Ben cihazı cidden sevdim. Söylenecekte fazla 1şey yok zaten.
Burası gerçekten bomboş kalmış ya. Şuraya 8,1 megapixel yazılsaydı ya
===> Verdiğim Resimlerin Rapid Hali <===
Eğer aramızda benim gibi her cihazın ya da belli başlı cihazların arşivini yapanlar varsa burdan direkt indirebilirler. Sağ tıkla-farklı kaydet ile uğraşmasınlar; http://rapidshare.com/files/123132374/C905.rar
Ben de diyordum "neden bu cihazda eksik bir şeyler yok acaba" Olmaz olur mu.
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
resimler için sağol hasan abi
eyw, kardeşim...
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
===> Fotodan kusacaksınız...
oğlum bu ne kadar fotoğraf böyle, psikopat mısın??? nesin sen...
şu makinedeki karizmaya bak yaa
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
bu cihazı ilk gördüğümden beri söylüyorum yaa, 8 MP Cyber-shot cihazın böyle bir arkadan dizaynı olurmu hiç??? şu forumda toplanıp bir dizayn yapalım desek bunların yaptıklarından 10 kat daha iyi yapmazsak cidden bırakıyorum bu işleri
quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
bu cihazı ilk gördüğümden beri söylüyorum yaa, 8 MP Cyber-shot cihazın böyle bir arkadan dizaynı olurmu hiç??? şu forumda toplanıp bir dizayn yapalım desek bunların yaptıklarından 10 kat daha iyi yapmazsak cidden bırakıyorum bu işleri
Büyüksün
Cihaz süper valla kim ne derse desin. K850 karizmatik ama eminim eksikleri C905'in arkasındaki boşlukla kıyaslanamaz bile.
Ekran da çok kaliteli olacaktır eminim ki... SE'nin tahtında şu anda C905 var .
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
Cihaz süper valla kim ne derse desin. K850 karizmatik ama eminim eksikleri C905'in arkasındaki boşlukla kıyaslanamaz bile.
O değil de 8.1'in hakkını verirse arkadaki boşluğu pek önemsemeyiz gibime geliyor.
Test yazılımına bile bakılırsa hiç fena olmayacak gibi Fatih.
çok beğendim . yaw birde 3,5 mm direk kulaklık girişi olsa, pusuya yattık bekliyoruz artık, şimdiden para biriktirmeye başlayalım çünki K850 yi 1000 ytl civarı çıkaran sony bunu 1300-1400 den aşağı vermez kanımca, tek kozumuz ***ıphone 3G** düşük fiyat beklentisi, öyle olur da piyasa oraya kayarsa belki bir sürpriz fiyat gelebilir..
quote:
Test yazılımına bile bakılırsa hiç fena olmayacak gibi Fatih.
İnşallah artık.
Ben de artık C905 ve X1 incelemesi için bi ön çalışma yapsam olur aslında. Bu cihazları elde etmek lazım
quote:
N82 kullanan birisiyle ben bu cihazın dizaynını tartışmam zaten ayrıca eksikleri derken gözle görülür WI-FI ve GPS'i var... 8 MP cam yapıyorlar ama hala video K850i'deki gibi QVGA (240*320) @30 fps lerde geziniyor. ayrıca optical zoom olayını da ne zaman ekleyecekler merak ediyorum... herhalde bu detaylarda diğer Cyber-shot cihaza kısmet olacak inşallah
Bence optic zoom var gibi. Lens çok fazla içeride ve hareket edebileceği bölümler bulunuyor.
@_extreme_, Bence sen sadece dizayn tartış WIFI ve GPS'i eksik olarak görmeyen biriyle özellik konularına girmemek lazım :):):) Biz özelliklere devam edelim...
Söylediğim gibi büyük ihtimal optic zoom olacak...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >