Şimdi Ara

Yeni Accord'un Kamuflajsız Fotoğrafları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bu kasaya en iyisi civic hb teki 1.8 vtec 140 bg olan hem tatminkar performansı olurdu hemde az yakıt tüketimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Bunlar gelmiyecekmi yani?

Yeni Accord'un Kamuflajsız Fotoğrafları

Ben bu kasayı aralık ayında Budapeştede gördüm. Hatta hayran hayran baktım arkadaşlar sen ne yapıyorsun falan dediler fotoğrafa çektimmi diye şimdi arşive bakıyorum. Bulursam hemen eklerim

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Evet 1.6 125 beygir gayet iyi olurdu. passat, mondeo, avensis, vectra koyuyor da accord niye koymasın?

Honda nın 1.6 ları esas özelliklerini üst devirlerde gösteriyor,D segmenti bir araçta alt devirleride tatminkar tork üretebilen motorlar gerekiyor,Honda nın motorları çok güçlü ama bana göre ağır bir modelde kullanılacak 1.6 motorun tork bandı alt devirlere çekilmeli ve 6 ileri şanzımanla esneklik arttırılmalı..
  • yeni accord bu ;

• quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

yeni accord bu ;

Başta "şimdikinin spor paketlisi gibi" diyesim geliyor ama sağlıklı yorum için gerçeğini görmek lazım gelmekte....
  • şurada daha fazla detay var.
  • İçi tartışma götürmeyecek kadar daha çekici görünüyor.

2004 Laguna varken bir ara Accord larda kampanya vardı 2.0 Accord neredeyse full Laguna II 1.6 dan az biraz daha pahalıydı ama iç mekanı sıkıcı derecede sade gelirdi o zamanlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Evet 1.6 125 beygir gayet iyi olurdu. passat, mondeo, avensis, vectra koyuyor da accord niye koymasın?

Honda nın 1.6 ları esas özelliklerini üst devirlerde gösteriyor,D segmenti bir araçta alt devirleride tatminkar tork üretebilen motorlar gerekiyor,Honda nın motorları çok güçlü ama bana göre ağır bir modelde kullanılacak 1.6 motorun tork bandı alt devirlere çekilmeli ve 6 ileri şanzımanla esneklik arttırılmalı..

Tabii ki öylece civic motorunu alıp koyarlarsa verimsiz olur, örneğin 1.6 avensis'te corolla motoru vardır fakat motor daha düşük devirde maksimum tork üretiyor ve vites oranları da farklı, böylece ağır kasanın o motoru daha verimli kaldırması sağlanıyor.

• quote:

yeni accord bu ;

kasa aynı ama bu Acura
  • iç tasarımı harika olmuş
  • al o zaman !!! (acura ne zaten ? )

• quote:

al o zaman !!! (acura ne zaten ? )

sinir stres yapmaya lüzum yok!
  • çok bi değişiklik yoq ama eskisi daha iidi yaa
  • :)
    sinir yapacak son kişiye diyosun bunu musonic
  • çok hoş cihaz ;)

• bence toyota corollayı anımsatıyo
  • 154 değil, 156 beygir. Yani type-r'daki gibi sembolik 1 beygir eklemişler. (Ama o 2.0 motor 200+1 olmuştu; bir anlamı vardı).
    Ama asıl hayal kırıklığı dizelde; BMW 2.0 motordan 177 beygir çıkarırken, Honda 2.2'den 148 çıkarıyor
    (Bu arada forumdaki ilk ban'ım ) Yurtdışında 2.2 170 HP var diye duydum, ama sadece duyum.

quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

Bu arada bu aracın 1.6 versiyonu olacak mı haberiniz var mı?

Türkiye için özel üretim söz konusu değilse 1.6 motor mevcut değil. Yine eskisinden de tanıdığımız 2.0-2.4 benzinli ve 2.2 dizel motorları mevcut. Sadece güçleri bir miktar artırılmış: 2.0lt'lik 154hp ve 2.4lt'lik 197hp olmuş. 2.2 dizel işe 148hp ve 350nm torka sahip.

Aslında olsaydı oldukça iyi satış rakamlarına ulaşabilirdi, biz de nasiplenirdik tabii
    D sınıfı araçların çoğunda 1.6 motor seçeneği mevcut bence Honda bir an evvel bu konuya bi el atmalı.

Bu arada 2.0 motorun gücü 1 beygir düşmüş önceden 155 beygir idi

Hadi ya ! 150 diye kalmış aklımda. Ayıp etmiş Honda.

Civic'deki 125'lik 1.6'yı koysalar iş yapabilirdi aslında fakat o motor da bu kasaya, görüntüye yakışmazdı.

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

İçi tartışma götürmeyecek kadar daha çekici görünüyor.

2004 Laguna varken bir ara Accord larda kampanya vardı 2.0 Accord neredeyse full Laguna II 1.6 dan az biraz daha pahalıydı ama iç mekanı sıkıcı derecede sade gelirdi o zamanlar..

içi yine sıkıcı olacak. navigasyon büyük ihtimal olmayacak. ekran olmayınca iç-tasarım gösterişin %70 ini kaybediyor zaten. navigasyon olmayacağı için orta konsolda tuş sayısında azalma olacak, azalan tuşların yerini doldurmak için daha büyük radyo tuşları ve klima tuşları koyacaklar. buda iç görünümü daha da basitleştirecek.

eski kasalarıda bu şekilde getirmişlerdi zaten. avrupa versiyonlarının içi daha farklıydı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.