slm dostum senn sıstemın aynı sı bendede var aynı dedıgın gıbı benım de benımde e6400 fanı duruyodu arasıra bu ısı bılen lere sordum.birinci olarak bu core2duo ların ozellıklerınden bı tanesıymıs ıkn cı olarkata daha anakartın markasını solemeden adam bana gıgabıt mı kullanuyon dedı .yane anlayacan korkacak bı sey yokk ısın rahat olsun :D
quote:
Orjinalden alıntı: quickexec
Selamlar, bende de E4300+Gigabyte 965 P S3+2*1 Kingston 667 var. Sorun XP'nin 10-11 çizgide başlaması. Acaba SATA ayarlarında mı bir şey var? Uyumsuz donanım ve device manager'da da sorun yok. Disk WD2500KS ve degragment edilmiş. Anlayamdım gitti. Başlangıçta da çok program açılmıyor. Şu SATA ayarları ile ilgili ayarları herhalde tam yapmadım şu biosta
dostum sendekı sıstemın aynısı bende avr ama oc nasıl yapıp 3000 e cıkarıcam ram lerıde stabıl hale getırıcem bılmıyorum sen yaptıysan bana degerlerı verırsen sevınırım..saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: fatihgokhan
slm dostum senn sıstemın aynı sı bendede var aynı dedıgın gıbı benım de benımde e6400 fanı duruyodu arasıra bu ısı bılen lere sordum.birinci olarak bu core2duo ların ozellıklerınden bı tanesıymıs ıkn cı olarkata daha anakartın markasını solemeden adam bana gıgabıt mı kullanuyon dedı .yane anlayacan korkacak bı sey yokk ısın rahat olsun :D
bende de e6400 var ve işlamci fanının ara sıra durması normal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme