Şimdi Ara

Yemin Ediyorum İçim Acıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: ugurmelo

quote:

Ya uğraşmayın boşuna böyle gereksiz insanlara laf anlatmaya.Oyunu kötüleyip gereksiz yorumlar yaparak sadece kendilerini tatmin eden loredan bir haber insanlarla kaynıyor artık bu bölüm.Böyle gereksiz şeyleri yazınca mutlumu oluyorsunuz saçma sapan bilgi kırıntılarınızla.Şimdi cevap verecekler diyeceklerki ooo fanboylar toplandı yine şöylede böylede...Ben 2 yıldır adam gibi bir kere WoW oynamadım.Ve geri dönmeyide düşünmüyorum ki yarım saat önce Swtor cd key aldım.Ki burda benim gibi birçok kişi var.Ama biz sizin gibi boş boş orda burda konuşup gereksiz atarlarda bulunup kendimizi tatmin etmiyoruz.Beğenmiyorsan bırakırsın oynamazsın...Kafana silah dayayıp "oyna!" diyen yok.Bırakın gidin kardeşim o zaman ya.Bu tartışmalarınız başka forumlara yönlendirin.Bak etraf yığınla sizin gibilerin toplandığı gereksiz forumlarla kaynıyor oralara alalım sizi.Bu forumuda onlara benzetmeyin ya.Girmek istemiyorum artık şu bölüme bu insanlar yüzünden...

.Beğenmiyorsan bırakırsın oynamazsın demişsin. sende Beğebniyorsan bırak girme foruma bu bölüme

Ben bu foruma üye olduğumda bu forumun en adam akıllı bölümü bu bölümdü.İnsanlar adam gibi lore konusunda muhabbet ediyorlar , görüşlerini bildiriyorlardı vs vs.Ama şu durumunu görünce üzülmemek elde değil.Oyunu bırakmış olmam bu bölüme girmemem anlamına gelmez.Hala bu oyunun loreuna hayran biriyim ve kolay değil hayatımın büyük bir kısmını bu oyuna harcamış biriyim.Ancak yaptığınız şey saçmalıktan öteye gitmiyor.Aynı konuyu 1-2 hafta önce açtın mı açmadın mı?Bu gereksiz insan Hirbag ne kadar cahil biri olduğunu gösterip bilmem kaç kişiyle gereksiz yere kavga etti mi etmedi mi?Konu kapandı mı kapanmadı mı? Bir cevap verde duyalım o zaman...Kardeşim beğenmiyor olabilirsin bırak oyunu başka birşey oyna o zaman halla halla yığınla oyun var etrafta.Bende beğenmiyorum oyunun şu halini Vanilla nerde şu hali nerde...Ama biz tartıştıkmı insanca tartışım birşeyleri bilerek konuşuyoruz.Ben zamanında az kavga etmedim celades'le Z.K'yla biliyorlar kaç konuda tartıştık.Ama birşeyleri bilerek tartıştık.Önemli konular hakkında tartıştık.Oyunun şuan eskiye göre o kadar temel eksiklikleri varken tutturmuşsunuz bir şu karaktere bu öldürtülürmü , panda panda bu nedir ya?Diz şimdi WoW oyuncusumusunuz?Buraya ben lore biliyorum havalarında konu açıp Thrall'a çapulcu diyen sensin.Gereksiz şeylere harala hurele diyen sensin sonra gelipde bana karşı çıkan olmasın destek istiyorum destekleyin beni havalarında dolaşan sensin.Şuan burda çoğunluk hangi tarafta?Azınlık durumundakiler sizlersiniz...Madem böyle düşünüyorsun siz bırakın o zaman bu bölüme girmeyi gidin saçma sapan forumlarınızda takılın bizde kurtulalım sizde...

Bizde en azından ben tartışmadan yorumlarımı yazıyorum adam akıllı.Kimseye sataşmadan.Ama sen ve garip avatarlı malum bir arkadaş daha var nedense beğenmiyorsan oynama diyorsunuz laf sokuyorsunuz.Güzelce sende o öyle değil böyle desen,görüşüsünü söylesen birşey kaybetmessin.Ama insanlara direk laf çakıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Ya uğraşmayın boşuna böyle gereksiz insanlara laf anlatmaya.Oyunu kötüleyip gereksiz yorumlar yaparak sadece kendilerini tatmin eden loredan bir haber insanlarla kaynıyor artık bu bölüm.Böyle gereksiz şeyleri yazınca mutlumu oluyorsunuz saçma sapan bilgi kırıntılarınızla.Şimdi cevap verecekler diyeceklerki ooo fanboylar toplandı yine şöylede böylede...Ben 2 yıldır adam gibi bir kere WoW oynamadım.Ve geri dönmeyide düşünmüyorum ki yarım saat önce Swtor cd key aldım.Ki burda benim gibi birçok kişi var.Ama biz sizin gibi boş boş orda burda konuşup gereksiz atarlarda bulunup kendimizi tatmin etmiyoruz.Beğenmiyorsan bırakırsın oynamazsın...Kafana silah dayayıp "oyna!" diyen yok.Bırakın gidin kardeşim o zaman ya.Bu tartışmalarınız başka forumlara yönlendirin.Bak etraf yığınla sizin gibilerin toplandığı gereksiz forumlarla kaynıyor oralara alalım sizi.Bu forumuda onlara benzetmeyin ya.Girmek istemiyorum artık şu bölüme bu insanlar yüzünden...

.Beğenmiyorsan bırakırsın oynamazsın demişsin. sende Beğebniyorsan bırak girme foruma bu bölüme

Ben bu foruma üye olduğumda bu forumun en adam akıllı bölümü bu bölümdü.İnsanlar adam gibi lore konusunda muhabbet ediyorlar , görüşlerini bildiriyorlardı vs vs.Ama şu durumunu görünce üzülmemek elde değil.Oyunu bırakmış olmam bu bölüme girmemem anlamına gelmez.Hala bu oyunun loreuna hayran biriyim ve kolay değil hayatımın büyük bir kısmını bu oyuna harcamış biriyim.Ancak yaptığınız şey saçmalıktan öteye gitmiyor.Aynı konuyu 1-2 hafta önce açtın mı açmadın mı?Bu gereksiz insan Hirbag ne kadar cahil biri olduğunu gösterip bilmem kaç kişiyle gereksiz yere kavga etti mi etmedi mi?Konu kapandı mı kapanmadı mı? Bir cevap verde duyalım o zaman...Kardeşim beğenmiyor olabilirsin bırak oyunu başka birşey oyna o zaman halla halla yığınla oyun var etrafta.Bende beğenmiyorum oyunun şu halini Vanilla nerde şu hali nerde...Ama biz tartıştıkmı insanca tartışım birşeyleri bilerek konuşuyoruz.Ben zamanında az kavga etmedim celades'le Z.K'yla biliyorlar kaç konuda tartıştık.Ama birşeyleri bilerek tartıştık.Önemli konular hakkında tartıştık.Oyunun şuan eskiye göre o kadar temel eksiklikleri varken tutturmuşsunuz bir şu karaktere bu öldürtülürmü , panda panda bu nedir ya?Diz şimdi WoW oyuncusumusunuz?Buraya ben lore biliyorum havalarında konu açıp Thrall'a çapulcu diyen sensin.Gereksiz şeylere harala hurele diyen sensin sonra gelipde bana karşı çıkan olmasın destek istiyorum destekleyin beni havalarında dolaşan sensin.Şuan burda çoğunluk hangi tarafta?Azınlık durumundakiler sizlersiniz...Madem böyle düşünüyorsun siz bırakın o zaman bu bölüme girmeyi gidin saçma sapan forumlarınızda takılın bizde kurtulalım sizde...

katılıyorum kardeşim. son zamanlarda bunun gibi bir kaç tane ukala türedi. nerde o eski üyeler esasiyum, ion, diablo2. çok güzel konular açılırdı eskiden insanlar bildiklerini söylerdi sadece. şimdilerde insanların trollükmü yapmaya çalıştıklarını yoksa gerçekten salak mı olduklarını anlamak biraz zor.

• hadi beyler daha fazla laf sokmaya çalışmayalım birbirimize bu adam ban yemişti geçen benzer konuda sanırım. yine iş tehlikeli hal aldı.
    herkese iyi akşamlar. sorun değil benim için yazabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

quote:

quote:

katılıyorum kardeşim. son zamanlarda bunun gibi bir kaç tane ukala türedi. nerde o eski üyeler esasiyum, ion, diablo2. çok güzel konular açılırdı eskiden insanlar bildiklerini söylerdi sadece. şimdilerde insanların trollükmü yapmaya çalıştıklarını yoksa gerçekten salak mı olduklarını anlamak biraz zor.

insanlara hakaret edermiydi senin gibi o saydığın eski üyeler.koca bir yazık.saygısızsınız saygı beklersiniz.makul ol makul

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

quote:

quote:

t3,injection,leech king()i unutma hacu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizde en azından ben tartışmadan yorumlarımı yazıyorum adam akıllı.Kimseye sataşmadan.Ama sen ve garip avatarlı malum bir arkadaş daha var nedense beğenmiyorsan oynama diyorsunuz laf sokuyorsunuz.Güzelce sende o öyle değil böyle desen,görüşüsünü söylesen birşey kaybetmessin.Ama insanlara direk laf çakıyorsunuz

Sen oyunu oynayanları emo, 12 yaş altı olarak nitelendir sonrada "kimseye sataşmadan yazıyorum gelip laf çakıyorsunuz." de... Hayır ilk mesajında lore, lore demişsin ancak lore hakkında bir gram bilgin yok. Yazmayayım yazmayayım diyorum bu kadar da olmaz hem insanlara inceden inceye laf sok gelip birileri sana laf sokunca ağla. Gerçekten bir şey biliyorsan konuşursun kimse sana haksızsın, bilmiyorsun demez onlarda bildiklerini yazarak destek olurlar ama bilgin olmadığı konuda çok biliyormuş gibi konuşup atar tutarsan gelecek tepkileride hazır olacaksın. Güzel cevap bekliyorsan insanlara emo ve 12 yaş altı olarak nitelendirmeyeceksin bir şeyler yazarken düşüneceksin yazdıklarım ne anlama geliyor diye sonra yazacaksın ki güzel cevap alabilesin ama sen ne yapmışsın hem oyunu oynayanlara hem oyundaki karakterlere giydirmişsin sonrada güzel cevap verin, laf sokmayın demişsin, başka bir isteğin var mı?

• Beyler bu tartışma daha uzarsa ceza meza yiyecek herkes aman dikkat
  • gidişat ne olur acaba. aslında Thrall'ın çocuğuna vurgu yapılması değişik hisler oluşturdu beklemiyordum. Ve pandalar iki factiona da gelecekti sanırım emin değilim. ölümlülerin çağı derken lore fantastik havasından gerçekçi bir havaya doğru mu gidiş gösterecek oyunda acaba kafam karıştı açıkçası. blizzard sanırım daha günümüze yakın hisleri uyandıracak bir çizgiye geçiyor lore konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

gidişat ne olur acaba. aslında Thrall'ın çocuğuna vurgu yapılması değişik hisler oluşturdu beklemiyordum. Ve pandalar iki factiona da gelecekti sanırım emin değilim. ölümlülerin çağı derken lore fantastik havasından gerçekçi bir havaya doğru mu gidiş gösterecek oyunda acaba kafam karıştı açıkçası. blizzard sanırım daha günümüze yakın hisleri uyandıracak bir çizgiye geçiyor lore konusunda.

kafanı karıştıran buradaki kelebekvari arkadaşların çıkışları.Hala lore den söz etmek saçma kalmadı.Wow u wow yapan titanlardır,ejderhalardır,old godslardır,twilight tarikatının entrikalarıdır,horde alliance savaşıdır,burning legion un azeroth politikasıdır.Lich king dinr Norhrendir vs sv dir.
    Oyunun nereye gittiğini sana söyleyim bunu söyleyince bazılaı kızıyor 12 yaş altıu kız çocuklarınında beğeniyle oynayacağı daha komik daha eğlenceli daha çizgi filmsel ama kesinlikle daha ciddi değil.Oyun bu yöne gitmekten öte son sürat freni boşanmış şekilde ilerliyor duvarta çarpıyor.
    Ben ihanet görmek istiyorum,savaş istiyorum,azeoth ta kaos istiyorum korku istiyorum kan istiyorum.Ben brezilya pembe dizilerinden arak cicili bicili warchiefin başrol oyn adığı senaryoları görmek istemiyorum.
    Eastern Plageulands da görev yaparken karşılaştığımız hayalet çocukların dramına üzülmek istiyorum.Kalimdor da darkshore de anaya nın pendant görevini yaparken o güzel elf kızının hayaletini öldürmeye kıyamamak istiyorum ama sonra onu özgür kılmak için bunu yapmam gerektiğini anlamayı istiyorum.Ben gezdiğim haritalarda dinlediğim müzikte loreyi yaşamak istiyorum.Karşınızda Night Elf Dk oynayamamış bir adam var.Niye mi oynayamadım Night Elf Dk k için bir görevde benden öldürmem istenen kendi ırkımdan bir hatunu öldürmeye kıyamaıdğım için.Bir eve toplanmış woregni,taureni,Night elfi,humanı her ırktan kaıdnlı erkekli ağlaşıyorlar gelde öldür lore de tam bir night elf hayranı ve destekçisi olarak.Kıyamadım kapadım dk mı orada o görevi hatırlayanlar bilir.Karşında ağlayan esir düsmüş korkan bir night elf önce sana dil döküyor bakıyor ki canavarsın hissiz bir dark knightsin bitir işimi diyor.Bunu yapamadığım için dk mı silmiş ve dk dan nefret edemiş bir adamım ben.
    Lore yi oyunun hikayesini kimse önemsemiyor varsa yoksa item varsa yoksa pembe dizi kıvamında olaylar öyle olsun

• @Ugumelo Bu kadarda abartmayın su oyunu lütfen ya sonuc olarak bu bir oyun sanki gercek hayatmıs gibi bi bakıs acısıyla yaklasıyosun ve buda biraz sakıncalı bana göre ama tabii ki oyunu öyle oynayıp daha cok zevk alıyosanda bisey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

@Ugumelo Bu kadarda abartmayın su oyunu lütfen ya sonuc olarak bu bir oyun sanki gercek hayatmıs gibi bi bakıs acısıyla yaklasıyosun ve buda biraz sakıncalı bana göre ama tabii ki oyunu öyle oynayıp daha cok zevk alıyosanda bisey diyemem.

Aynen hocam yaşayarak ve hikayesine odaklanarak gerçekten taraf olarak zevk alıyorum bu oyunda.Bu da benim tarzım daha içinde hissediyorum oyunun daha dolu yaşıyorum böyle
  • @ugurmelo
    açıkçası oyunu hissederek oynayan bir arkadaşsın anladığım kadarıyla keşke daha rahatlatacak şeyler
    yazabilseydim. açıkçası daha iyi anlıyorum seni. aslında ben komplo teorisi olacak biraz ancak durumu titan kod adlı projeye bağlıyorum biraz. bilerek bir uzaklaşma var gibi. acaba orclar türk, pandalar çinli mi olacak bu gidişle
  • Adamın yazdığı her şey birbiri ile çelişiyor. Bir söz var "Boş teneke çok ses çıkartır." diye bu kişiyi çok güzel açıklıyor.

quote:

Wow u wow yapan titanlardır,ejderhalardır,old godslardır,twilight tarikatının entrikalarıdır,horde alliance savaşıdır,burning legion un azeroth politikasıdır.Lich king dinr Norhrendir vs sv dir.

quote:

Thrall kimdir vasfı nedir çapı nedir ki Deathwing onun elinden olsun.Koskoca Aspect Of Death bu patchte adeta kuzuya çevrilmiş 3-5 çapulcu dragona ve diğer çapulculara peşkeş çekilmiştir.Adamantium kaplı dev bir ejderha ama 3-5 çapulcu kolayca öldürebiliyor helal olsun 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..

quote:

embesil bir aspect dragon kraliçesinin sözüm ona warchief olan bir çapulcu başına "artık ölümlülerin çağı başlıyor"diyerek lale devrini ilan ettiği

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Adamın yazdığı her şey birbiri ile çelişiyor. Bir söz var "Boş teneke çok ses çıkartır." diye bu kişiyi çok güzel açıklıyor.

quote:

Wow u wow yapan titanlardır,ejderhalardır,old godslardır,twilight tarikatının entrikalarıdır,horde alliance savaşıdır,burning legion un azeroth politikasıdır.Lich king dinr Norhrendir vs sv dir.

quote:

Thrall kimdir vasfı nedir çapı nedir ki Deathwing onun elinden olsun.Koskoca Aspect Of Death bu patchte adeta kuzuya çevrilmiş 3-5 çapulcu dragona ve diğer çapulculara peşkeş çekilmiştir.Adamantium kaplı dev bir ejderha ama 3-5 çapulcu kolayca öldürebiliyor helal olsun 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..

quote:

embesil bir aspect dragon kraliçesinin sözüm ona warchief olan bir çapulcu başına "artık ölümlülerin çağı başlıyor"diyerek lale devrini ilan ettiği

Malygos,Deathwing ve Ysera hariç diğer dragonların hepsi yancı etkisiz hain ve çapulcudur.Bureda çelişen birşey yok.Ysera yı severim sayarım yanlışl yaptıysa da Alexstrazsa denilen aspecte ihanet eden dragon un kışkırtmaları ve oyunlarıyla oldu bu.Ayrıca yazdıklarımda çelişen birşey yok wow u wow yapan ne kadar sevmesemde kaypak ve sahtekarda olsa aynı zamanda Alexstrasza ve Nozdormu dur da.Nasıl bir çelişki anlayışın var şaşıyorum sevmesemde hainde olsalar Alexstrasza ve Nozdormu da wow u wow yapan yapı taşlarındandır.
    Tabi size göre İllidan da kötü Lich King de.Bu kaypak dragonlar iyi sadece.Warcraft serisini yalayıp yutanlar bilir ki Lich King bir kurbandır,Kil'Jaeden tarafından yaratılan izole edilen bir kurbandır.Ner'zhul hiç bir zaman yardımcısı Gul'dan gibi halkını satmamıştır son ana kadar gcüüne karşı koyamadığı koyamayacağı Kil'jaeden i oyalama politikasını seçmiş bu süreçte sonunu hazırlamıştır.Zaten bu yüzden cezalandırılmış bir kez değil sonsuz ölüme mahkum edilmiş Lich King olarak azerotha gönderilmiştir.Arthas ise onun kendisini kurtarmak adına seçtiği tutunduğu bir daldır sadece.Arthas için de kimse kötü diyemez belki hırslı belki aptal ama fedakar.Şimdi sen böyle dramlardan Lich King i yaratıyorsun üstüne birde kötü pis tü ka ka diye insanlara lanse ediyorsun.Aynı şey Malygos ta da var sanki kendi iradesiyle taraf değiştirmiş soyunu kurtarmak için fedakarlık yapmamış gibi hikayeden silinen bir başka fedakar...Daha dün guildimle nostalji yaptık Black Temple raid de bu gecede kısmetse icecrown.Şimdi bu illidan kadar düzgün bir tane karakter wow da yoktur.Ne thrall gibi zayıftır,yardıma muhtaçtır,yalakadır.Ne de o çok övdüğünüz diğer horde ve alliance liderleri gibi kaypak ve yalancıdır.Kötü olan acınası olan Akamadır,Maiev in ihanetidir öldürdü de ne oldu illidan lafı gediğine koymadı mı ölürken? Asla benimel olamadın diye.Maiev elveda kahramanlar diyecek sözüm yok diyip çekilmedimi.Boşu boşuna hiç yere hikayeden silinen bir başka kahraman size göre hain kötü tabi.
    Uzun olacak ama zamanım var yazıcam.Gelelim Deathwing e bu adam Aspects de ki en delikanlı aspect değilde nedir? Titanların üstün kıldığı yeryüzünü emanet ettiği bir ırksın ve afedersin ama bi yeri kırık ölümlülere azeroth u peşkeş çeken bir aspect kraliçesi var pasif ama lider.Ben olsam bende aynısını yapardım Neltharion un yerine.Bu mudur kötü şimdi? Irkını imtiyazını savunmak için diğer tüm aspetleri karşısına alan yalnızların yalnızı.
    Boşversenize öldü gitti işte şimdi ölümlülerin çağıda başlamış mutlı mesut geçinir gidersiniz.
    Bunuda anlatmadan geçemem.Kael'Thas hani şu blizzardın madara etmemizden hoşlandığı karakter adam senden benden temniz kalpli iyi lan ama sen tutup bu adamı sebepsiz yere zindanlara attırıyorsun (Lord Garithos ve alliance nin haksızlıkları) idam ettirmeye kalkıyorsun adam kaçıyor madem öyle işte böyle diyor ama wow aleminde en çok dalag geçilen madara edilen boss oluyor.Budur işte hiç edilen lore.Adam gibi adamlar öldü gitti nerde kaypak yancı çapulcu ethernal takılıyorlar.Bu warcraft değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmelo -- 4 Aralık 2011; 15:57:44 >

• "Irkını imtiyazını savunmak için diğer tüm aspetleri karşısına alan yalnızların yalnızı."

Irkının imtiyazı falan değil Old-God'ların kendisini kandırması sonucu olarak Dragon Soul'u yarattı ve diğer aspectleri güçlerini Dragon Soul'a vermeleri konusunda ikna etti daha sonra bu Dragon Soul ile tüm dünyayı kontrol etmek istedi diğer aspectler karşı çıktı vs. Detaylara girmiyorum. Daha sonra bu Dragon Soul(Demon Soul) yok edildi. 4.3 te Demon Soul yok edilmeden onu alıyoruz ve o çapulcu dediğin Thrall Demon Soul'u kullanarak Deathwing'i yeniyor.

Olayın basitçe özeti bu demekki neymiş bilmeden konuşmamak gerekiyormuş.
  • Deathwing onurluydu ha. Cataclysmde artık Old God'ların kuklası olmuş, akıl sağlığından hiçbir şey kalmamış bir haldeydi. Bütün yaptığı çıldırmışça her yere saldırmaktı. Biz ellemesek bile ölümü yakındı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annihilan -- 4 Aralık 2011; 17:41:22 >
  • Oyun benim için TBC'den sonra bitti. Oyunu çok sevdiğim için WoTLK'u da oynamıştım ama Cataclysm benim için son oldu.
  • Hakkaten son videosu arabesk filmi gibi. Thrall'ın yüzü küçük Emrah'ı andırıyor.
  • Beni aydinlatirmisiniz: dragon soul ejderhanin gunu kitabinda zaten imha edilmiyormuydu? Dragon aspects deathwingi yenmiyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

Hakkaten son videosu arabesk filmi gibi. Thrall'ın yüzü küçük Emrah'ı andırıyor.

hele karna odaklanılan bir an var bi tuhaf oldum

deathwingin durumu bence ölümlüler açısından bakarsak ve tabi dragon aspects elbet yok edilmesi gerekiyordu ancak tabi sonuçta oyun açısından bakarsak bir senaryo dahili ilerliyoruz bu şekilde belirlendi böyle olması gerekiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.