Şimdi Ara

Yeni Acer V Nitro 7 571G GTX 950M Gaming Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer gtx950m ekran kartlı modelini getirmiş, bu özelliklerdeki diğer gaming notebooklardan daha uygun olması dikkatimi çekti.

Acer V Nitro 7 571G i5-5200U 4GB 500GB 4GB GTX 950M 15.6 Full HD http://goo.gl/li7swJ

https://store.donanimhaber.com/a7/97/91/a79791fafb4496b7ca07fcc322c1e2d2.jpg

- i5-5200U İşlemciye sahip bu modelde 4gb ram kullanılmış, desteklediği max bellek 12gb **bu özelliklerin ideal ram seviyesi 8gb olmalı, aldıktan sonra 4gb ram ilavesi mantıklı bence**

- 500GB 5400rpm hdd kullanılmış, bu kısım biraz zayıf geldi.

- 4 GB Paylaşımsız GeForce GTX 9 Serisi GTX950M GDDR5 ekran kartı tercih sebebi olabilir, gayet iyi

- 15.6 inc 1920x1080 Full HD panel

- Windows 8.1 mevcut. genelde bu seriler freedos oluyor, yazılım dahil olması

Oyunlar için yeterli olmasına rağmen İşlemcinin U serisi olmasını da eleştri kısmına ekleyebiliriz

GTX 9 Serisi ekran kartlı modellerin diğer markalardaki fiyatı 3bin tl den başlıyor, 2500tl bandında bu özellikler tercih edilebilir.

Yeni Acer V Nitro 7 571G GTX 950M Gaming Notebook

• Asus dan sadece ekranı iyi diğer özellikler aynı ama 700 lira fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ürün buraya 2000 civari bir fiyatla çıkarsa alınabilir ama u işlemci pek iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb ekranı 3000e yakın satarlar bence ama hdd ve ramdan kısmışlar, gerçi bunları göz önüne alıp 2500 civarı satsalar +4 ram ssd falan güzel cihaz olur.

• İ7 olsa alacaktim hic dusunmeden 4.nesil olsa da olurdu

• ürün ebrardan başka bir yerde satılıyor mu ?
  • 2500tl bence yuksek 2200 tl olsa hemen alırdım bıraz bekleyelım bakalım fiyatlar nasıl olacak..17" nıtronun 9xx serisi ne zaman gelir
  • 2200 tl oldugu an alicam
  • i5 işlemcili 17 inç full hd gtx860 modelini 3100 liraya aldım. 310 lirada hediye çeki verdi bimeks..Tablet de almam gerektiğinden onla da tablet aldım. 2800e gelmiş gibi oldu.
  • Satıldığı mağaza var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar 2015 tl olmus 2.3gun once 2250tl idi suan ucuzlamis
    http://www.ebrarbilgisayar.com/acer-v-nitro-7-571g-i5-5200u-4gb-500gb-4gb-gtx-950m-156-full-hd-pmu342006
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-vn7-571g-ci5-5200-4g-500g-4gv-gtx950-gaming-221850793 1994 tl suan + chip para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 6 Temmuz 2016; 19:55:13 >

• kullananlardan yorumarınızı alalım
  • Aynı notebook bende mevcut,gerçekten kışın hiç üşütmüyor.
    Oyun için alacaklar düşünmesin,kronik ısınma sorunu mevcuttur,bu sorun yaklaşık 6-7 ay sonra ortaya çıkıyor.
    Ayrıca soğutma sisteminin stabilitesinde sorunlar var,boşta 50 derece olan notebook,kafasına göre 70 derecelere fırlayabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 21 Temmuz 2016; 0:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Aynı notebook bende mevcut,gerçekten kışın hiç üşütmüyor.
    Oyun için alacaklar düşünmesin,kronik ısınma sorunu mevcuttur,bu sorun yaklaşık 6-7 ay sonra ortaya çıkıyor.
    Ayrıca soğutma sisteminin stabilitesinde sorunlar var,boşta 50 derece olan notebook,kafasına göre 70 derecelere fırlayabiliyor

Ürünü nereden temin ettiniz acaba ? Görüğüm kadarıyla 1 yıl kadar kullanıyorsunuz; bir kaç sorum olacak.

Menteşelerinde problem var mı ?

Sorunlu denilen Wi-Fi'ında sıkıntı yaşadınız mı ?

Ssd + 4gb ram takviyesi yaptınız mı ?

Ekran bu laptop'un en güzel yanı sanırım ?

Ayrıca oyun dışında laptop'un ısınma problemi oluyor mu ?

teşekkürler.

• reko kullanıcısına yanıt
    17" nitro serisi Vatan'da var.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v7-nitro-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-ram-1tb-8gb-ssd-17-3-4gb-w10-notebook.html

Gidip gördüm kasa ve ekran kalitesi çok iyiydi. Ama kullanıcı yorumu daha önemli tabi.
  • Barloa kullanıcısına yanıt
    Ürünü nereden temin ettiniz acaba ? Güvendiğimiz bir bilgisayarcı var hocam,oradan temin ettik

Menteşelerinde problem var mı ? Aralarına çok rahat toz dolabiliyor,bunlar dışında sorun yok

Sorunlu denilen Wi-Fi'ında sıkıntı yaşadınız mı ? Hayır,wifisi gayet güzel çekiyor

Ssd + 4gb ram takviyesi yaptınız mı ? Ssd için doların ucuzlamasını bekliyorum, +4 gb ram takviyesine gerek duymadım,bendeki modeli 8gb ramli geliyor,konudakinden biraz farklı olabilir,ancak donanımı aynı sayılır

Ekran bu laptop'un en güzel yanı sanırım ? Bu fiyata full hd çözünürlüklü laptop bulmak çok zor,o açıdan gerçekten çok güzel.
    Ancak görüntü kalitesi olarak beni kesinlikle tatmin etmedi,kesinlikle canlı renkler vermiyor.

Ayrıca oyun dışında laptop'un ısınma problemi oluyor mu ? Bulunduğum yer şu an 35 derece civarı,notebook ise boşta 47-50 derece arası seyir ediyor

Benim yorumumu sorarsanız,eğer amacınız genel itibari ile oyun ise,hayır kesinlikle önermiyorum,bunun yerine biraz daha ekleyerek msi notebook alabilirsiniz.

Ancak hem oyun oynatsın,hemen hemen her şeyi yapsın diyorsanız,bu fiyata alınabilecek en iyi notebook şu an budur

2850 TL ye almıştım zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 21 Temmuz 2016; 19:24:27 >

• Barloa kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz anladığım kadarı ile çok sıkıntılı gözükmüyor ve asıl amacınız oyun diye anladım.
    3.500 TL veya üstü bütçeye kesinlikle MSI notebook öneriyorum,soğutmaları gayet iyidir,acer oyun sektörüne yeni atıldı uzun dönemde üzücü sonuçlar verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 21 Temmuz 2016; 19:23:03 >
  • Bütçe kısıtlı. Amaç sadece oyun değil aslında. İnternet ve yazı yazmak için; Full HD 6. nesil işlemcili bir bilgisayar. Kasa ve ekran kalitesi iyi gibi geldi bana.
    Onun dışında da ekran kartı iyi olduğu için oyun oynatabilmesi de güzel tabi.
  • Kardeşim şarj konusunda da birşeyler söyleyebilir misin? Oyun oynarken şarjının çok gitmeyeceği aşikar ama internette dolaşırken şarjının ne kadar süre gittiğini merak ediyorum

• Şuandahttp://www.ebrarbilgisayar.com/acer-v-nitro-7-571g-i5-5200u-4gb-500gb-4gb-gtx-950m-156-full-hd-pmu342006 2098tl. Oyun oynamak adina bu bilgisayari almayi dusunuyorum h1z1,Csgo,Wow,Lol vs. oynadigin oyunlarda aldigin fpsleri yazarmisin?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.