Şimdi Ara

yeni 2g iphone yardımm acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone ekranı bozuktu garantı kaopsamında degıstrdım 2 hafta once. sımdı 1.1.4 e restore yapıp iplus2.0 ile kırmak ıstıyorum. ancak itunes a bagladıgım zaman actıvatıon ıstıyor ve restore tusunu goremıyorum. iphone un firmware i nedir itunes a baglanmadan ogrenebılırmıyım ve actıvatıon kısmını nasıl gecebılırm lutfen yardımm

• lutfen yardımmmm...telefon 2.0 mi 2.0.1 mı etc oldugunu nasıl anlayacagım ? itunes sadece aktivasyon ıstıyor ve onu gecmeden restore yapamıyorum?
  • telefonu dfu mode a aldım ziphone kullnarak. restore u buldum. 1.1.4 e restore yapmak ıstıyorum. elımdekı telefonun 1.1.4 den yuksek olma ıhtımlaı var mı? itunes da versıyon bolumunde n/a diyor yanı goremıyorum versıyonu.nasıl anlayabılırm ? emergency calldan yıldız kare yazılarak yapılan kod calısmıyor
  • telefon DFU mode da. 1.1.4 e restore ıstedıgımde hata verıyor. DFU mode dan nasıl cıkarım yada direkt 2.1 i mi yukleyeyım. elımdekı elefonun hangı fırmware oldugunu bılmıyorum. Yardımlarınızı beklıyorumm. tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1917

İphone ekranı bozuktu garantı kaopsamında degıstrdım 2 hafta once. sımdı 1.1.4 e restore yapıp iplus2.0 ile kırmak ıstıyorum. ancak itunes a bagladıgım zaman actıvatıon ıstıyor ve restore tusunu goremıyorum. iphone un firmware i nedir itunes a baglanmadan ogrenebılırmıyım ve actıvatıon kısmını nasıl gecebılırm lutfen yardımm
    garantin dewam ediyorsa hic ugrasma gotur yetkili servisine hallet burdan yardim beklersen daha cok beklersin bilsem yardimci olurdum ama kolay gelsin
  • Telefon 2G derken 3G yi mi anlayacağız değilse garantiyi kim verdi ilk jenerasyon iPhone a 3G ise 1.1.4 nereden çıktı..
    Lütfen biraz daha açıklama...
  • Evet arkadaşım benimde kafam karıştı biraz daha sade yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
  • elımde ılk jenerasyon iphone vardı ekran problemınden dolayı garantı kapsamında degıstırdım ıngılterede. bana yıne eskı jenerasyon sıfır iphone verdıler. sımdı onu unlock etmeye calısıyorum. hangı fırmware de oldugunu bılmıyorum. zıphone ile dfu mode a aldım. 1.1.4 e restore etmeye calıstım ama hata verdı (20). sımdı napmam gerek? 2.1 i direkt yukleyım onu unlock etmeye mı calısayım? yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler
  • arkadaslar iphone u direkt 2.1 e restore etsem sonrada pwnage ile kırsam olur mu? telefon dfu mode da baska bırsey yapamıyorum? yukarıda yazdıklarımla ılgılı olarakda yardım edersenız sevınırm lutfen acillll
  • kımse yardım etmemıs olsada iphone umu 2.1 e yukselttım ve unlock yaptım suanda sorunsuz sekılde kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.