum diyorsunuz yani açık kapı bıraktılar diye dolandiralim demek olmaz bir gün mesela bir bakkal kapıyı kitlemeyi unuttu siz gidip ordaki herşeyi alsaniz sonrada desenizki kapıyı açık bırakmış kapıya yazmamış burdaki malları almayın diye o zaman hırsız olmamış mı oluyorsunuz biraz mantıklı düşünmek gerekiyor ben firmayı savunuyorum bende açığı kullanıyorum ama bu benim hakkım olduğu anlamına gelmiyor

Not : sipariş iptallerinde bir sebepte belki sipariş verilen ilin değişimi de olabilir mesela daha önce vanda sipariş verilmiş 2 saat sonra İstanbul da sipariş veriliyor bunu iptal etmiş olabilir tabi sadece bu bir tahmin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20/10 olmasa aç kalırım ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Gerçekten çok haklisiniz ama buradaki kimse empati yapamıyor eğer sen bir açığı gorup o açıktan yararlanırsan dolandırıcı olursun her seferinde ben ilk kez sipariş veriyorum diyorsunuz yani açık kapı bıraktılar diye dolandiralim demek olmaz bir gün mesela bir bakkal kapıyı kitlemeyi unuttu siz gidip ordaki herşeyi alsaniz sonrada desenizki kapıyı açık bırakmış kapıya yazmamış burdaki malları almayın diye o zaman hırsız olmamış mı oluyorsunuz biraz mantıklı düşünmek gerekiyor ben firmayı savunuyorum bende açığı kullanıyorum ama bu benim hakkım olduğu anlamına gelmiyor

Not : sipariş iptallerinde bir sebepte belki sipariş verilen ilin değişimi de olabilir mesela daha önce vanda sipariş verilmiş 2 saat sonra İstanbul da sipariş veriliyor bunu iptal etmiş olabilir tabi sadece bu bir tahmin

ben o yorumu sizin gibi beni anlayacak 3-5 kişi yaptım zaten forumun çoğunun adaletli olmadığını biliyorum.Şahsen yemeksepetin2 yıldır çok ucuza yemek yememi sağladı.Kalkıpta nankörlük yapmanın anlamı yok adamlar sonuna kadar haklı.Eğer ilerde tamamen bu olayı kaldırırlarsa bize tamam demekten başka bir laf düşmez.Ben normalde gidip alsam 22 lira vereceğim balığı yemeksepeti sayesinde ayağıma kadar getirip 14-15 liraya yiyorum.Yemeksepetinin bana çok iyiliği dokundu sezarın hakkı sezara şimdi yiyemiyorum diye kalkıpta adamlara sallayamam.Ülkede 3-5 firma var onlarda gitse açığız.Burdakilere digitürk turkcell gibi firmalar müstehak.Bu arkadaşlara yaranabilmek için kazık fiyatlar verip arada bir yalandan indirim yapmak gerekiyor yoksa yemeksepeti gibi olursan yaranmıyorsun vurdukça vuruyorlar.

• Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayı çok seviyorsunuz anlaşılan. Bunun hırsızlıkla ne alakası var yahu? Sitenin kullanıcıya verdiği indirim kuponunu kullanmak ne zaman hırsızlık oldu? Kuponu sanki siteyi hackleyerek yasa dışı biçimde almışız gibi konuşuyorsunuz.

@sesenyoung Siz "yemeksepetinin birden fazla üyeliğe müsade ettiği felan yok" dediğiniz için bütün kullanıcı sözleşmesini gözden geçirdim. Sözleşmede kesinlikle böyle bir madde yok. @kazazz hocamın da dediği gibi siteye yeni üyenin gelmesi Yemeksepeti'nin işine geliyor. Günü gelir n11'in yaptığı gibi şu kadar milyon üyemiz var diye reklam yaparlar ama o üyelere benim açtığım onlarca üyeliği dahil etmekten çekinmezler.

Yani işin açık kısmı, siz bu siteyi boşu boşuna ve anlamsız yere savunuyorsunuz. Kullanıcıyla yaptığı sözleşmeyi yerine getirmeyen firmayı savunarak, zamanınızı ve sözlerinizi boşa harcıyorsunuz.

Şunları da şuraya ekleyeyim, sözleşmeden iki ilginç madde;

· Yemeksepeti.com sisteminin kullanılması ile oluşacak data ve verilerin tüm fikri haklarına sahiptir. Yemeksepeti.com, söz konusu bilgilerle kullanıcı üyelik bilgilerini açıklamadan demografik bilgiler içeren raporlar düzenleyebilir veya bu tarz bilgileri veya raporları kendisi kullanabilir ve bu rapor ve/veya istatistikleri iş ortakları ile üçüncü kişilerle bedelli veya bedelsiz paylaşabilir. Bu işlemler Yemeksepeti.com Gizlilik Politikası hükümlerine aykırılık teşkil etmez.

Web Sitesi üzerinden herhangi bir sipariş vermek için, adınızı, soyadınızı, ev ya da diğer fiziksel adresinizi (sokak adı, semt, il gibi bilgileri içerecek şekilde), telefon numaranızı ve diğer gerçek yaşam kişisel bilgilerinizi bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizin üzerinde değişiklik yapabilir, yanlışlıkları düzeltmek için gerekli düzenlemeleri kayıt olduktan sonra yapabilirsiniz. Eğer bizimle paylaştığınız detayları izlemek ya da değiştirmek isterseniz, kullanıcı ana sayfanızda bulunan “Üyelik Bilgilerim” linkine tıklayarak hesap detaylarınıza giriş yapabilirsiniz. Lokasyonunuza bağlı olarak birden fazla kayıtlı adresiniz olabilir. Kişisel bilgilerinizin bir kısmı (ad, soyad, siparişinizin gönderileceği kayıtlı adresiniz ve telefon numaranız) sipariş verdiğiniz restoran ile paylaşılmaktadır. Bu bilgiler aynı zamanda Web Sitesi’nin kullanımını geliştirmek, sizinle iletişim kurmak, şirket içi gereksinimler için ve hukuki açıdan gerekli olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Bu bilgiler, çalışanlarımızla veya üçüncü partilerle siparişin iletilme aşamalarından herhangi birinde paylaşılabilir ya da Web Sitesi’ni kullanımınızın analizinde ve desteğinde kullanılabilir. İzniniz olmadan, gizlilik politikasında belirtilen kullanım alanları haricinde üçüncü partilerle bilgilerinizi paylaşmıyor ya da bilgilerinizi üçüncü partilere satmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 8 Eylül 2016; 19:10:55 >

• quote:

Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayı çok seviyorsunuz anlaşılan. Bunun hırsızlıkla ne alakası var yahu? Sitenin kullanıcıya verdiği indirim kuponunu kullanmak ne zaman hırsızlık oldu? Kuponu sanki siteyi hackleyerek yasa dışı biçimde almışız gibi konuşuyorsunuz.

@sesenyoung Siz "yemeksepetinin birden fazla üyeliğe müsade ettiği felan yok" dediğiniz için bütün kullanıcı sözleşmesini gözden geçirdim. Sözleşmede kesinlikle böyle bir madde yok. @kazazz hocamın da dediği gibi siteye yeni üyenin gelmesi Yemeksepeti'nin işine geliyor. Günü gelir n11'in yaptığı gibi şu kadar milyon üyemiz var diye reklam yaparlar ama o üyelere benim açtığım onlarca üyeliği dahil etmekten çekinmezler.

Yani işin açık kısmı, siz bu siteyi boşu boşuna ve anlamsız yere savunuyorsunuz. Kullanıcıyla yaptığı sözleşmeyi yerine getirmeyen firmayı savunarak, zamanınızı ve sözlerinizi boşa harcıyorsunuz.

Şunları da şuraya ekleyeyim, sözleşmeden iki ilginç madde;

· Yemeksepeti.com sisteminin kullanılması ile oluşacak data ve verilerin tüm fikri haklarına sahiptir. Yemeksepeti.com, söz konusu bilgilerle kullanıcı üyelik bilgilerini açıklamadan demografik bilgiler içeren raporlar düzenleyebilir veya bu tarz bilgileri veya raporları kendisi kullanabilir ve bu rapor ve/veya istatistikleri iş ortakları ile üçüncü kişilerle bedelli veya bedelsiz paylaşabilir. Bu işlemler Yemeksepeti.com Gizlilik Politikası hükümlerine aykırılık teşkil etmez.

Web Sitesi üzerinden herhangi bir sipariş vermek için, adınızı, soyadınızı, ev ya da diğer fiziksel adresinizi (sokak adı, semt, il gibi bilgileri içerecek şekilde), telefon numaranızı ve diğer gerçek yaşam kişisel bilgilerinizi bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizin üzerinde değişiklik yapabilir, yanlışlıkları düzeltmek için gerekli düzenlemeleri kayıt olduktan sonra yapabilirsiniz. Eğer bizimle paylaştığınız detayları izlemek ya da değiştirmek isterseniz, kullanıcı ana sayfanızda bulunan “Üyelik Bilgilerim” linkine tıklayarak hesap detaylarınıza giriş yapabilirsiniz. Lokasyonunuza bağlı olarak birden fazla kayıtlı adresiniz olabilir. Kişisel bilgilerinizin bir kısmı (ad, soyad, siparişinizin gönderileceği kayıtlı adresiniz ve telefon numaranız) sipariş verdiğiniz restoran ile paylaşılmaktadır. Bu bilgiler aynı zamanda Web Sitesi’nin kullanımını geliştirmek, sizinle iletişim kurmak, şirket içi gereksinimler için ve hukuki açıdan gerekli olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Bu bilgiler, çalışanlarımızla veya üçüncü partilerle siparişin iletilme aşamalarından herhangi birinde paylaşılabilir ya da Web Sitesi’ni kullanımınızın analizinde ve desteğinde kullanılabilir. İzniniz olmadan, gizlilik politikasında belirtilen kullanım alanları haricinde üçüncü partilerle bilgilerinizi paylaşmıyor ya da bilgilerinizi üçüncü partilere satmıyoruz.

Dikkatinizi çektiğimi sitede yemeği elinizle yiyin felanda yazmıyor.Bu tip herkesin bildiği sorgulanması dahi konu olmayacak kurallar elbette yazmayabilir.Bundan yola çıkıp birden fazla üyeliğe izin verdiklerini söylemek çok komik.Siz orada her yazmayanı kafanıza göre yorumluyorsanız yemeksepetin sizlerle işi var demektir.Ben hırsızlık demiyorum o ağır olurama kesinlikle yanlış bir davranış ve bu yanlış davranışı ben 100 kere yapmışımdır ama bu benim yaptığımın doğru olduğu anlamına gelmez.Adamlar kuponları yeni müşteriler faydalansın reklamımız olsun bizi iyi tanısınlar müşteri çekelim diye yapıyorlar yani bir nevi turkcellin turk telekomun eski müşterilerine pek yapmayıp yeni müşterilerine yaptığı kampanyalar gibi.Büyük şirketler her zaman yenilere oynar adamlar o kuponları sürekli sen ben ve aynı 100 kişi yesin diye yapmıyorlar.Şimdi istedikleri kuralı getirirler kalkıpta bir laf söylemek hem nankörlük hem adaletsizce olur.Sen yeni açtığın siten yeni müşterilere verdiğin indirimi sürekli aynı adam kullansa ne yaparsın ? büyüme hızını yükseltemezsin bir itibar yapamazsın boş yere giderin olmuş olur.

• sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanıcı sözleşmelerinde böyle yazılı olmayan kurallar falan geçmez. Bu sözleşme hazırlanırken bu konunun akla gelmediğini mi düşünüyorsunuz? Bilerek bu konuyu havada bırakmışlar ki, nabza göre şerbet versinler. Ben şimdi tamamen yeni bir hesap açıp hiçbir kupon kullanmadan yüksek meblağlı bir alışveriş yapsam sizce iptal edilir mi? Bence edilmez. Yani Yemeksepeti'nin birden fazla hesap açılmasıyla ilgili bir probleminin olduğunu sanmıyorum.

Ben dikkat ederseniz mesajlarımda hiçbir zaman kupon meselesinde yaptığımızın etik olduğunu söylemedim. Ama yaptığımız sitenin yazılı kurallarına aykırı mı? Değil. O sebeple konu burada kapanıyor. Benim derdim sürekli kupon kullanmak değil. Sanki sitenin kurallarını çiğnemişim gibi muamele görmek sinirimi bozuyor. Bu ülkede zaten her firma kural tanımazlığı alışkanlık etti. Siz de bunlara çanak tutmayın lütfen.

Bu arada yazdıklarımdan her gün sipariş veren biri olarak görülüyor olabilirim ama, ayda kuponlu olarak maksimum 4-5 siparişim olmuştur şimdiye kadar. Yemeksepeti'nin verdiğim normal siparişlerden ettiği gelir bu kuponların bedellerinin kat be kat üzerindedir. Artık ne normal, ne de kuponlu, bir tane bile sipariş vermeyi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.