market mi yemek mi acaba bu kod? |
Bildirim
market mi yemek mi acaba bu kod? |
Yemek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 26 Aralık 2022; 10:49:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 29 Aralık 2022; 15:18:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
100 lira. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
windows bilgisayarımdan hesaba girdiğimde "bu kupon sadece Android, iOS üzerinde kullanılabilir." hatası alıyorum, malesef numara bana ait değildi, daha doğrusu eski telefonumdu, ulaşamıyorum dolayısıyla, sanırım cache den okuyup giriyordu windows bilgisayarımda.. bluestacks yükleyeyim dedim ama o programı yükleyince de, windowsun hali hazırdaki cache dosyasından okumadı yine doğrulama kodu istedi. bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim yani windowsumu nasıl android gibi karşı tarafa gösterebilirim yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 23 Ocak 2023; 13:58:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 23 Ocak 2023; 14:17:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |