Şimdi Ara

YENİ 2017 PEUGEOT 5008 SUV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
13.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel duruyor. Geçmişten bugüne hep 6-7. koltuklarda yolculuk yapmak istemişimdir.

Doğan Kabak'ta aracı çok beğenmiş olmalı ki yanındaki ile Range Rover ile kıyasa tuttu. Açıkçası iç mekan gerçekten çok premium duruyor. Yalıtım, malzemelerin kalitesi, araç motor uyumu ve trim yapma durumu nasıldır gelince görmek lazım. Videodan pek bir alınası duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede satışa ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı? 3008 mi alsam bunu mu beklesem kararsız kaldım

• eylül ayında satışa çıkıyormuş. 3008 den 20-25 bin pahalı olacakmış
  • Uygun fiyata satılacağıni hiç sanmıyorum bu aracin

• Şuan Suvların kralı 3008

•  YENİ 2017 PEUGEOT 5008 SUV
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

YENİ 2017 PEUGEOT 5008 SUV

Ne yani yollara çıktımı bu araç.

• Dizel otomatik versiyonu 190.000 TL.den satışa sunulmuş. Hayal oldu artık 5008 almak

• Tasarımı daha güzel olabilirmiş.
  • 2017 model Allure EP ile 5008 ailesine katılmış bulunmaktayım. 7 kişilik, dizel-otomatik bir araç aradığım için alternatifler arasında tercihim 5008 oldu. 7 koltuklu olarak geçen diğer araçların hemen hepsi 7 koltukları çocuklar için tasarlamış. 5008 ise gerçek bir 7 kişilik araç. 2. sıra koltukların kızaklı olması, baş mesafesi ve geniş cam ile yetişkinlerin en arka koltuklarda uzun süreli seyahat etmesi mümkün. Donanım, EP ile oldukça tatminkar. Koltuk soğutma, direksiyon ısıtma-soğutma gibi marjinal donanımlar hariç hemen hemen herşey var araçta. Serit takip, adaptive cruise, android auto başarılı çalışıyor. i-cokpit son derece başarılı, iç mekan premium seviyesinde. 2. sıra diz mesafesi ve bagaj hacmi ortalamanın epey üstünde. Performans/tüketim ilişkisi de oldukça makul. Kamera çözünürlüğü, laftan anlamayan sesli komut sistemi, 1. ve 2. sıra baş mesafesinin alçak olması, bagajda eşya gözleri olmaması, yetersiz bagaj aydınlatması araçtaki eksiler. Distribütörün 2 yıl garantisi, çakma uyduruk halı paspaslar ve ruhsat ve MTV'yi müşteriye yıkması olumsuz görüşlerim. Fiyat yüksek, ancak bu sınıftaki tüm araçlar aşağı yukarı aynı fiyatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: clutter

2017 model Allure EP ile 5008 ailesine katılmış bulunmaktayım. 7 kişilik, dizel-otomatik bir araç aradığım için alternatifler arasında tercihim 5008 oldu. 7 koltuklu olarak geçen diğer araçların hemen hepsi 7 koltukları çocuklar için tasarlamış. 5008 ise gerçek bir 7 kişilik araç. 2. sıra koltukların kızaklı olması, baş mesafesi ve geniş cam ile yetişkinlerin en arka koltuklarda uzun süreli seyahat etmesi mümkün. Donanım, EP ile oldukça tatminkar. Koltuk soğutma, direksiyon ısıtma-soğutma gibi marjinal donanımlar hariç hemen hemen herşey var araçta. Serit takip, adaptive cruise, android auto başarılı çalışıyor. i-cokpit son derece başarılı, iç mekan premium seviyesinde. 2. sıra diz mesafesi ve bagaj hacmi ortalamanın epey üstünde. Performans/tüketim ilişkisi de oldukça makul. Kamera çözünürlüğü, laftan anlamayan sesli komut sistemi, 1. ve 2. sıra baş mesafesinin alçak olması, bagajda eşya gözleri olmaması, yetersiz bagaj aydınlatması araçtaki eksiler. Distribütörün 2 yıl garantisi, çakma uyduruk halı paspaslar ve ruhsat ve MTV'yi müşteriye yıkması olumsuz görüşlerim. Fiyat yüksek, ancak bu sınıftaki tüm araçlar aşağı yukarı aynı fiyatta.
    o kadar geniş bir araçta insan iyi bir baş mesafesi bekliyor. kötü olmuş bu. bir yerde daha okumuştum bunu. 3008'in baş mesafesi daha iyi diyordu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.