Şimdi Ara

yeni 18-!-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın karısı ölür, bir süre sonra adam karısını yokluguna dayanamayıp dert edinir ve kısa sonra o da hayata gözlerini yumar ok sevdigi karını bulmak ister oradaki gardiyanlar onu ateşler arasında bir handa oldugunu söylenir adam şaşırır benim karım ççok iyiydi ve hana ulaşırır
    birinci katta bir kadını baglamışlar ve ona igne batıyorlar gardiyanın yanına gelerek sorar bunun suçu ne garadiyan ona bu genliginde bir kereye mahsus zina yapmış
    adam ikinci katta iki igne batırılan kadını görür ve yüz otuz ikinci kata çıkar karısını gördügünde
    bunu yaparsın beni çok sevmiyormuydun lafların ardı arkası gelmez
    kadın dayanamaz yeter bana dedincene
    git ananı son katta dikiş makinesine bagladılar onu kurtar

• quote:

Orjinalden alıntı: slayer1903

Adamın karısı ölür, bir süre sonra adam karısını yokluguna dayanamayıp dert edinir ve kısa sonra o da hayata gözlerini yumar ok sevdigi karını bulmak ister oradaki gardiyanlar onu ateşler arasında bir handa oldugunu söylenir adam şaşırır benim karım ççok iyiydi ve hana ulaşırır
    birinci katta bir kadını baglamışlar ve ona igne batıyorlar gardiyanın yanına gelerek sorar bunun suçu ne garadiyan ona bu genliginde bir kereye mahsus zina yapmış
    adam ikinci katta iki igne batırılan kadını görür ve yüz otuz ikinci kata çıkar karısını gördügünde

• quote:

Orjinalden alıntı: slayer1903

Adamın karısı ölür, bir süre sonra adam karısını yokluguna dayanamayıp dert edinir ve kısa sonra o da hayata gözlerini yumar ok sevdigi karını bulmak ister oradaki gardiyanlar onu ateşler arasında bir handa oldugunu söylenir adam şaşırır benim karım ççok iyiydi ve hana ulaşırır

• hehehehe çok komikti saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.