beceriksiz tipleri özellikle ayırıyorlar galiba...mal gibi çoğu...yahu yemek yarışmasına katılmışsın,cümle alem izliyor,böyle rezillik olur mu...ne biçim pis ayrıca mutfakları falan...çatalda bulaşık kalmış da dediler,direk kusarım masaya acımam...zaten yarışmacılardan biri birgün kusacak ortaya böyle giderse...
aslında işi bilmiyorlar,riske girmeden çok da beceri gerektirmeyen çoğu insanın sevdiği yemekleri yapacaksın...yayla çorbası,tas kebabı+pilav,çoban salata,bir de kaymaklı ekmek kadayıfı...yok sufle,yok permasanlı mongol...
Basit yemek yapınca da hiç uğraşılmamış diye puan kesiyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: plateau
beceriksiz tipleri özellikle ayırıyorlar galiba...mal gibi çoğu...yahu yemek yarışmasına katılmışsın,cümle alem izliyor,böyle rezillik olur mu...ne biçim pis ayrıca mutfakları falan...çatalda bulaşık kalmış da dediler,direk kusarım masaya acımam...zaten yarışmacılardan biri birgün kusacak ortaya böyle giderse...
aslında işi bilmiyorlar,riske girmeden çok da beceri gerektirmeyen çoğu insanın sevdiği yemekleri yapacaksın...yayla çorbası,tas kebabı+pilav,çoban salata,bir de kaymaklı ekmek kadayıfı...yok sufle,yok permasanlı mongol...
+1000
permasanlı mongol bu ne ya parmesan peynirda mongol ne ?
Hasan pilava yarım kilo kadar terayağı koydu.
Bana olay tamamen senaryo gibi geliyor. Belkide oyuncular belli bir senaryo üzerinde doğaçlama yapıyorlardır. Bilmiyorum bana öyle geliyor.
bence hasan bey tam VARMISIN YOKMUSUN 'a layık BİR KİŞİLİK acun yakında bu adamı kesfeder
sacma diyenleri anlamiyorum cok guzel yarisma (gerci yarisma oldugunu 2,3 bolum sonra anladim)
hasan abi ne öyle yaw yıktı geçirdi bu akşam.. hasan abiden aklımızda kalacak kelimeler ''dekolte eksik''
quote:
Orjinalden alıntı: .Alp.
Hasan bey'de iyi ama Ümit beyin yerini tutamaz.
Bu arada Hasan beyin favori deyişine dikkat edin. FAFORİ.
hasan abiden komiği olamaz bence bu yarışmada yarışmacılar tırsıyo yanlız dikkat ettiyseniz ne yapacağı belli olmadığı için hasan abinin pilavı yemezsek kızarmıki dedi bugün biri
FAFORİM Ümit Bey ama benim.
bu yarışmada masrafları kanal mı karşılıyor.
Bugün hasan diye bi adam ne bulursa aldı bi de paraya sıkışığım dedi.Bide anlamadığım bişey var daha önce izlediğim iki bölümde görmüştüm çok güzel evlerde oturan daha doğrusu on bin ytl'ye hiçte ihtiyacı olmayan insanlarda katılıyor anlamış değilim.Ya sırf onlar yarışsın yada hep orta gelirliler yarışsın.Programda millet onlara puan vermiyor ki
yarışmada 400 ytl bütçen var hasan hepsini doldurmaya çalıştı ,1 yıllık erzak doldurdu 2 kilo zeytin aldı sonra salatanın üstüne zeytin olsa olurdu ama evde zeytin yok dedi
quote:
Orjinalden alıntı: eagle16
yarışmada 400 ytl bütçen var hasan hepsini doldurmaya çalıştı ,1 yıllık erzak doldurdu 2 kilo zeytin aldı sonra salatanın üstüne zeytin olsa olurdu ama evde zeytin yok dedi
galiba programda krizden etkilendi.Daha önce büyük alışveriş merkezinden bir şeyler alıyorlardı şimdi küçük marketlerden yada pazardan alıyorlar
Tekrarını Kaydedebilir mi Birisi Ya Yayınlandığı Saate Dışarda Olmam Gerek Ama Öyle Bi Anlatıyosunuz ki izlemek istiyorum
Arz ederim Doğru mudur? Doğrudur.
O ne pis adammış öyle yahu, tam bir fiyaskoydu harbiden. Milleti eleştirdi, kendisi eleştirisini yaptığı hiçbirşeye dikkat etmedi. Hijyen suffering. Kaşıklar yanlış yerde, sofra örtüsü yok.. Ben çok yağlı yapmasını Karadeniz'li oluşuna veriyorum ama yine de insan biraz misafirine göre yapar yemeği, kendi zevkine göre değil. Bastı acıyı yemeklere.
Selen faforimdi zaten. Kazanacak.
hasan abi süper yaa.Kadrolu elemanı olsun bu programın veya acuna transfer olsun.
Saygılarımla arz ederim
Benim faforim Berrak
quote:
Orjinalden alıntı: * Deniz *
Benim faforim Berrak
Çok artiz yaw o, sanki on numara yemek yapmış gibi kimseyi beğenmiyor. Benim faforim Selen'di, ve kazanacak da zaten.
Hasan bey öldürüyor ya. Hediyeyi kabul etmedi. Neden? Çünkü onunki ufakmış.
quote:
Orjinalden alıntı: .Alp.
Hasan bey öldürüyor ya. Hediyeyi kabul etmedi. Neden? Çünkü onunki ufakmış.
hediyenin ufağımı olur yaaa 5 yaşındaki çocuk yapmaz onun kini
Manyak herif ya. Onlara iki tane bana neden bi tane diyor. Süreki doğrmudur? doğrudur. arz ederim falan da diyor.