Şimdi Ara

Yeni alınan laptop ve garanti sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, lenova marka bir laptop satın aldım n11 de bir satıcıdan. Ürün elime dün geçti, seri numarasından garanti süresini kontrol ettim 2018 şubat ayında bittiği görülüyor? satıcıya sordum bir cevap gelmedi. bu ürün iade edilebilir mi? ne yapılabilir?

• Yasal olarak 14 gün içerisinde ( süre 1 ay oldu deniyor ama içeriği tam bilmiyorum ) sebep dahi belirtmeden iade hakkınız var. N11 ile irtibata geçin ve ürün iadesini yapın. Eğer ki sorununuzu çözmezlerse tüketici heyetine başvurarak mağduriyetinizi giderebilirsiniz. Yasal olarak tüm haklarınızı kullanabilirsiniz. En fazla laf ebeliği yapar işi uzatırlar ama tüketici heyeti bu aşamada devrede olursa yapabilecekleri bişey yok. Şu da var satıcı henüz mesajınızı görmemişte olabilir. Bi kaç defa daha satıcıya mesaj atıp cevap bekleyin. Hatasını kabul edip değişim ya da iade alabilir. Ondan ses çıkmazsa N11 ile görüşün. Ordan da çözüme ulaşılamazsa Tüketici Heyetine başvurun.

EKLEME: Hocam sonradan aklıma gelen bir konuyu da belirteyim. Öncelikle ürün linkini paylaşmanızda fayda var. İkincisi ürün açıklamalarını iyi incelediniz mi ? Yani ürün açıklamasında ürünün teşhir veya outlet ürün olduğu garanti süresinin ise sizin baktığınız süreyi kapsadığını yazıyor olabilir. Bunlarada dikkat edin. Yine de öyle bir durum olsa bile 14 gün içinde iade hakkınız var. Bu şekilde bir mevzu açılırsa eğer dikkatinizden kaçtığını belirtip ürün iadesi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 28 Eylül 2017; 16:11:35 >

• Merhaba yaprakcob,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Sistemdeki garanti süresini dikkate almayın, ürünlerin rafta durma ömrü var. Garanti servisine fatura ibraz etmeniz durumunda o süre yenilenmektedir.

Tüm notebook firmalarında bu şekilde olduğunu biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.