Şimdi Ara

Yeni A3 1.8 TFSI Quattro Sline Test Video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: funkmaster

Testteki aracın fiyatı Golf R'a yakındır. Sırf o janta kimbilir ne isterler.

O jantları mümkünse vermesinler zaten, hiç beğenmedim :))
  • Tasarımda çığır açmışlar yine helal olsun
    Bu arada iç kısımda birşeyler eksikmiş gibi bir havası var aracın Dacia'ya dönmüş resmen Dashboard.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

Alfa nin fiyatlari hicbir zaman c30/1 serisi ve A3 ayarinda olmadi.

Yeni A3, yeni V40 ve F20 1 serisi de ayni ayarda olmayacak.

Yine soyleyecegim ama bos, aralarindaki kalite farkini anlatmayacagim tekrar, en ust versiyon 235 HP lik olanini bile kullanmis biri olarak artik konusmaktan biktim giu ile ilgili !!!

olmaması da lazım adam kazıklama peşinde değiller adamlar.
    Kalite dediğin şey iç mekanla ölçülüyorsa audi işçilikte üstün(ki bu versiyonun iç mekanını da baya eleştirmişler)
    onun dışında artısı yok.
    Bıkarsınız tabi.
    Spor şanzımanla araba satıyoruz muhabbetine insanları kazık manyağı yapan,daha pahalıya araba satıp 170lik giuya rezil olan markayı öven adamın sıkılmaktan başka yapacak işi yoktur.
    Gözünün yağını yediğimin audisine bak bentley olmuş forumda.

Ozaman git s60, A4,3 serisini ve c serisini incele ardindan git 159 un icine otur.

Mesele audi degil mesela alfanin hicbir zaman bir volvo,audi,bmw ve mercedes kalitesine veya basarisina ulasamamasidir. Volvo kisman daha yakin sayilabilir alfa ile ama yinede daha ustun.

Kaliteden kastim kapi kolundan klima tusuna kadar. Aksamindan egsozuna kadar ;)

Giu parasina gidip leon cupra alinir nerdeyse, git ozaman onu al madem f/p nin icine kaliteyi, sorunsuzlugu, teknolojiyi vs koymuyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yine soyleyecegim ama bos, aralarindaki kalite farkini anlatmayacagim tekrar, en ust versiyon 235 HP lik olanini bile kullanmis biri olarak artik konusmaktan biktim giu ile ilgili !!!

Kalite dediğin şey iç mekanla ölçülüyorsa audi işçilikte üstün(ki bu versiyonun iç mekanını da baya eleştirmişler)
    onun dışında artısı yok.
    Bıkarsınız tabi.
    Spor şanzımanla araba satıyoruz muhabbetine insanları kazık manyağı yapan,daha pahalıya araba satıp 170lik giuya rezil olan markayı öven adamın sıkılmaktan başka yapacak işi yoktur.

Ozaman git s60, A4,3 serisini ve c serisini incele ardindan git 159 un icine otur.

Mesele audi degil mesela alfanin hicbir zaman bir volvo,audi,bmw ve mercedes kalitesine veya basarisina ulasamamasidir. Volvo kisman daha yakin sayilabilir alfa ile ama yinede daha ustun.

Giu parasina gidip leon cupra alinir nerdeyse, git ozaman onu al madem f/p nin icine kaliteyi, sorunsuzlugu, teknolojiyi vs koymuyorsun ?

Finalin yok mu senin?

Alfisti forumuna adini vercem dalacaklar sana sonunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantoka -- 22 Mayıs 2012; 16:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepimiz aynı arabayı beğenip sevseydik sanırım hepimizin arabaları aynı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

quote:

quote:

onun dışında artısı yok.
    Bıkarsınız tabi.

Finalin yok mu senin?

Sende ayyas misin nesin bi sus Allah icin..

• Helal olsun. :))

Promil olcer gibisin

Azzz once bi duble chivas attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Helal olsun. :))

Promil olcer gibisin

Azzz once bi duble chivas attim.

Ah bilmisim iste..

• quote:

Önceki kasa A3'le Audi C premium sınıfında gerçekten rakipsizdi. Ama bu kasa olmamış gibi be Belki gözümüz alışır bilmiyorum ama özellikle şanzıman sorunu bitene kadar 1 serisi daha alınası duruyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memory Remains

quote:

Önceki kasa A3'le Audi C premium sınıfında gerçekten rakipsizdi. Ama bu kasa olmamış gibi be Belki gözümüz alışır bilmiyorum ama özellikle şanzıman sorunu bitene kadar 1 serisi daha alınası duruyor gibi.

Mesela tasarim haric her turlu 118i yi tercih ederim sanziman olsun motor olsun ama o tasarimi bitiriyor her seyi..

• quote:

Finalin yok mu senin?

var yalnız hamburgda bırakmış
    burada uzatmaları oynuyor.
  • içini hiç sevmedim dışı neyse de
  • Araç hiç yeni gibi durmuyor, bir Volvo, Mercedes'e bakın birde buna. Resmen 5-6 yıllık bir araç gibi yani eski çizgiler, yeni çizgilere sahip değil. Zaten A4, A5 te görebileceğimiz bir ön tasarım, arka taraftaki farlarda A4 farlarının biraz değiştirilmişi. Kasa şekli şu an ki A3 ten pek farkı yok. Sadece içi değişmiş önü arkası standart Audi olmuş işte. A3 ler diğer modellere göre biraz geride kalmıştı tasarım olarak onu eşitlemişler A4, A5... ile. Beğenmedim, BMW1, Mercedes A, Volvo V40 varken bunun yanına bile yaklaşmam.
  • Merak ettim mercedesin Volvo'nun nesi varki hadi bmw dandik tasarım kabul beğenene şaşırıyorum, ayrıca audi nerdeyse 14 senedir aynı tasarımı kullanıyor nedir bu saçmalık bunun neresini beğeniyorsunu 99 model audi den farku yok nerdeyse.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.