Şimdi Ara

:..Yeni 8 MegaPiksel Cyber-Shot C905 (SHIHO)..: (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
0
Favori
76.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ebaydan almıştın c905 sanırım .benim kide 1 haftaya gelecek imei olayını nasıl hallediyoruz . yurtdışı pasoportlu biri ile mi kaydını yaptırdın? yoksa imei değiştirdin ? neyi nasıl yapacagımı bilmiyorum... yardım edersen sevinirim...
  • yazılımı güncelledim ama yine vodafonea ait simgeler var o yüzden yüklediğim temalar menüye etki etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

yazılımı güncelledim ama yine vodafonea ait simgeler var o yüzden yüklediğim temalar menüye etki etmiyor.

http://4shared.com/file/144452324/7dfe8395/C905-C-asiacustomize_upgrade.html

bu customize_upgrade.xml 'yi A2Uploader programında
    TPA/PRESET/CUSTOM 'a sürükle.

Telefonunu aç
    SonyEricsson UpdateService prgramını aç ve yönelgeleri izle

Eğer yeni yazılım bulundu-Yeniden yükle gibi seçenek var sa devam et

R1FA035 yazılımının vodafone suz normal GENERIC olarak yüklenecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 28 Ekim 2009; 22:50:23 >

• teşekürler hemen yapıyorum. bide bazı yabancı formlardan cam driver falan indirdim bunlar gerçekten bi fark yaratır mı?
  • arkadaşlar çok önemli bi konuda fikir istiyorum. bi arkadaşımla beraber gg den 2 tane c905 aldık 2 ay önce. benim tel sorunsuz çalışıyor ama arkadaşımın tel aldıktan hemen sonra kulaklıktan ses gelmemeye başladı şimdide kızak kapalıyken ekran siyah oluyo açınca düzeliyo. yabancı formlardan araştırdım çok yaygın bi sorun. kulaklıkla ilgili tamir çözümü var ama ekranla ilgili bişey göremedim. bu konuda bilgisi olan var mı?
    be de arkdaşaşın telefonla benimki arasında bazı farklar var: arkadaşın c905in ses açma tuşu benimkine göre çok içerde. normal tuşlarda da çok ciddi fark vark. benimkinde basınca tık diye ses geliyo arkadaşınkinde tuşa basıp basmadığınızı bile anlamıyosunuz bi de zor basılıyo. ekran renkleride çok farklı. onunkinin ekranı aceyle yıkanmış gibi. benimkisi biraz daha sarımtırak.
    bunları acaba bu farklar başkalrında da varmı diye yazıyorum. bide alacak olanla dikkat etsin bu modelde böyle hatalı üretilen ciddi sayıda tel var piyasada. ben de korktum açıkçası aynı problemleriyaşamaktan. çok memnun olmama rağmen değiştirmeyi düşünnmeye başladım. bu konuda bişeyler biliyosanız yardımınızı bekiyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

arkadaşlar çok önemli bi konuda fikir istiyorum. bi arkadaşımla beraber gg den 2 tane c905 aldık 2 ay önce. benim tel sorunsuz çalışıyor ama arkadaşımın tel aldıktan hemen sonra kulaklıktan ses gelmemeye başladı şimdide kızak kapalıyken ekran siyah oluyo açınca düzeliyo. yabancı formlardan araştırdım çok yaygın bi sorun. kulaklıkla ilgili tamir çözümü var ama ekranla ilgili bişey göremedim. bu konuda bilgisi olan var mı?
    be de arkdaşaşın telefonla benimki arasında bazı farklar var: arkadaşın c905in ses açma tuşu benimkine göre çok içerde. normal tuşlarda da çok ciddi fark vark. benimkinde basınca tık diye ses geliyo arkadaşınkinde tuşa basıp basmadığınızı bile anlamıyosunuz bi de zor basılıyo. ekran renkleride çok farklı. onunkinin ekranı aceyle yıkanmış gibi. benimkisi biraz daha sarımtırak.
    bunları acaba bu farklar başkalrında da varmı diye yazıyorum. bide alacak olanla dikkat etsin bu modelde böyle hatalı üretilen ciddi sayıda tel var piyasada. ben de korktum açıkçası aynı problemleriyaşamaktan. çok memnun olmama rağmen değiştirmeyi düşünnmeye başladım. bu konuda bişeyler biliyosanız yardımınızı bekiyorm

telefon çok süper ama maalesef kalitesiz. kalitesizle kastım bir hayli donanım sorunu yaşaması.
    ben de gg'dan aldım ve 1 ay sonra ses gelmemeye başladı. garantisi de yok. 300 tl zararına telefoncuya sattım. kiminin de gps'i bozuk!!! (bu tür hatalarla karşılaşan o kadar çokmuş ki)

c905 alacaklar lütfen bu telefondan uzak dursunlar, başka marka/model düşünsünler.

ekranla ilgili sorunu ilk kez duyuyorum. o telefon tamir görmüş olabilir, 0 değildir.

• yok tamir görmedi yabancı formlarda ararsan kulaklık probleminden biraz sonra bu probleminde görüldüğünü görürsün. benimki çok iyi sorunsuz ama ben de kıllandım. w995 le değiştirebilirim belki
  • 8 diyor ya
  • Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından gelen C905'i nasıl Türkçe yapabilirim acaba? Forumda anlatım filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından gelen C905'i nasıl Türkçe yapabilirim acaba? Forumda anlatım filan var mı?

bi arkadaş böle yazmış ama.

quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

arkadasim sorunu cozdum. artik C905 turkce:thumbsup: nasil yaptigimi anlatmaya calisacam. bunu yapmamda umit_53 kardesimizin cok emegi gecdi onu tesekkur ederim.
    turkceye cevirmek icin gerekli olanlar.
    1)A2uploader
    2)Sony Ericsson Güncelleme Servisi
    4shared.com - online file sharing and storage - download customize_upgrade.rar
    birde bunu indirin.
    yapmaniz gerekenler

once neolur olmaz telefonu herseye karsi orginal surumu yuklemek icin original surumu yedege almaniz gerek
    A2uploader programini aciyoruz. fylesystem tool e basiyoruz. telefonu kapali iken pili cikartip takiyoruz. C ye basarak usb kaplosuna takiyoruz bu sekilde A2uloader e bagliyoruz.
    sag tarafta name yazanin altinda /tpa var onagiriyoruz. ordan preset ordanda custom a giriyoruz. yani sirasiyla (tpa.. preset.. custom)
    custom girdikten sonra orada customize.xml dosyasi var. onun ustune sag tikla read de.
    REad dedikten sonra A2uploader programinin bulundugu yere ph_out klasoru geldi bunu saklamamiz lazim. bunu tekrar eski haline getirmek icin kullanabiliriz.
    simdi yukarida linkini verdigim customize.upgrade.xml dosyasina A2UPLOADER deki customun icine surukleyip birakiyoruz. A2uploader den cikiyoruz.
    simdi SE nin sitesindeki guncelleme servisinden telefona guncelliyoruz.
    artik telefon turkce gulegule kullanin

• yukarıda yazanlara ek olarak customize upgrade dosyasını A2 uploader ile attıktan sonra teli bikere açmazsan bu yöntem işe yaramaz. teli bi kere aç sonra seus la güncellemeni yap.
  • bu konunun adı aslında c905 problemleri olarak değiştirilse daha çok rağbet görür. normalde 4 gün giden şarj birden bire 1 gün zor gitmeye başladı. şarj aletini, bataryayı ve yazılımı sırasıyla değiştirdim ama sorun düzelmedi. gps, bluetooth, wifi, 3g kapalı. telefon standby da çok şarj harcıyo. konuşmak müzik vs de şarj normal. bi çözümü olan varsa merakla bekliyorum.
  • yok mu yardımcı olabilecek birisi???
  • sarj aletiyle alakali.. en ufak bir dokunmada telefon sarj aletini görmeyebiliyor takili olan telefon dolmuyor.. cogu kez benimde basima gelmisti..
  • yok onla alakalı değil kontrol ediyorum %100 olmadan çıkarmıyorum zaten bu sorun başlayalı 20 gün felan olmuştur demekki 20 kez şarj ettim. 20 sefer aynı dokunmayı yapmış olamam. çok fazla kullanmam ile hiç kullanmamam şarjda sadece bikaç saatlik fark oluşturuyo. çok memnundum nerden çıktı bu sorun
  • Merhaba arkadaşlar, c905 için invisible shield satıyorum. 1 adet gelicek elime, fiyat 50 lira.
  • ben daha şarj sorununu çözemedim. yalnız sorun telin şarj olmamsı değil fazla şarj harcaması. bi fikri olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Merhaba arkadaşlar, c905 için invisible shield satıyorum. 1 adet gelicek elime, fiyat 50 lira.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, c905 için invisible shield satıyorum. 1 adet gelicek elime, fiyat 50 lira.

• arkadaslar telefonu elime aldım çokkk kalın hiç hoş degil ama özellik iyi
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.