Şimdi Ara

Yeni aldığım (modelini bilmediğim) Acer notebook hakkında yorum ve oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım (modelini bilmediğim) Acer notebook hakkında yorum ve oyun tavsiyesi

Merhabalar, 2 gün önce resimde gördüğünüz laptopu satın aldım, ürün henüz elime ulaşmadı fakat en başta cihazın adını bilmiyorum, satın aldığım ekranda da yazmıyor. Ben sadece bildiğim kadarıyla bileşenelrine bakıp aldım ve freedos olması dışında bana yeterli gibi göründü. Size sorum nedir bu cihazın modeli ve bana oyun konusunda nasıl bir imkan sunar ? GTA V, Fifa 20, Witcher 3 gibi oyunları oynamamı sağlar mı ? Çok bir beklentim yok tabi ama yine de gördüğüm kadarıyla biraz güçlü bir bilgisayara benziyordu. Sizin görüşünüz nedir ve oynayabileceğim oyunlar nelerdir bu bilgisayarla ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.google.com
    nx.hhpey.003 - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=nx.hhpey.003
  • hocam yanlış anlama dediklerimi. senin kafadan istiyorum bende ya :) leptop aldım diyorsun marka modelini bimiyorum diyorsun ne güzel. bazen bilmemek kadar güzel şey yok. incelemeye kalksan ksur bulup vazgeçebilirdin belki de :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.