Şimdi Ara

Yenersek şampiyonluk gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Yenersek %70 şampiyonuz, beraberlikte yuzde 50 fener ve biz yenilirsek fener %80 şampiyonluk garanti eder..

1 puana iner fark nasıl %80 oluyor fenerin şampiyonluk oranı

Fener deplasmanda puanlar bırakır daha...
  • Adam haksız sayılmaz bu futbolla şampiyon olamazsın, rezalet oynadık bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gHouse

quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Besiktas sampiyon olacak. Is gs derbisine kalirsa maci alir sampiyon olur.

Kardeşim birbirimizi kandırmayalım hiç. 3. büyükseniz 3.büyüklüğünüzü bilin şurada bilimsel verilerle konuşuyoruz. Trolleme lütfen.

Beşiktaş son 2 Şampiyonluğu'nu 33. Haftalarda gs yi yenerek Aldı. Her zaman derbilerde yenileceğiz diye birşey yok. Iyi o raddeye gelirse çok farklı olabilir herşey

İlk maçta da 4 atacaz çıkış yok tarzı açıklamalar vardı...2-0 yendik.

Arena'ya kalırsa şampiyonluk her türlü alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Adam haksız sayılmaz bu futbolla şampiyon olamazsın, rezalet oynadık bugün.

değerli yorumlarınız için saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Yenersek %70 şampiyonuz, beraberlikte yuzde 50 fener ve biz yenilirsek fener %80 şampiyonluk garanti eder..

fener için değilde bizim için demiştim.. biz bir moral kopuş yaşarsak durum kötü.. Fenerin kadro yapısı bizden daha iyi bir şekilde toparlar ama biz toparlayamayız..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Adam haksız sayılmaz bu futbolla şampiyon olamazsın, rezalet oynadık bugün.

değerli yorumlarınız için saolun

Fena gaza geldi bizim taraftar, takım genç ama deneyimsiz. Olcay ve Ersan'ı söylememe gerek yok zaten, halı sahada makara geçilecek adamlar bunlar. Çok ciddiyim, nasıl futbolcu olduklarını düşünüyorum. İşin içinden çıkamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Hadi Fener Galatasaray'la sidik yarıştırır anlarım. Spor kulübüyüz o başarımız var, futbolda çeyrek finale çıktık fln diyorlar hiç değilse mantıklı. Ama Beşiktaş'ın Fener ve Galatasaray'la sidik yarışı yapmasının arkasındaki mantığı hiç anlamadım. Avrupa'daki en büyük başarısı Liverpool olan bir takım ne Avrupa'yı öne sürebilir, Ne ligdeki şampiyonluk sayısını, ne de diğer branşlardaki başarılarını.

4 sene ust uste sampiyon oldu sampiyon kulupler kupasi ceyrek final. Namaglup sampiyonluk. Turkiyede en farkli skor 10-0. Liverpool dedin ya Barcayi yendik. Chelseayi yendik. Ee daha ne olsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenersek fb devre dışı kalır,puan farkı 7, 1 puanda ikili averaj bizde olduğundan 8 diyebiliriz
    bjk yi geç pilleri çoktan bitti
  • quote:

quote:

Hadi Fener Galatasaray'la sidik yarıştırır anlarım. Spor kulübüyüz o başarımız var, futbolda çeyrek finale çıktık fln diyorlar hiç değilse mantıklı. Ama Beşiktaş'ın Fener ve Galatasaray'la sidik yarışı yapmasının arkasındaki mantığı hiç anlamadım. Avrupa'daki en büyük başarısı Liverpool olan bir takım ne Avrupa'yı öne sürebilir, Ne ligdeki şampiyonluk sayısını, ne de diğer branşlardaki başarılarını.

4 sene ust uste sampiyon oldu sampiyon kulupler kupasi ceyrek final. Namaglup sampiyonluk. Turkiyede en farkli skor 10-0. Liverpool dedin ya Barcayi yendik. Chelseayi yendik. Ee daha ne olsun?

biz bu formayla gsyle şampiyonluk mücadelesi verdik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

fener için değilde bizim için demiştim.. biz bir moral kopuş yaşarsak durum kötü.. Fenerin kadro yapısı bizden daha iyi bir şekilde toparlar ama biz toparlayamayız..

Kadro kalitesi farkı var tabii fakat kullanamayan bir hoca var başlarında.

Normal şartlarda Trabzon-Akhisar-Konya maçlarını kazansa fener 3 puan

önümüzde çıkacaklardı derbiye.

Ama işte şimdi biz onların 4 puan önündeyiz...1999'dan beri

kadıköyde kazanamıyoruz. Birçok şampiyonluk kazandık orada galip

gelmeden.

Sonuç olarak 1 maçla demoralize olacaklarını sanmıyorum futbolcuların

En kötü averajla bjk lider kapatıyor haftayı.

• quote:

quote:

Ee daha ne olsun mu ?

/>

• 4 sene üst üste şampiyon olmuş güldürdün şerefli ikincilikler size.
  • quote:

quote:

Kardeşim birbirimizi kandırmayalım hiç. 3. büyükseniz 3.büyüklüğünüzü bilin şurada bilimsel verilerle konuşuyoruz. Trolleme lütfen.

Bana bilimsel veri dediğin şeyleri gösterirmisin sayın Troll. Bilimmiş anlamadığın şeylere burnunu sokma taraftarlığını yap bari. Beyefendi İstatistikçi sanırsın baya bi olasılık hesaplamış gelmiş.
  • quote:

Emin misiniz? İş son maça, yani final niteliğindeki bir maça, kalırsa Beşiktaş mı alır?
  • aynen katılıyorum. hele ki galibiyet olursa hamza hoca en az 3 sene daha bizde. ismail kartal istifa. sneijder 3 sene daha bizde. 4. yıldız bizde. yıkılır valla buralar beraberlikte çok birşey değişmez bence. bjk cidden hesaba katmaya gerek yok. fener gs trabzon deplasmanları var. hele ki arena da 1 değil 2 değil bayağı yerler. bu yarış gs-fb arasında sürecek.
  • Kazanırsak %100 berabere kalırsak %75 şampiyonuz. Kaybedersek de %51 bence de. Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı yok. Brugge maçlarından sonra ve derbilerde garanti puan kaybedecekler.
  • Kazanırsak %70 şampiyonuz.Çünkü Fenerbahçe moral ve motivasyon olarak düşecektir.Beşiktaş'ı zaten bugün gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

4 sene üst üste şampiyon olmuş güldürdün şerefli ikincilikler size.

Guldurme beni. O sezonda neler oldugunu hepimiz biliyoruz.

• Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    4 sene üst üste ne zaman şampiyon oldu Beşiktaş? Önceki şampiyonlukları zorla saydırıp yıldız aldığınız yetmiyormuş gibi bir de o senelerde dört kere üst üste şampiyon olduk havasını da mı yapıyorsunuz? Takımınızı savunurken komik duruma düşmeyin rica ediyorum.Beşiktaş'ın başarı olarak net rakibim diyebileceği bir kulüp yok Türkiye'de. Çünkü Fener ve GS'nin bariz altında. Trabzon'un da bariz üstünde. Ne zaman Beşiktaş diğer takımlarla yıldız sayısını eşitler CL'de hatrı sayılır bir başarı elde eder o zaman konuşuruz.
  • %51 de iyi oran beyler üzülmeyin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.