quote:Orjinalden alıntı: silgiadam quote:Orjinalden alıntı: bocukus quote:Orjinalden alıntı: Refika quote:Orjinalden alıntı: BaRo55 Oradaki Kadın Öldürüyor Beni.. +2 + 8,5 +15,7 =26,2 Yeah! Zeka!
quote:Orjinalden alıntı: coldmen quote:Orjinalden alıntı: cnryldz yaşar şu gözlüklü con con tipli kıl herif mi iyi adam nan bırak yaa entel olcam ayağına rezil ediyo
quote:Orjinalden alıntı: Mac2cryme quote:Orjinalden alıntı: BaRo55 Oradaki Kadın Öldürüyor Beni.. resmi yokmu, varsa bizde ölelim. bu mu?
bu yaşar denen varlık grçk mi ya. Önceki yarışmalar da da çıktı bu izleyenler varsa bilir 3-4 kere eğlence süprizi olarak katıldı bu herif ud çaldı. Şimdi de yarışmacı olmuş.
quote:Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE quote:Orjinalden alıntı: Mac2cryme quote:Orjinalden alıntı: BaRo55 Oradaki Kadın Öldürüyor Beni.. resmi yokmu, varsa bizde ölelim. bu mu? boy ss'si alalım =) yarında yeşil minisiyle yer sofrasına oturcak
quote:Orjinalden alıntı: cnryldz quote:Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE quote:Orjinalden alıntı: Mac2cryme quote:Orjinalden alıntı: BaRo55 Oradaki Kadın Öldürüyor Beni.. resmi yokmu, varsa bizde ölelim. bu mu? boy ss'si alalım =) yarında yeşil minisiyle yer sofrasına oturcak
quote:Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE quote:Orjinalden alıntı: Mac2cryme quote:Orjinalden alıntı: BaRo55 Oradaki Kadın Öldürüyor Beni.. resmi yokmu, varsa bizde ölelim. bu mu? Bu mu güzel kamyon çarpmış gibi.Güzel değil ve doğal değil.
quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online bu yaşar denen varlık grçk mi ya. Önceki yarışmalar da da çıktı bu izleyenler varsa bilir 3-4 kere eğlence süprizi olarak katıldı bu herif ud çaldı. Şimdi de yarışmacı olmuş. Puhauahau :D nelere dikkat ediyosunuz öyle ya :d
31 yaşindami owwwwwwwwwww olgun hemde tecrübeye sahipdir la bu owwwwwwwwwwwwwwwww adamı delirtir walla düşünemiyorum ben Keşke bu mesajları kendide okusa cewap yazsa
çiğdem nasıl godoş bir kocaya sahiptir anlamadım. 70 milyon abazanın önüne eşini bu şekilde baldırı çıplak atmak büyük cesaret.
quote:Orjinalden alıntı: vata çiğdem nasıl godoş bir kocaya sahiptir anlamadım. 70 milyon abazanın önüne eşini bu şekilde baldırı çıplak atmak büyük cesaret.
bildiğiniz motor işte..bunun orjinal versiyonu(esra balamir) kendiside motor..buda klonu oluyor..bu kadarmı benzer..bu programın yapımcıları nasıl reyting yapacağını biliyor..taş gibi hatunları çıkarıp reytingleri yani paraları götürmek..