Şimdi Ara

yeni aldığım laptop istediğim performansı veremiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ilk defa bir foruma mesaj yazıyorum doğru yere konu açtığımı da bilmiyorum lütfen hatam olursa kusura bakmayın . Oyun oynamak için bir laptop aldım . Bilgisayarlardan anlamıyorum .

Lenova IdeaPad Gaming 3 sistem özellikleri

İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11300H @ 3.10GHz  3.11 GHz

Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,79 GB)

Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Orijinal Windows 11 Home  kuruludur.

Oyun oynamaya gelince orada sıkıntı yaşıyor. En düşük sistem ayarlarında bile valorant ta 60 fps alamıyor . Lol de bile en düşük ayarlarda 100 fps alıyor . Forza horizon 4 açmıyor .Prize takılı haldeyken bu halde .Acaba yardım eder misini neyi eksik de performasını sağlayamıyor.

• Ekran kartın 3050 diye tahmin ederek yazıyorum. 8GB daha ram eklersen performansta %40 kadar artış yaşarsın diye tahmin ediyorum. İşlemcinde aslında i5-11400H gibi güçlü olmadığından bir tık düşük FPS alıyorsun ne kadar para verdin bilmiyorum uyguna aldıysan kullan ama 20k gibi parayla aldıysan iade et daha iyisini önerelim.

• Evet doğru Rtx 3050 Ti takılı içinde. 6-7 ay önce aldım. Oyun kurup test edecek vaktim olmamıştı. Zamanında 18 bine aldım şuan 23 civarı aldığım yerde .En iyi çözüm boş slota 8 gb ram eklemek gibi mi duruyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.