Şimdi Ara

Yeni aldığım bilgisayarda arada bu tarz piksellerin oluşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık iki ay önce aldığım bilgisayarda resimde gröüldüğü gibi bozulmalar oluyor.özellikle uyku modundan çıktığında oluyor.Mouseyi hareket ettirirken ara sıra 40 dk bir falan takılarak hareket ettiği oluyor.Ayrıca iki kez kapandı ilkinde kapanıp hard disk not ınstalled ve servise götürün yazısı çıktı ekranda.Sonra yeniden açtım normal şekilde kullanmaya devam ettim.Sonra ikinci kapanış oldu.Kapanmadan önce mouse azıcık takılarak hareket etti ve dondu birden.Sonra klavyenin tam ortasından tabiri caizse dadadadadada diye sert bir ses gelmeye başladı.Hiç dokunmadım o anda bilgisayara ve yine kapanıp beni hard disk not installed servise götürün sayfasına attı.Sonra yine normal kullanıma devam ettim.Bu aralar da ekranda bozulmalar oluyor bütün bunlar neden oluyor.Servise götürmeli miyim?Bilgisayar iyi de bir bilgisayar aorunu ne olabilir?
    Pc’m bu
    Alieneare m15 r3 15.6 i710750H Rtx2070Super 512gb ssd
    Yeni aldığım bilgisayarda arada bu tarz piksellerin oluşması

• GPU gidik.

• Durum o kadar vahim mi cidden çünkü hard disk not ınstalled diyordu ve bu bozulmalar da geçiyor sekmeyi kapatınca vesaire oyunlarda da hiç kasma olmuyor
  • Ekran kartı driverının güncel versiyonu varsa bir deneyin, yoksa arkadaşın dediği gibi gpu gideyazmış :D

• Her şeyi güncel onları yaptım sıkıntı yaşayınca zaten demek pert ha:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.