Şimdi Ara

!!!yeni aldığım pcdeki ses sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelıkle pc yı dun aldım sısteme gelınce: amd athlon 3000+,epox 9npaj anakart,twinmos 1 gb dual ram, msi nx 6600td ekran kartı, samsung 797mb ekran, samsung 80 gb sata 2 hdd,cooler master centurion kasa
    sorunuma gelınce arkadaslar dun pcyı gıgatekde toplattım saolsun ufuk bey cok yardımcı. sıstemı kontrol ettık orda 1 problem yoktu ama kaldıkı eve gelıp de benım ses sıstemımı pc ye baglamaya kalkınca ses den en ufak 1 haber gelmedı napmayı denedıysem sesı cıkartmayı basaramadım pcde 5+1 sıstem var bende o olmayınca da normal 1 speaker takıyım dedım ama o da olmadı. bunu nasıl hallledebılırım mıllet lutfen yardımcı olun yanlızz ben su an evden cıkcam dersım var ona yetıscem sız cevap yazarsanız aksam ustu okumus olurum cevaplarınızı saolun sımdıden

• kasanın topraklaması iyi mi?

sen ona bak önce. sonra da driverını baştan kur.yamama driver atmış olabilir. olmadı geri götür söyle olayı bahset.anakartı değiştirsinler. daha yeni çünkü.

arkadaşlarından birinden pci ses kartı bul tak tanıt bilgisayara. ondan ses geliyorsa senin on board ses kartın da kesin bir sorun var.
  • anakartın ses sürücüsü kurulu değil mi?unutmuşlardır belki kurmayı..anakartın kutusundaki cd'de vardır sürücü...ardından denetim masasından ses ayarlarını kontrol et,kısık falan olmasın...donanımsal olarak da hoparlör bağlantılarını nasıl yapacağın anakart ve hoparlör kitapçığında yazar,bide renklere göre yapma bağlantıyı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.