Şimdi Ara

Yeni Açılmış, Tertemiz, Reklamı Verilmemiş! YABANCIDİZİ SİTESİ - Özel Tasarım Tema, Özel Tasarım Bot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Büyük bir heves ile açtım fakat maalesef para lazım olduğundan satmak istiyorum. Fiyat pazarlıksızdır çünkü teması özeldir el ile kodlanmış olup büyük bir emek geçmiştir. Ayriyetten harikadizi sitesinden film çeken botu özel olarak kodlanmıştır. Kusursuz bir internet sitesidir. Reklam yapılmadı ve reklam alınmadı. Telif önlemek amacı ile Telif bölümü var. Dizi takvimi herşeyi var. Lamba söndürme/açma sorunsuz!

Domain yenidir. İsmi tertemiz ve PREMİUMDUR (akılda kalıcı) alan arkadaşın %100 memnun olacağını garanti ederim. İlgilenirse çok büyür bu site. İÇERİSİNDE 1590 ADET DİZİ 16 BİN ADET BÖLÜM GİRİLİDİR. LİNK KIRILIRSA HEMEN BOT TAN YENİSİNİ ÇEKEBİLİRSİNİZ UĞRAŞMAYA SON! :)

Site adresi : P.M İLE VERİLECEKTİR.
    Site için istenen fiyat : 375 TL
    Sitenin aylık getirisi: Reklam'a başvurulmamıştır. Sizi bekliyor :)
    Sitenin açılış tarihi: 06.07.2014
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Yabancı Dizi
    Günlük hit sayısı, kaynak link: Haftalık aldığım hit 100 üzerindedir. Günlük hit sayısı 10 ila 40 arasındadır. İlgilenirseniz kısa sürece yükseleceğine eminim.
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında henüz basmamış
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet herşeyi ile satılık.
    Hosting dahil midir: 1.Ay idare edebilirim :)
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır!
    Banlı olduğu aRama motoru var mı: Hayır!
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Tabiki, Tema zaten özel tasarım.
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Tema özel tasarım olduğu için, lisans sıkıntısı olmayacak sonsuza dek.

%100 memnuniyet garantisi sunuyorum temada ve internet sitesinde. 1.ay hosting'i tutabilirim sonrasında taşımanıza yardımcıda olabilirim. Sıkıntı olursa dizilerde hemen botu çalıştırarak düzeltebilirsiniz. Telefon ile görüşebiliriz de. 450 TL isteyecektim acil paraya ihtiyacım olduğundan 375 TL. İlk hafta 100+ hit geldi sitenin reklamını yapmadan. Google'den..

Ayrıca alacak arkadaşa bir hediyem daha olucak. Yeni bir tema üzerindeyim dizi sitesi için, şuanki temasından iyi bir tema olduğunu sanmıyorum ama alacak arkadaşa ileride kodlayacağım temayıda ücretsiz verebilirim :) Maksat dostluk ta olsun.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel My Heart -- 19 Temmuz 2014; 5:46:33 >

• Fiyat 350 TL olmuştur. Satış devam ediyor. Dizi sitemiz sahibini bekliyor.
  • Alexa 3 günde 17 milyon'dan 5 milyon olup. Ülke sırası 49 bin olmuştur. google ye 17 bin link girişi yapıldı. Yeni sahibini bekliyor internet sitemiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.