Şimdi Ara

yeni aldığım dell :( bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir hafta önce dell inspıron 5010 marka pc aldım sadecenotebook tan aldım ama ekranda pixeller sürekli titriyor gözümü bozuyordu servisi aradım dediklerini yaptım harici mönitöre bağladım vs. sorun düzelmedi simdi aldıgım yere göndercem onlar servisi cagırıp baktrp rapor tutup bilgisayarı yenisi ile değiştirceklermiş sizce nasıl olur değiştirirlermi yada bu sorun normalmidir ekranda görüntü kucuk noktalar titriyor oynuyor ekranı yatırınca dha iyi anlasılıyor bütün dellerde mi bu sorun yoksasadece bndemi pazartesi geri yolluycam :(

• Büyük ihtimal servis değişim raporu verecektir.Dell'in servisi çok iyidir
  • aynısı bendede var ama belirgin değil ? hocam sizde nasıl acaba? bende yatırınca belli. video çekip koyar mısınz? eğer benimki gibiyse bende değiştirteyim.
  • bilgisayar suan elimde diil beyaz bi sayfa acinca karanlik ortamda belli olr gozleri rahtsz eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vceneviz

bilgisayar suan elimde diil beyaz bi sayfa acinca karanlik ortamda belli olr gozleri rahtsz eder.

Hocam normaldede gözümü rahatsız ediyor ekran böyle enteresan ya.Ama bence servis bişi yok değiştirmez ben arasam
  • dostum aradım ben sölediği herseyi yapmama ragmen düzelmediğini dedim tama yollayın rapor tutup değişelim dediler hepsibu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vceneviz

dostum aradım ben sölediği herseyi yapmama ragmen düzelmediğini dedim tama yollayın rapor tutup değişelim dediler hepsibu

Peki hocam bende arayayım bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.