Şimdi Ara

Yeni Aldığım SAMSUNG 48JU7500 CURVED UHD TV - Kıyaslamalarım ve Genel Bilgileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
6
Favori
5.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uğru Bey Slm,

sorularınıza bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım;

1 - modelin sonunda yazan kodlar tv nin satıldığı ülkeyi ve ayarlarını temsil ediyor diye biliyorum şöyle ki : JU UHD uydu TX - 2 x DVB-T2/C/S2 bölge TK - Turkey

2 - ben tv'yi kampanyadan aldım aldığım zaman 4.300 ₺ idi ben 3.399 ₺ aldım. fiyat kısmı görece bence şartlar her gün değişiyor ihtiyacınız var ise alın derim bekledikçe yeniler çıkacak süreç bitmez tamamen size bağlı fikrimi sorarsan tv iyi ki almışım diyorum 3.800 ₺ olsa yine alırım gerisini siz düşünün.

3 - fiyatıhttp://www.epey.com/televizyon/samsung-ue48ju7500t-fiyati.html burdan takip ettim ben kendi bayinden aldım aldıgım yer Samsung Maramara Forum AVM resmi bayisihttp://www.avrupatr.com/SAMSUNG-UE-48JU7500-CURVED-UHD-TV,PR-3507.html cihazımda şükür hiçbir sorun çıkmadı şans işi biraz konuda resim attım bakabilirsin.

• mehmet88777 M kullanıcısına yanıt
    selam,

Teşekkürler bilgi için dayanamayıp aldım Tv'yi :) Oyunlarda beni şaşırttı açıkcası lag yok görüntü harika.

Ek olarak bana 3D gözlük tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Ama şöyle gerçekten iyiki almışım diyeceğim ve gerçekten 3d performansını alabileceğim bir gözlük istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur Öztürk -- 16 Şubat 2016; 17:40:04 >
  • Uğur Öztürk U kullanıcısına yanıt
    onu daha bende almadım haberleşelim sende alırsan yaz :) güzel tercih
  • Merhaba
    bende bu televizyonu almayı düşünüyorum.Aradan geçen süredeki gözlemlerinizi söyleyebilirmisiniz.
    Samsung 3d gözlüklerini tavsiye edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imayilmaz İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tv bence harika tek kelime ile gözlük henüz almadım o yüzden ona yorum yapamam
  • Ben de bu sıralar Samsung JU7500, JU6470 ve JU6570 arasında kaldım gibi gözüküyor.

48inçin üzerinde düşünmüyorum ancak 48 inç olanlarını teknoloji marketlerde bulamadım. Genelde PS4 için kullanıyor olacağım. Fikirlerinizi almak isterim kendi bayilerin ju7500'ın 48ini bulabiliyorum sanırım siz de Garantili bir şekilde öyle aldınız değil mi ?

Size hayırlı olsun bilgiler içinde teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Ben de bu sıralar Samsung JU7500, JU6470 ve JU6570 arasında kaldım gibi gözüküyor.

48inçin üzerinde düşünmüyorum ancak 48 inç olanlarını teknoloji marketlerde bulamadım. Genelde PS4 için kullanıyor olacağım. Fikirlerinizi almak isterim kendi bayilerin ju7500'ın 48ini bulabiliyorum sanırım siz de Garantili bir şekilde öyle aldınız değil mi ?

Size hayırlı olsun bilgiler içinde teşekkürler.

48ju7500'e son ne fiyat aldınız?
    Ben de bu tv ile ilgileniyorum.
  • arkadaşlar bende ju7500 almayı planlıyorum. velakin forumu okudukça şikayetler gözüme batmaya başladı ölü pikseli çıkan çok olmuş, ben ekranda zerre kadar ize bile dayanamayan bir tipim. bu beni çok düşündürüyo birde ölü pikselde herhalde değiştirmiyorlar. bulutlanma falan diyenler var. hadi o pek fazla yoksa beni etkilemez.

bilenler bir zahmet yazsın
    1- bu ju7500 Tr dekiler VA panelmi
    2- 8 bit + gibi bişeyler yazıyordu forumlarda, yani yazılımlamı 10 bit oluyor. yada 10 bit performansını yakalıyormu.
    3- LG 8507 den ju7500 e geçen varmı aradaki farkı somut olarak farkettimi, bunu neden soruyorum uh650 ler çıktı LG de hdr 10 bit deniyor ju7500 ün performansı çok farklı değilse uh650 ye yönebiliriz sırf 10 bit olduğu için.
    4- bende eski seri LG var ben hep bu hızlı sahnelerdeki bulanıklaşmadan vs olumsuz etkilendiğim için panel yorumlarında hızla ilgili fikir almak istiyorum. kullananlar lütfen söylesin ju7500 ün test siteleri,n sonuçları mükemmel gözüküyor best buy ödilleri felan var sizce gerçekten böyle bir uzay fakı varmı.
    5- youtube da videolara baktım kanla değiştirirken gidip gelen parazit felan oluşuyor ekrenda, smart menüsünde filan mavi izler felan gibi şeyler görülmüş sizde böyle şeyler oldumu, yazılımla filan düzeldimi ?

teşekkürler

• sseker S kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    2 hafta önce Samsung bayiisinden aldım.
    Fiyatı 3700 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imayilmaz

Merhaba
    2 hafta önce Samsung bayiisinden aldım.
    Fiyatı 3700 TL.

Teşekkürler hocam
    Güle güle kullanın .
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben kendi bayinden aldım aldığım yer Samsung Maramara Forum AVM resmi bayisihttp://www.avrupatr.com...VED-UHD-TV,PR-3507.html cihazımda şükür hiçbir sorun çıkmadı şans işi biraz konuda resim attım bakabilirsin. oyun canavarı bu tvvvvv üstte yorum yazan arkadaşlar da var bu tv oyunda bir numara araştırmaları var aldıgım zamanki fiyatlara göre ben 3.400 ₺ aldım o zaman kanpanya idi tv daha meşur olmadıyıdı ama şu an bence pahalı 3.800 ₺ aldırdım bir kaç arkadaşıma zorladım çünkü bence çok güzel bir tv
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    merhaba, teknik sorularına cevap veremiyorum çünkü senin beklentilerin şahsi herkes fark edemez ama fiyat aralığında bence testlerine bakıldıgı gibi harika bir canavar 7500 iyiki almışım ben 3.400 ilk alanlardanım tv çok araştırdım fiyata bu özelikler bence harikaydı zamanla elbet değişecek şartlar ama tv görüntüsü verdiği hizmeti bence harika kafama takılan hiçbir sorunla karşılaşmadım bulut ölü pixel falan görmedim hiç bir iki resim attım tv filim izlerken karanlıkta göz gözü görmüyor ben aşığım tv ye :)
  • sseker S kullanıcısına yanıt
    kardeş sana şu kadarını söylemek istiyorum 3700-3800 3 kişiye yinede alın dedim değer dedim ve iyiki aldırmışsın dediler pişman olmazsın bence değer
  • Arkadaşlar,

bazı arkadaşların kafasına takılan en önemli konu garanti ve bayi konusu tv ben ilk alanlardanım aldıgım yer Samsung Maramara Forum AVM de bulunan samsung resmi bayisi Avrupa Elektronikhttp://www.avrupatr.com...VED-UHD-TV,PR-3507.html internet adresinden tv fiyatı artmış 4.200 ₺ görünüyor ama siz bayiye telefon ile ulaşın orada Mustafa bey var size mutlaka fiyat konusunda yardımcı olacaktır ben şahsen aradım konuştum baya fiyat değişmiş arkadaşlar isterlerse elimden gelenin yapmaya çalışırım dedi söz verdi haberiniz olsun (arkdaşlar 3.900-3.800 ₺ zorlayın) kızma bana sakın Mustafa bey :) gözlükler için de özel bir fırsat bekliyorum slmlar Mehmet GÖKÇE :)

• öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.
    televizyon araştırması yapan biriyim malum 2016 modelleri de pazarımıza girmeye başladı. o kadar çok model var ki bu konuda ki gibi değerlendirmeler çok kıymetli hale geliyor. öncelikle 7500 modeli yorumları ile beni tatmin etti ancak fiyatı biraz yüksek buldum özellikle 3500 bandından nasıl buralara geldiğini anlamlandıramadım çünkü dolarda bu kadar oynama olmadı bahsettiğiniz dönemden itibaren. 2. olarak kavisli televizyon almayı düşünmüyorum. bunun düz modeli olarak 7100 yazılmış yorumlarda ancak bizim türk sitelerinde 7100 modelini göremedim. 3. olarak 2016 LG modellerinden LG 49UH650V 49'' (123 CM) 4K UHD webOS 3.0 SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICI
    dikkatimi çekti yorumlarıda gayet olumlu ancak 3D si olmaması acaba mı dedirtiyor. Almadığım için pişman olur muyum bilemiyorum. Bunlar dışında öneri ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar:)

• gokhanuz02 G kullanıcısına yanıt
    ju 7500 ün performansı bu seneki lg nin uh850 siyle kafa kafaya. lg özellik olarak üstün. ju7500 se ondan performans olarak üstün. tabi bunları rtings sitesindeki test sonuçlarına göre söylüyorum. benim gönlümde ju7500 var velakin çok sorunla karşılaşanda olmuş. şimdi aklıma şu geliyor. hatta forumda bir kaç uzman arkadaş diyor bunu. rtings sitesindeki testler amerikadaki paneller ile yapılıyor avrupada ne sattıkları belli değil. hani bilsem alacağım panel, va panel rtings testlerindeki sonucu verecek hiç düşünmem. çünkü bariz bir hız farkı var, ama işte onun garantisi yok. işte bu sebeplerle 2. planda kaldı ju7500. uh850 makul fiyatlardan piyasaya düştü. 49 luk model 3500 liralara düşse gözü kapalı alınır.
    lg piyasadaki bence en stabil markadır. hee yavaş tır falan filan ama tıkır tıkır çalışır. samsung un 2016 modelleri piyasaya düşerse belki ju 7500 çok güzel fiyatlara düşebilir o zaman tatlı olur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biss girilmiyor mu?
  • USHAKA kullanıcısına yanıt
    hatırladığım kadarı ile giriliyor
  • Peki ama nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.