Şimdi Ara

Yeni aldığımız akıllı telefonu ilk biz mi açmış oluyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , bilindiği üzere akıllı telefonlar yurtdışından getiriliyor benim merak ettiğim ürün çin de yapılıp paketleniyor ve türkiye ye geldiğin de tekrar açılıp jelatinleniyor mu? yoksa kutuyu ilk açan çin de yapılan jelatini kutudan ilk açan biz miyiz? ürünler türkiye ye geldiğin de için deki aksesuarların alınıp bize para ile satıldığını duymuştum diğer yandan imei kaydı v.s. falan var bizim operatörlerimize göre ayarlamalar falan kutuyu ilk biz mi açıyoruz yoksa ülkemiz de tekrar paketleme mi yapılıyor? teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben sony için konuşacak olursam , arkadaşımla aynı model telefon kullanmamıza rağmen şarj aleti ve kulaklıklarımız birbirinden farklıydı, anlam verememiştim ikisi de orjinal sony ürünüydü ama birbirinden farklılardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Ben sony için konuşacak olursam , arkadaşımla aynı model telefon kullanmamıza rağmen şarj aleti ve kulaklıklarımız birbirinden farklıydı, anlam verememiştim ikisi de orjinal sony ürünüydü ama birbirinden farklılardı.

birbirinden farklı olabilir bu ürünün türkiye de açıldığını ispat etmez.Çin de belki bu şekil de kondu.Benim öğrenmek istediğim ürün çin den bana paketi kapalı şekilde mi geliyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı ürünler doğrudan fabrikadan buraya geliyor ama bazı ürünler vardır ki burada açılıp yeniden paketleniyor (mesela note FE). Kutuyu burada açıyorlar, içerisine garanti belgesini koyup tekrar paketliyorlar. Pakedi açtığımda içerisinde burada faaliyet gösteren bir firmanın garanti belgesi çıktı. Bu, kutunun burada açıldığını gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 12 Mart 2018; 14:46:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutunun açılıp açılmamasının önemi yok ki, önemli olan telefonun açılmaması..

Son satıcı yani parakente satıcı kutuyu açabilir ve tekrar paketleyebilir. Garanti süresi fabrikadan çıkıp parakenticiye geldiğinde başlamıyor, satıldığında başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 18 Mart 2018; 1:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.