Şimdi Ara

Yeni aldığım pcmde yeniden başlatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar.Yani topladığım pc mde açılış sırasında tam masaüstüne geldiği sırada yeniden başlatıyor pcyi.Sadece ilk açtığım zaman oluyor.Oyun oynadığımda ya da pcyi zorladığımda herhangi bir yeniden başlatma olmuyor.Pcyi açtığımda ayrıca masaüstünde işlem yapabilmek için beklemek zorunda kalıyorum.Mesela msn pc açıldıktan yarım dakka sonra fln otomatik olarak geliyor.Bios update yapmıştım anakartımın sitesinden acaba ondan olabilir mi?Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

• Bios update yaptıkdan sonra tekrar sistem kurdunuz mu?
  • Gigabyte benim anakart.Onun masaüstünden bios yükleme programı var onunla yeni biosu yüklettim.Ondan sonra sistemi yeniden kurmadım.Kurulmuş sistemin üstüne yaptım bunu.Biosu yüklemeden önce böyle yapmıyordu.İlginç olan pc açılınca mesela bilgisayarıma tıklıyorum geliyor.Ama program başlatmaya çalışınca duruyor pc.
  • cevabi sorunun icinde vermissin zaten, "bios update etmeden once boyle olmuyordu" update'den sonra tekrar isletim sistemi kurup bakarmısın
  • Anakartın pilini çıkarıp takacam garantilemek için olmazsa gene yardımlarınızı isterim.Msj atan herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açılmayan PC Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.