Şimdi Ara

Yemekteyiz (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
0
Favori
21.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaduman mıdır nedir o ne cahil karıdır yahu?
    Fasılı beğenmedi,horon yaptırdı oynamadı,fasıl çalarken kulaklarını tıkadı falan saygısızlık etti...Ve yemeğe vurdu...
    O beden eğitimi hocası da o kadar güldü teşekkür etti ama puanı 4'tü.
    Bankacıyla takı tasarımcısının verdiği puanları göremedim,gören yazabilir mi?
  • Nefret ediyorum bu programdan, Türk Aile yapısını misafirperverliğini bozmak için yapılmış kasıtlı bir yapım. Hiçbir misafir misafir olduğu yerde bunlar gibi konuşmaz, hata veya yanlış bulsa bile bunu evsahibine söylemez. Artık evime gelen misafirleri yemeğe alınca bu programdaki gibi saçma saçma davranmaya başlayınca cinlerim tepeme çıkıyor. Aile yapısı göçerse -ki gidişat ona doğru gidiyor- millet göçer. Show tv nunu biliyor Medya çok iyi biliyor ki 3 zehir var bunlar Futbol magazin ve dizi. Millet düşünmesin, anlamasın ve bilmesin.... Offf off Tv den nefret ettim iyice..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 28 Ocak 2009; 10:16:16 >
  • Şanzuman denen muşmula suratlı karı kadar cahil bir insan olamaz. Öküzüm diye bas bas bağırıyor resmen. Anladık Trabzon'lusun, hiç bozulmamış bir kültürün var, ama bu kadar odun olmak zorunda mısın? Mağara da mı yaşıyorsun?

O ne saygısızlıktı yahu. Ben bağlama çalarken biri aynı saygısızlığı bana yapsa sazın sapını onun g..üne sokarım dibine kadar Fasıl ekibi, sırf onun hatırına Karadeniz havası çaldı, ona bile yapmadığı saygısızlık kalmadı. Hasan Bey de ne kadar sabırlıymış, inanılmaz doğrusu.

Diğerlerinin yerinde olsam, aynı önyargıyla yaklaşırdım Şadıman'a, direkt 0 puan derdim daha kapısından içeri girer girmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkness

Şanzuman denen muşmula suratlı karı kadar cahil bir insan olamaz. Öküzüm diye bas bas bağırıyor resmen. Anladık Trabzon'lusun, hiç bozulmamış bir kültürün var, ama bu kadar odun olmak zorunda mısın? Mağara da mı yaşıyorsun?

O ne saygısızlıktı yahu. Ben bağlama çalarken biri aynı saygısızlığı bana yapsa sazın sapını onun g..üne sokarım dibine kadar Fasıl ekibi, sırf onun hatırına Karadeniz havası çaldı, ona bile yapmadığı saygısızlık kalmadı. Hasan Bey de ne kadar sabırlıymış, inanılmaz doğrusu.

Diğerlerinin yerinde olsam, aynı önyargıyla yaklaşırdım Şadıman'a, direkt 0 puan derdim daha kapısından içeri girer girmez.

+1

Bir de hep şöyle diyor;
    "Trabzon erkeği serttir"
    "Biz ona .... derdik"
    "Ona önceden ..... denirdi"

Önceden falan filan,yeniliklere açık bir kadın değil yani.Ama Hasan'ı da Hüseyin'i de takdir ettim.Hüseyin'de yemekte iyi laf koydu Şaduman'a.

• Yok yabancı adamla elele tutuşup ta horon tepmezmiş, yok ceketini kendi giyermiş..

Son derece geri kafalı, bağnaz birisi Şaduman, ne akla hizmet böyle itici insanları yarışmaya alırlar bilmem ki.
  • Rating kavgası.
    Darkness,bankacıyla takı tasarımcısı kaç puan verdi Hasan Bey'e?
  • Walla puanlamayı tam göremedim, 18 puan aldığını biliyorum ama. Sanırım 3 kişi 4'er puan verdi, birisi de 6 puan. Evet evet, yaşlı kadın 6 puan verdiydi.

yazı şeklimi bi oturtamadım yaw :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 28 Ocak 2009; 12:19:54 >
  • Hayatımda izlediğim en saçma yarışmalardan biri kadın programlarıyla birlikte bu program bide izleniyor ya birşey demiyorum
  • saçma sapan diyorsunuz ama maşallah taklitlerinden geçilmiyor demekki çok seyrediliyor, nerdeyse her kanalda bi "yemekteyiz" olacak yakında, Şduman ı eleştiriyorsunuz ama o öyle büyümüş öyle alışmış, kültürlere ve alışkanlıklara biraz hoşgörülü olmamız gerekmez mi sizce?
  • Normallere oluruz da Şaduman'a olmayız.Çünkü bu ancak testereyle kesilir dedi,tatlıya vurdu,onun evine geldikleri gün yorumlamasında Hasan Bey'e "Ona rahatsız edilmek yakışır" dedi.Yok terbiyeli çorbayı bilmem yok meksika salatasını bilmem vs.

Aynur ona 7 puan vermekle hata etti.O kadar etmezdi.
  • Elektroyuı geçim yemekteyizin müziğini çalıcam
  • Hasan Abi Faforim xD
  • Şanzuman ablayı kınıyorum ya o değilde geçen hafta bi mami vardı o süperdi ya bu programda hep bir gay olurdu bu hafta yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: murii

Şanzuman ablayı kınıyorum ya o değilde geçen hafta bi mami vardı o süperdi ya bu programda hep bir gay olurdu bu hafta yok mu

+1907

• Şaduman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkness

Şanzuman denen muşmula suratlı karı kadar cahil bir insan olamaz. Öküzüm diye bas bas bağırıyor resmen. Anladık Trabzon'lusun, hiç bozulmamış bir kültürün var, ama bu kadar odun olmak zorunda mısın? Mağara da mı yaşıyorsun?

Her kelimene katılıyorum çok güzel yazmışsın

• HASAN ABİMİZ yine yarışıyor... yine şovunu yaptı bugün...

HASAN BEY: Türkiye bana hasta ben bu kadınaa; ama baktım ki değmezmiş... :D:D:D:D:D :):):):):):) :D:D:D:D

helal sana PİSİKOPAT HASAN EMMİ...
  • bu hafta Best of var

Çiğdem hanim cok tatli
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

bu hafta Best of var

Çiğdem hanim cok tatli

Çiğdem her bölüm yani.

Hikmet
    Banu
    Emel
    Mustafa Kemal

Hikmet zaten garip bir herif.
    Banu desen kıllıktan geçilmiyor.
    Emel her fırsatta yok ben gurmeyim yok ben yurtdışında eğitim aldım vs. diyor.
    Mustafa Kemal ise sanki çiğköfteyi kendisi yapmış gibi konuşuyor.Taş fırın erkeği diyorlar ama taş fırın erkeği dediğin mert olur.
    Çiğdem yer yer dürüst yer yer çakal.

Ama büyük kavgalar dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 8 Temmuz 2009; 23:06:16 >

• Banu hanimin evinde cok buyuk kavgalar olacak :)

bu aksam yeni bolum yoktu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.