Şimdi Ara

Yeni Adamım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zibidi31 wardi... bitti... bir zamanlar ghostface vardi cyberde humanların belasii.. oda bitti.. yeni efsane bu..

Yeni Adamım

Yeni Adamım

• Bizi İlgilendirmiyor Ne Charı Bırakıp Ne Chara Geçmek İstediğin Eğer Charını Tanıtmak İstiyorsan Üst Konumuz Var !
  • quote:

Orjinalden alıntı: zibidi31

zibidi31 wardi... bitti... bir zamanlar ghostface vardi cyberde humanların belasii.. oda bitti.. yeni efsane bu..

Yeni Adamım

Yeni Adamım

güzel adam allah banada nasip etsin

• El emeği olmadığını düşünüyorum var bi bit yeniği bu charda yeni charın buysa ya para verdin aldın ya hackledin ama el emeğinle o item ve lvl i kasmadın dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

El emeği olmadığını düşünüyorum var bi bit yeniği bu charda yeni charın buysa ya para verdin aldın ya hackledin ama el emeğinle o item ve lvl i kasmadın dimi?

Nerden vardın bu kanıya ?
  • Yeni charım diyor.
    Bu char üzerinde en az 4-5 ay çalışarak yapılır.
    +1 amulet of strenght normal yollarla yapmak o kadarda kolay deildir.
    66 lvl olmak zaten çok kolay deildir.
    O charın anlicanız yeni olması normal deildir.
    Yeniden kastım 1 aylık falan demek mümkün deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Temmuz 2006; 23:02:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

El emeği olmadığını düşünüyorum var bi bit yeniği bu charda yeni charın buysa ya para verdin aldın ya hackledin ama el emeğinle o item ve lvl i kasmadın dimi?

Nerden vardın bu kanıya ?

np sine bak o kadar kısa sürede nasıl kasmış bu kadar aynı şey manner içinde geçerli öyle bir dizilmiş ki eksiksiz hack olmaması mucize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reel parayla alınmış olabilir.Ayrıyeten manner la np ile illegalligin ne alakası var geyik95

Benimde öle bi charım olsa o akdar np yi yapabilirim,Apos partylerine civiciv alırsan 66 ya kadar o manner ı

rahatca bulursun.
  • Bizi İlgilendiren Konu Charı Reel Para İle Alıp Almadığı Değil

• quote:

Orjinalden alıntı: .Uqu®.

Bizi İlgilendiren Konu Charı Reel Para İle Alıp Almadığı Değil

Bu konu tamamen bizi ilgilendiren bir konuda deil üstteki char resimlerine koyması gerekirdi ona bakarsan
  • raptor + kac +7 falan sanırım baya ii attack
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.