Merhabalar arkadaşlar, bu yaz yeni bir bilgisayar aldım 1 ay öncesine kadar harika çalışıyordu. BF5 , Starwars gibi oyunları ultrada donmadan oynatıyordu. Ne olduğunu anlamadım bir anda kasmaya başladı BF5 low ayarda donmalar oluyor. Starwars açınca da durum aynı ve starwarsta işlemcinin 2.09 ghz lere kadar düştüğünü gördüm ki bilgisayarın temel işlemci frekansı 2.40 turbo ile 4.1. Isı değerleri normal gözüküyor. Bilgisayar özelliklerini yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
nıtrosense ve wındows 10 guc seceneklerı tam performans olsun...nvida kontol panelınde de ekran kartının secılı olduguna emın olun ayrıca tam emın degılım ama nıvıdada batarya desteklı oyun ayarı var ise onuda işaretleyın,
malwarebytes wirus programı ilede bir sistem taraması yapın
bunun harıcınde windows gunluklerınde devamlı alınan bır hata varmı kontrol edın
Şöyle Nvdianın experiencesinden pil için en uzun ömürü kapattım, nvdia sitesinden advanced searcha girip ordan standart olmayan eski bir driveri yükledim böyle biraz iyileşti çok teşekkür ederim
HakanS9H
kullanıcısına yanıt
standart olmayan mevzusunu anlamadım ama sistemınıze uyan drıver
GeForce Game Ready Driver Versiyon: 441.66 - WHQL Tip: Grafik Sürücüsü Sürüm Tarihi: Tue Dec 10, 2019 İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit Dil: Turkish Dosya Boyutu: 575.79 MB
bu surucu ile mı yavas calıstı sıstemınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme