Merhaba dostlar , forumdaki dostlarımın da tavsiyeleri ile bir Acer V7 Nitro aldım .. Fakat ilk kez laptop kullanıyorum neler yapmam gerektiği hakkında pek fazla fikrim yok ...
Bilgisayarı oyun oynamaya hazır hale getirmek için neler yapmak gerekiyor ?
İşlemci , ram , anakart , ekran kartı gibi parçaların güncellemeleri varmı ? Bunları nasıl yükleyebilirim ?
Bilgisayar ile birlikte orjinal olarak win8.1 geliyor .. Ben bilgisayarı çook kolay virüs bulaştıran birisiyimdir , şimdi virüs bulaştıgında gidip bilgisayarıcya format attırırsam bu orjinal win8.1 gidecek .. Bu durum ile karşılaşmam için ne yapmam gerekli ? Birde orjinal win8.1 kullanıcıları win10 a ücretsiz sahip olabiliyormuş , bunun için neler yapmam gerekli ?
Kusura bakmayın sorular biraz begginer seviyesinde , bilgisayarı alırken donanımı öğrendim az çok , sıra yazılımda :)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim , hayırlı bayramlar , iyi forumlar :)
Merhaba,
Sürücü güncelleştirmeleri için iobit driver booster öneririm, kullanımı gayet kolaydır.
win8'de yenileme, sıfırlama gibi kurtarma seçenekleri mevcut bunlardan birini seçerek bilgisayarınızın ilk haline dönebilirsiniz.
Rezerve yaptıysanız size e-posta yoluyla gerekli talimatlar gelecek, beklemek istemiyorum kendim yükseltmek istiyorum diyorsanız MediaCretionTool u kullanarak program kurar gibi kendiniz yükseltebilirsiniz.
Masaüstü sağ tık yapıp nvidia denetim masasını aç. 3d ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı nvidia işlemcisi olarak ayarlayıp tamama bas. Böylece oyunlarda nvidia devreye girecek. Aksi halde intel hd graphics kullanır. Güncellemelerin yapılıysa windows 10'a update edebilirsiniz. Bilgisayarcıya filan format attırmaya götürmenize gerek yok. Bilgisayar ayarları kısmında fabrika ayarlarına dönme olayı var. Bilgisayarcıya getirirseniz 8.1 orjinal keyinizi çalarlar. Hiç bulaşmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme